Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét csapat javítana.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 20. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P. Á., Török R., Jakab L. I. (dr. Páli K.)

Szeged: Persons - Cook - Polányi - Bognár - Alston.

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

A holnapi nap folyamán csap össze a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A szegediek legutóbb az MVM-OSE Lions otthonában veszítettek, így jelenleg 8-11-es mutatóval állnak. A kecskemétiek pedig egy szoros mérkőzésen maradtak alul az Albával szemben, így zsinórban második vereségüket szenvedték el.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Úgy gondolom, hogy a Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, keretében rutinos játékosok találhatóak. Szerintem mindkét félnek ez a mérkőzés nagyon fontos, hiszen mindketten javítanánk. Fontos lesz, hogy a saját játékunkat erőltessük rájuk az első perctől egészen a negyvenedikig és csapatként valahogyan be kell húznunk ezt a mérkőzést. Sajnos Szatmári Zsombor betegséggel küzd, de mindenki más bevethető.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Ez a hetünk sem zajlott problémamentesen, hiszen az amúgy is nehéz helyzetünk tovább nehezedett, mivel újabb játékosok estek ki a keretből, de úgy gondolom, hogy eddig is akik pályára tudtak lépni, mindig mindent megtettek és ezután is annak érdekében, hogy megpróbáljunk tisztességes eredményt elérni, és ez most sem lesz másként. A Szeged nagyon jó csapat, a bajnokság egyik legjobb hátvédje náluk játszik Persons személyében, aki nagyon komoly feladat elé állít minden egyes csapatot, emellett hátvéd soruk erősödött Rashun Davis érkezésével és Cook is nagyszerű dobó. A magyar magjuk szerintem honi szinten jónak mondható, a Bognár-Keller-Kerpel-Fronius trió sokat tud hozzátenni. Tisztelem a Szeged csapatát és nagyon örülök neki, hogy egy fiatal magyar kollégát, Simándi Árpádot bízták meg a vezetőedzői feladatokkal. Sokszor meccseltünk egymás ellen még utánpótlásedző korunkban. Azt gondolom, hogy jelen pillanatban kijelenthetjük, hogy Szeged az esélyesebb, de szeretnénk végre egyszer már borítani a papírformát, hiszen az utóbbi mérkőzéseinken ott vagyunk a győzelem küszöbén, de nem tudunk átlépni rajta. Bízom benne, hogy ezt most meg tudjuk tenni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés