Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend

A szerdai nemzetközi meccs után a foghíjas Szegedhez látogat a Körmend.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Egis Körmend

Bajnokság, 19. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, péntek, 18:00

Szeged: Curry - Kerpel-Fronius B. - Mayer - Krapic - Asbury.

Körmend: Turner - Takács - Edwards - Kastrati - Taylor.

Mindössze három légióssal látja vendégül a Szeged a Körmendet a 19. forduló pénteki játéknapján. A hazaiak az előző körben idegenben a Jászberénytől kaptak ki, míg a vendégek a Péccsel szemben, otthon maradtak alul, ráadásul szerdán még a nemzetközi porondon szerepeltek a piros-feketék.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Nagyon nehéz volt a felkészülés, ugye Cameron Naylor hazautazik, így egy légióssal kevesebben vagyunk. Vágvölgyi Ákos sérüléssel bajlódott, nem tudott rendesen edzeni a csapattal. Szerencsére az utolsó két napban Kovács Ádám megérkezett hozzánk, ami javított a helyzeten. Pontosan ezért nem is volt sikeres a felkészülés, szerintem kevesen vagyunk. Tetézi a problémáinkat, hogy a Körmend érkezik hozzánk, amely egy nagyon masszív, erős, jó csapat, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzést várok. Wirth Ádám biztos, hogy nem játszik már a szezonban, Kerpel-Fronius Gáspár rehabilitáción van, ő sem lép pályára, míg Vágvölgyi szereplése kérdéses. Neki szerencsére nincsen komolyabb sérülése, csak nagyon fáj a térde.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: A reggel edzettünk, majd egy nagyjából öt-hatórás utat követően nemrég érkeztünk meg Szegedre. Egy kicsit meglepetés lesz nekünk a holnapi Szedeák elleni meccs, hiszen Cameron Naylor távozott tőlük, de érkezett hozzájuk Kovács Ádám, szóval nem tudjuk pontosan, hogy mire számítsunk. Fontos lesz, hogy kontrolláljuk a három idegenlégiósuk, Curry, Asbury és Krapic játékát, ez lesz az első számú szempont nálunk védekezésben. Varnado játéka erősen kérdéses, rajta kívül mindenki egészséges.

[totalpoll id=”44756″]

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MásikVégétFújdMegldd Recent comment authors
ldd
Olvasó

3.8 kontra 1.18
Hendi még nincs.
Egyet nem tudok.. mitől tart Zollner?
Gyanús…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Segítek értelmezni:csakis a vereségtől. A győzelemtől sztem nem tart,döntetlen meg csak a tippmixen lehet, amúgy hosszabbítás után NYER valamelyik csapat.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés