Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Lezárhatja a párharcot a Falco.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Rájátszás, elődöntő, 4. mérkőzés
Szeged, Városi Sportcsarnok, hétfő, 18:00
V.: Földházi T. P., Cziffra Cs. Zs., dr. Mészáros B.

Szeged: Govens - Brown - Dzeletovics - Bognár - Dickey.

Falco: Váradi - Benke - Bruinsma - Barac - Keller Á.

A holnapi nap folyamán rendezik az elődöntők negyedik mérkőzéseit, melyek akár már a fináléba jutást is eldönthetik. Az egyik találkozó a Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely lesz. A két csapat párharcának állása jelenleg 2-1 a Szombathely javára.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Mindent meg fogunk tenni azért, hogy nyerni tudjunk hazai pályán, úgy mint a második mérkőzésen. Jobban kell koncentrálnunk, mind a védekezésben, mind a támadásban. Nehéz dolgunk lesz, hiszen legutóbb is a Falco megmutatta, hogy milyen magas színvonalat képvisel a bajnokságban. Most rajtunk a nyomás, de bárhogyan is alakul a találkozó, megyünk tovább és ami előttünk fog állni, abban próbáljuk a legjobbat nyújtani és abból kihozni a legjobbat.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője:  Újra Szegedre utazunk, ahol a második mérkőzésen nagyon rossz védekezést produkáltunk és megmutatta a szegedi gárda, hogy mennyire jók és mit várhatunk tőlük hazai pályán. Megpróbálunk jobban teljesíteni a mostani idegenbeli mérkőzésünkön, mint ahogyan tettük azt legutóbb. Az előző találkozón pár dologgal meg voltam elégedve, de szerintem ez még mindig nem az a szint, amit szeretnénk elérni. Szeretnénk holnap lezárni a párharcot és ennek érdekében mindent meg fogunk tenni, a legjobb formánkat fogjuk nyújtani, de ez nem lesz könnyű, hiszen egy kemény mérkőzésre számítok.

[totalpoll id=”85816″]

HIRDETÉS

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Chikán Sándor Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Drága egyetlenegy kosárlabda szövetség Tényleg lehetetlen elintézni egy sportnélküli hétfőn közvetíteni egy kosár elődöntőt??????Tényleg rendkívüli magas szinvonalu meccsek lesznek,Nem szaporítom a szót csak eggyel. GYALÁZAT!!!!!!!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés