Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Ismét hatalmas megmérettetés előtt áll a Szeged.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 24. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Kapitány Gellért, Ádám József, JAKAB László Imre (Téczely Tamás)

Szeged: Washington - Polyák - Nicholson - Bognár - Roberson.

Szombathely: Pot - Brown - Kovács - Tiby - Keller.

A Zalaegerszegen magabiztos győzelmet arató Szombathely, az egy héttel ezelőtt szoros mérkőzésen alulmaradt Szeged otthonába látogat. A két csapat 11. fordulós meccsén a Falco hazai pályán nyert 79-74-re.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Szerintem senkinek sem kell bemutatnom következő ellenfelünket. A Szombathely érkezik hozzánk, mely nemcsak idén, de már évek óta Magyarország elsőszámú csapata. Jelenleg is vezetik a tabellát, ami nem is csoda, hisz remek kerettel rendelkeznek. Minden posztra van több kiváló játékosuk, akik nem csupán tehetségesek, de kiváló teljesítményeket is produkálnak. Összetett mind a támadó-, mind pedig a védőjátékuk, amire nekünk mindenféleképpen fel kell készülnünk. Ha egy embert kellene kiemelnem a csapatukból, akkor talán Perl Zoltánt mondanám, aki évek óta a szombathelyi együttes szíve-lelke. Rá mindenképp különös figyelmet kell fordítanunk, ám ahogy mondtam, ez még nem lesz elég a győzelemhez. A többiek ugyanis legalább annyira veszélyesek, így tehát koncentráltnak, fegyelmezettnek kell lennünk az első pillanattól kezdve. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de azt gondolom olyan szempontból könnyebb helyzetben vagyunk, hogy nincs rajtunk nyomás. Mások a célok a két csapatnál, míg a Falco a rájátszásra készül, mi a Play-Out-ra gyúrunk. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy feltett kézzel lépünk pályára, szeretnénk egy jó mérkőzést játszani és a legjobb formánkat nyújtani.”

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: “Még december elején játszottunk a Szegeddel, azóta viszont szinte teljesen megváltozott a csapatuk – új vezetőedző, új játékosok. Azt gondolom, hogy a Szedeák erőssége leginkább az egyéni teljesítményekben rejlik, éppen ezért precíznek kell lennünk védekezésre, s különös figyelmet kell fordítanunk az apróságokra. Nem is ragoznám tovább a dolgokat, negyven perces koncentrációt várok a srácoktól. Ami a keretünket illeti, Verasztó Péter játékára továbbra sem számíthatunk, rajta kívül viszont mindenki harcra készen áll.”

HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KovàcsIstvànMendezRózsabimbó Recent comment authors
KovàcsIstvàn
Olvasó

Valami azt súgja, hogy ezt ma behúzzuk! Hajrá Szeged!

Rózsabimbó
Olvasó

Verasztó nagyon fog hiányozni, így hazai győzelem várható!
Hajrá Szeged!

Mendez
Olvasó

Mivel ma buktok Körmenden, nekünk teljesen mindegy mi lesz a következő három meccs végeredménye.
?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés