Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend

Mindkét edző elégedett volt a heti edzésmunkával. Ferencz és Hammonds továbbra is sérült.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Egis Körmend

Bajnokság, 21. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Söjtöry T., Balog Gy. (Dr. Gencsev P.)

Szeged: Boltics - Vágvölgyi - Ponjavics - Juhos - Sulovics.

Körmend: Bradford - Németh - Price - Csorvási - Delas.

Nehéz feladat vár szombaton az utolsó előtti, négy meccse nyeretlen Natrutex-SZTE-Szedeákra, ugyanis a második helyezett Egis Körmend látogat az újszegedi sportcsarnokba. A hazaiaknál jelen állás szerint mindenki játszhat, a vasiaknál viszont kérdéses két ember szereplése is.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Egy komoly, jó csapat a Körmend, jó formában van, nem véletlenül vannak ott a tabellán, ahol. Nehéz munka vár ránk holnap. A három amerikai játékosuk nagyon erős labdával, plusz mellettük ott van Csorvási és Delas ötös poszton, akik nagyon jó csapatjátékosok, sok piszkos munkát elvégeznek a csapatért. És akkor Ferenczről még nem is beszéltem, de az ő kvalitásaival mindenki tisztában van, nem tudnék sok újat elmondani róla. Nagyon veszélyesek, főleg gyprs indításokban, azokat nagyon jól csinálják. Agresszívan is védekeznek a labdán, az első passzokat próbálják lezárni. Mi nem egyszerű helyzetben vagyunk, a héten sokat is beszélgettünk, mert szerintem a legnagyobb probléma mentális eredetű. Az önbizalomhiány mentális dolog, persze nehéz is úgy nagy önbizalommal játszani, hogy közben nem sok meccset nyersz. Ettől függetlenül úgy érzem, jól edzettünk a héten, bízom benne, hogy pozitív reakciót kapok vissza a mérkőzésen a srácoktól. A szezon elejétől fogva – túl azon, hogy rengeteg problémánk volt –, egyéni teljesítmény terén mindenki a maga szintje alatt van, ezért mindenkinek egy kicsit fel kell, hogy rázza magát, csak annyira, amennyire képes, és akkor az a végén már egy jó csapatmunkával párosul. Jelen állás szerint teljes kerettel leszünk.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Láttuk a múlt héten, hogy mennyire nehéz dolgunk volt Budapesten, hasonlót várok holnap Szegeden is. A hazaiak nem számítanak topcsapatnak, de nagyon nehéz nyerni náluk, persze ettől függetlenül ez a célunk. Készen kell állni a feladatra, intenzív, magas színvonalú játékot kell hoznunk.

A Szeged igazi klasszikus, európai kosárlabdát játszik, van egy nagyon jó irányítójuk Boltics személyében, a centerüket, Sulovicsot pedig még Ausztriából ismerem. Mindketten nagyon tapasztaltak, évek óta együtt játszanak Szegeden, ismerik a ligát, tudják, hogy mikor mit kell játszaniuk.

Soha nem egyszerű egy ilyen csapat ellen, de úgy érzem, jól edzettük a héten, felkészültünk a szombati meccsre. Jó helyen állunk a tabellán, szeretnénk is ezt megtartani, van sanszunk a győzelemre. Ferencz Csaba már játszott legutóbb az Alpok Adria Kupában, nagyon jól teljesített, de még érzi a térdsérülését, vannak fájdalmai, meglátjuk, hogy holnap számíthatok-e rá. Leyton Hammonds szereplése is kérdéses, jelenleg nem tudom megmondani, hogy játszhat-e.

[totalpoll id=”9505″]

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
balldontlieSomamte01MásikVégétFújdMegbimbo Recent comment authors
Soma
Olvasó

Igazából azt nem értem, ha Hammonds-nak semmi baja nem volt, akkor miért nem tud játszani.

balldontlie
Olvasó

Senki sem mondta, hogy semmi baja sem volt. Azt írták, hogy elváltozást nem mutattak a felvételek, de attól még agyrázkódása, stb, lehetett és valószínűleg volt is. Nem hinném, hogy brahiból hagyott volna ki már 2 meccset…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Hammonds nélkül ez könnyen lehet csúnya vereség is akár, Drágaszágaim! … 🙁 🙁

bimbo
Vendég
bimbo

Jó reggelt ezüstpunci pécsre mész szopni?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Lelkecském, a vesszőket azért rakosgasd ki, ha nem nagy kérés, mert így tisztára érthetetlen és magyartalan az amúgy kétségkívül extra igényességű hozzászólásod! 🙁 🙁
SZERETLEK, vigyázz magadra a hétvégén is! 😉

Emőkevagyok
Olvasó

Nagyon remélem, hogy a hévízi tévés ott lesz a kispadon, mert az sokat szokott segíteni….
Pista megy egy jó halászlére, vagy biztos cumiért nem szeli át lobogó hajával az országot?

ui: Nagyon kérek mindenkit, hogy engem bántson, ha fáj az igazság, ne anyukámat! Köszönöm

A Ti Emőkétek!

mte7
Olvasó

Ehhez nem lehet hozzászólni…
Hogy lehet valaki ennyire beteg…

Hajrá Körmend!!!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Emőke, teljesen elfogad itt téged mindenki, édesanyáddal együtt! Szeretünk téged, édesanyádat is kedveljük. A Polgival remélem, hogy rendezed a kapcsolatotokat, a beírásaid alapján még mindig nagy köztetek a feszültség. Én mindkettőtöket nagyra tartom, remélem, egyformán jól fogtok szerepelni a választásokon! 😉 Az árvízi hajóssal, bocsánat hévízi tévéssel milyen kapcsolatban vagy, őt is gyakran citálod, de semmi konkrétum. Tulajdonképpen te SZERETED őt ??? Én azt javaslom, tedd egyértelművé az érzéseidet, nehogy a titokzatosságod miatt bukj el egy bimbódzó, jónak ígérkező kapcsolatot! Végezetül a nagybátyámat tudom neked még ajánlani, ő ugyan nem annak a csapatnak szurkol, mint én, de hasonlóan SZERET téged… Olvass tovább »

mte01
Olvasó

mikor a két hülye egymásra talál…sokáig drágáim 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés