Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Hazai pályán próbálja megszerezni első idei győzelmét a Szedeák.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 2. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 18:00
Jv: Praksch Péter Árpád, Minár László Balázs, Lengyel Ádám József

Szeged: Balogh - Person - Starovlah - Bognár - Roberson.

Kecskemét: Townes - Ivkovic - Borisov - Kucsera - Karahodzsics.

A szerdai Zalaegerszeg elleni vereség után nem sok ideje maradt a Szedeáknak felkészülni a Kecskemét elleni találkozóra. Ráadásul az ellenfél nagyszerű teljesítménnyel gázolt át a Nyíregyházán. Ennek ellenére természetesen nem lehet kérdés, hogy a tavalyi szezon meglepetéscsapata, győzelemmel javítana a hazai nyitányán.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Fájó vereséget szenvedtünk a múlt héten, és nem volt sok időnk felkészülni a hétvégére, de ez nem lehet kifogás, mindenképpen javítani szeretnénk hazai közönség előtt. A Kecskemét ellen nem lesz ez könnyű, nagyon rutinos csapatról van szó, akik jól járatják a labdát támadásban. A labda mindkét oldalán javulnunk kell, támadásban főleg az eladott labdák számát kell csökkentenünk, hogy sikeresek legyünk. Az elsőtől az utolsó percig maximális koncentrációra van szükségünk ahhoz, hogy győzelemmel örvendeztethessük meg szurkolóinkat.”

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét:
 “Megítélésem szerint nagyon fontos, hogy győzelemmel tudtuk kezdeni a szezont. Ugyan nálunk a jó hangulat mindig adott, de a siker abszolút plusz töltetet adott nekünk a folytatásra. Az edzések során mindenki kiváló munkát végzett, és már nagyon várjuk a vasárnapi bajnoki meccset Szegeden. Az amerikaiak húzzák leginkább a szekerüket, főleg Washington és Roberson. Az ő kettő-kettő játékukat kell limitálni ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Ez világosan látszott az edzőmeccsen is. Szegeden mindig nehéz meccselni, és ezt a saját bőrünkön is tapasztalhattuk az elmúlt években. A két együttes körülbelül azonos erősségű, így apróságok dönthetnek majd a végén.”

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés