Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Kemény mérkőzésre számítanak az edzők.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 18. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 19:00
V.: Kapitány G., Frányó P., Nagy V.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzseletovics - Dickey.

Falco: Váradi - Doktor - Benke - Bruinsma - Searcy.

A bajnokság 18. fordulójában mérkőzik meg, a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata. A szegediek egy szoros vesztes meccs után állnak melyet az OSE-tól szenvedtek el, míg a szombathelyiek a Kaposvárt győzték le.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: A magyar bajnokság legerősebb csapatával fogunk játszani. Nagyszerű játékosok alkotják az együttesük keretét, mind légiós, mind magyar vonatkoztatásban; egyes játékosaik még válogatottak is. A kulcs a győzelemhez szerintem a védekezés lesz. Szerencsére a sűrű menetrendben most tudtunk kicsit pihenni, regenerálódni. A kettő-kettő elleni játékukra nagyon figyelnünk kell majd, hiszen abból nagyon jól támadják a gyűrűt. Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel tudunk kiállni. Remélem tudunk egy jó kemény mérkőzést játszani.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Szerintem az idei szezon legnagyobb meglepetése a Szeged. Egy olyan csapatról beszélünk, amely folyamatosan bizonyítja milyen jó és hogy a legjobb négyben van a bajnokság során. Legutóbb mikor velük játszottunk, akkor itthon a normál rendes játékidőben sikerült eldönteni a mérkőzést, de a hosszabbításban jelentős fölénnyel tudtunk nyerni. Nagyszerű csapatjátékot képviselnek és Govens jelenleg az egyik legjobb szezonját éli és csapata kulcsjátékosa. Az egyik legnehezebb mérkőzés lesz a bajnokság során, de próbálunk jobban játszani, mint ahogyan azt először tettük.

HIRDETÉS

34 hozzászólás

34
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Somogy011ArtoisrusselalbaSzhelYbaltazar Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Két remek csapat jó mérkőzésre van kilátás hajrá !

russelalba
Olvasó

Azért aki Keller melójat csak pont/lepóban keresi az vagy ferdít vagy nem ért hozzá. Kérdezzetek meg bármilyen magasembert akit tudtok, hogy mennyire leányálom ellene eredményesen támadni, és hogy még ha nem olyan kisemberre váltják védekezésben aki elfér a hóna alatt, azt is elbírja lábon. Ákost csak az szarozza aki nem látta mit tud ha igény van rá 20/20 meccsen védekezésben stabilan. Ha emellé átlagol még 10 pont / 5 lepót az csak emel rajta. Persze ideggyenge kicsit, de ő nem fog elalibizni egy meccset sem.

SzhelY
Olvasó

Ebben egyet értünk

WSreborn
Olvasó

Ez bizony igaz, ebben egyetértünk

Artois
Olvasó

Barmilyen sotet is fejben, ez igy van ahogy leirtad.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

A vedekezese akkor stabil, ha nem fujjak ki 10 perc alatt, mert eszetlenul csapkod, a harciassaga es a kuzdese az rendben sot peldas, de a jatek elemeiben egyaltalan nem kiemelkedo

russelalba
Olvasó

Hát nem tudom. Akármilyen is, én örültem volna ha Simiék nem basszák el és hazajön Anyuhoz 😀

baltazar
Olvasó

Azért kíváncsi leszek, hogy ez a Searcy gyerek mennyire fogja odatenni magát ezen a meccsen (esetleges távozásának tudatában).

hopehely
Olvasó

Keller in? Searcy out?
6 pont és 5 lepattanó érkezik!

Pbask
Olvasó

én még hiszek benne hogy nem, de sajnos Szabi ritkán téved..

crazybasket
Olvasó

Csak azzal nem számoltok, hogy magyar, itthon már bizonyított nem egyszer és így lesz alsó posztokra egy légiós hely, ami nem hátrány ha úgy gondolná a stáb szeretne erősíteni majd a play-offra!(Ugye ott nincs az ifi szabály!)

Heindrich
Olvasó

Hajrá Szeged! Vesszen a fikló!

Mendez
Olvasó

Két szót nem sikerül helyesen leírnod ???

2lee14
Olvasó

Mi az a fikló?

Pbask
Olvasó

Lónak a fikája

red-black01
Olvasó

Csikló, csak Heindrich náthás.

Pbask
Olvasó

Vesszen a csikló?
PÁRNII,TÉGED KERESNEK,VÉGRE NEM KELL BEKÖTŐUTAKON VÁRNOD!

rickipicasso
Olvasó

A Falconak emiatt a meccs miatt nem kell aggódni. Bármi is lesz az egész bajnokságban, már ami még vissza van, a jelentős kérdések a napokban úgy is eldőlnek. Ha majd év végén ugrálnak nyakukban bármelyik csapat hálójával,akkor jusson eszükbe ez nem az adott meccsen,hanem akkor dőlt el,amikor Keller aláírt náluk.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Jolvan, azert ne csinaljunk ugy, mintha a Keller jo lenne. mindenki annYira be van szarva tole, pedig a statisztikakat bongeszve hamar kiderul, hogy azt a szintet hozza, amit azok a legiosok, akiket a szurkolok hazakuldenenek

rickipicasso
Olvasó

Gondolom ezt a csapatvezetők és edző is így gondolja…. Ezért igazoljátok le ezt a gyenge közepes légiós szintű centert nem kevés pénzért. Aki válagotatott csapat kapitánya is. Nálatok tényleg kurva sok pénz lehet,ha ezt is megtehetitek megengedhetitek magatoknak.

piros710321
Olvasó

Azt remélem majd kiabáljatok Neki, hogy buzi K….! Mert már kétszer is köpködtétek, szidtátok, most meg Tőle várjátok a csodát!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

En kiabalni nem fogok, meg minden elonyet elismerem, hogy magyar center, meg nagyon tud kuzdeni, de azt azert nem kell varni tole, hogy sorsfordito lenne, foleg, ha el kell kulddeni vkit miatta

WSreborn
Olvasó

Hirtelen ő is hetero lesz mint Milo???

97MTE00
Olvasó

Csak jelezném mindenkinek a leigalozása nem egyenlő a jó és ponterős játékkal. Kell az összhang a játékos és edző között. Stílusoknak közel hasonlónak kell lenni. Searcy miért is megy el? Bajnok esélyes csapatban játszik, BL sorozat, jó pénzt kap, kocsit is meg lakást is. Ráadásul itt a családja is. Gyerekek, feleség. Akkor mi hiányzik? Hangnem, beszélgetések stílusa? Egy játékost tudni kell használni, tudni kell beszélni vele. Ebből lesz win-win helyzet. Ezért nem számít mit lát a szurkoló. Kémiának nem csak a játékosok között kell működnie. Searcy ügyes játékos. Meg lelkis. Ennyi.

SárgaPárna
Olvasó

Magyarország két legjobb edzője!! Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a párharc lesz a döntőben is!

WSreborn
Olvasó

Persze hogy biztos vagy hiszen a hülyék mindenben biztosak, az okosak kételkednek csak.
Te holtbiztos lehetsz azzal a 10 másik kötözni való barommal együtt aki a te hsz-edre like-ot nyom………ezek vagytok ti

SzhelY
Olvasó

A kollégák lájkolják

SzhelY
Olvasó

Mondom nem vagyunk sokan de egy fele megy a szekér

97MTE00
Olvasó

A szerinted 2 legjobb edzőből az egyik biztosan a legidegbetegebb is. Bár el kell ismerni a BL meccsek eredményeit. És nem írtad mennyire jó edző volt , mikor kikaptatok otthon Szolnoktól.

WSreborn
Olvasó

Hajrá Szeged!!!

KD
Olvasó

Tegnap én is a Zte- nek szurkoltam, elég fura érzés volt. De eredményes… Remélem a tiéd ma nem lesz az. Csak a sárga-feketék!!!!!

crazybasket
Olvasó

Anderson tud játszani? Fontos lenne!
Hajrá Falco!????

Hubie Brown
Olvasó

Inkább jöjjön rendbe teljesen, az fontosabb lenne hosszú távon.

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés