Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Teljesen más mérkőzésre számítanak az edzők.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés
Szeged, Városi Sportcsarnok, kedd, 18:00
V.: Benczur T., Papp P., Goda L.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzseletovics - Dickey.

Falco: Anderson - Váradi - Benke - Bruinsma - Keller.

Kedden rendezik a Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elődöntő második mérkőzését. lesz. A Falco 1-0-ra vezet a párharcban.

Szrecsko Szekulovics, Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Az első mérkőzésen a Falco sokkal jobban játszott mint mi, és sajnálatos módon nem tudtunk úgy teljesíteni, ahogyan szerettünk volna. A védekezésünk nagyon gyenge volt, támadásban a távoli dobásainkat nagyon gyenge százalékkal értékesítettünk és szerintem a tisztelet miatt túlságosan „távolságtartóak” voltunk, és ez ki tudták használni a szombathelyiek, erre a megoldás az; hogy keményebben kell játszanunk. Nehéz lesz, hiszen a Falco remek formában van, de úgy gondolom, hogy hazai pályán sokkal jobban akarunk nyerni, jobban fogunk teljesíteni, és szeretnénk versenyben maradni, mert egy teljesen másik mérkőzés vár bennünket holnap. Szerencsére mindenki egészséges, teljes kerettel tudunk kiállni.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nem szeretnék kiindulni az első mérkőzésből, annak ellenére, hogy nagy különbséggel nyertünk, hiszen úgy állunk ennek a párharcnak a folytatáshoz mintha nulla-nulla lenne az állás. Nem szeretnénk elbizakodni magunkat, hanem továbbra is úgy szeretnénk haladni, ahogyan eddig tettük; lépésről lépésre. Kielemeztük az első találkozót és nagyon sok jó megmozdulást találtunk az elemzés során, de volt pár olyan szituáció, amit jobban is megoldhattunk volna.  Ezeken dolgoztunk az elmúlt két napban. Ahogyan már említettem, Szegeden egy új fejezet lesz és mindkét csapatnak 0 pontja lesz, amikor feldobják a labdát.

 

HIRDETÉS

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
atibácsiRózsabimbófanaticfantasticdonnarumma2lee14 Recent comment authors
atibácsi
Olvasó

“Csodák pedig nincsenek.”

Rózsabimbó
Olvasó

1-1

fanaticfantastic
Olvasó

Továbbra is,hajrá Szeged! Szedjétek össze magatokat!

donnarumma
Olvasó

Ez most nagyon nehéz lesz….mindent bele!

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!!??

crazybasket
Olvasó

Aztgondolom, ha minden a terv szerint alakul 8-10pontos Falco győzelem születhet holnap! De ehhez klappolnia kell mindennek, mert egy kis rövidzárlat és a Szeged a maga javára fordíthatja a meccset, és ha átveszik az irányítást, piszok nehéz lesz ellenkük főleg Szegeden! Csináljátok meg srácok!
Ui.: Gasper vs. Magyar Play-Off 13-0? Kérem a következőt!??

fanaticfantastic
Olvasó

Lesz ez még így sem…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés