Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – HÜBNER Nyíregyháza BS

Tovább folytatná a jó sorozatát a Nyíregyháza.

Naturtex-SZTE-Szedeák - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 11. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Benczur T., Török R., Kovács N. (Fekete L.)

Szeged: Persons - Cook - Balogh - Bognár - Hunt.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

A válogatott szünet után a nemrég edzőváltáson áteső Szeged látja vendégül a remek formában levő Nyíregyháza csapatát a 11. fordulóban.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon nehéz meccs lesz, jó csapat a Nyíregyháza. Johnson kifejezetten veszélyes játékos, jó kosárlabdázó. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy hazai pályán mindenképpen nyernünk kellene, ezt szeretnénk is elérni. Jól kell védekeznünk és kontrollálnunk kell a lepattanókat, valamint egy jó dobóformára is szükségünk lesz. A felkészülésünk nem pont úgy sikerült, ahogy elterveztük, a három edzőmeccsünkből csak egyet tudtunk lejátszani és kisebb sérülések is voltak, Polányi játékára például nem számíthatunk holnap, mivel eltörött az orra. Mindettől függetlenül szerintem fel vagyunk készülve a találkozóra.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Egy nagyon hosszú szünet van magunk mögött, minden csapatnak az okozta a nehézséget, hogy hogyan ne törjön meg a lendület. Bízunk abban, hogy a szünet alatt lejátszott két meccsel át tudtunk vinni a lendületünket. Egy nagyon veszélyes csapat otthonába látogatunk, ahol a két hátvéd nagyban meghatározza az együttes játékát és a többiek is jól kiegészítik egymást, jól tudnak egymásért küzdeni. Ezt láthattunk Debrecenben is, ahol már Simándi Árpáddal a kispadon magabiztosan győztek. Mivel edzőváltás volt náluk, játékoscsere nem, ezért olyan szempontból lesz érdekes, hogy igazából az új edzői húzásokra kell készülnünk, amiket ebben a szünetben bele tudtak tenni a játékukba. Meglátjuk, hogy ezt hogyan tudjuk majd lereagálni. Kisebb problémáink vannak, de úgy gondolom, hogy a legerősebb összeállításban tudunk pályára lépni a győzelem reményében.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Gecse J. MárióMivanmivandonnarummalalusVulcano Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Lassan szinte minden meccs (kivéve Falco vs bárki) tippelhetetlen. Ez is.
Ti melyik csapat győzelmére tennétek saját pénztárcából 10k-t? [no bet kategória, csak érdekelne, hogy klubsemlegesek hogy látják az esélyeket]

Bencur2021
Olvasó

Talán a hazait a hazai palya miatt de amugy nem tennek ra egy forintot se🤷🏼‍♂️

Vulcano
Olvasó

Azért nekünk is simán csúszhat be váratlan vereség. Egerszegen is épphogy megúsztuk.

lalus
Olvasó

Ha volna egy szakajtó felesleges lóvém, akkor a hazaira. Ebben a bajnokságban, egy meccsre sem mernék tutira tippelni. Mostantól a Falcora sem.

donnarumma
Olvasó

Szerintem H lesz…

Mivanmivan
Olvasó

Én a vendégre, ott biztosan nagyobb az odds 😂😂😂
Viccet félretéve, 51-49-ben vendéggyőzelmet tippelek.

Gecse J. Márió
Olvasó

Talán a Nyíregy +7.5 játszható lehet 1.8-as szorzón, de erre is csak max. 15k-t raknék fel: ha a Szegedet hazai pályán elkapja a gépszíj, nagyon nehéz őket megállítani. A Nyíregy egy kicsit még mindig sötét ló nekem, amióta 5 légióssal vannak, azóta még nem játszottak igazán top csapat ellen. A ponthatárt 173 pontnál húzták meg, aminél a hosszabb szünet miatt talán inkább az under felé húznék, de ez nonbet-kategória most.

Gecse J. Márió
Olvasó

Amúgy a viszonylag sok sérült miatt idén is bőven akadtak szép szorzón fogadható meccsek idén, pl.: Sopron-Nyíregy V (4.00-es odds), ZTE-Nyíregy V (2.95), Sopron-Pécs V (1.92), Kapos-DEAC H (4.30), Paks-ZTE V (3.65). Bár összességében a csajokkal az idei szezonban eddig több jött, ott volt már többszázezres tétet igénylő meccs is: Cegléd-TF V 1.83 (5 hiányzó, közte a 3 légiós hazai oldalon. Ezt a meccset raktam még 3.75-ért is “kevesebbel” előtte, de akkor még nem olvastam a hiányzókról)

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés