Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – DEAC-Tungsram

Nincs messze egymástól a tabellán a két együttes.

Naturtex-SZTE-Szedeák - DEAC-Tungsram

Bajnokság, 23. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs., Farkas G., Goda L. (Hartyáni Zs.)

Szeged: Persons - Balogh - Cook - Bognár - Alston.

DEAC-Tungsram: Thames - Hagins - Valerio-Bodon - Dzeletovics - Tóth.

A holnapi nap folyamán mérkőzik meg meg egymással a Naturtex-SZTE-Szedeák és a DEAC-Tungsram csapata. A szegediek legutóbb a Falcótól kaptak ki, így megszakadt győzelmi sorozatuk, jelenleg 10-12-es mutatóval állnak. A vendég együttes is az előző fordulóban hazai pályán lépett parkettára, mely mérkőzésen az MVM-OSE Lions felett tudott diadalmaskodni, ezzel a hatodik helyet foglalja el a tabellán.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon kemény mérkőzés előtt állunk, hiszen a Debrecen egy nagyon jó csapat, amelynek nagy a rotációs lehetősége. A múlt hét folyamán pedig még edzőváltáson is átestek; és az első meccsüket hazai pályán meg is nyerték az Oroszlány ellen. Már az előző mérkőzésen is látható volt, hogy gyorsabban, intenzívebben játszanak, mint az edzőváltás előtt, de úgy gondolom, hogy becsülettel felkészültünk ellenük, így hazai pályán mindenképp győzelmet várunk. Szerencsére mindenki egészséges és bevethető.

Berényi Sándor, DEAC-Tungsram: A Szeged egy nagyon jó csapat, főleg hazai pályán; emellett sok teendőnk is van a helyzetünkből adódóan. Úgy gondolom, hogy az eddigi felkészülésünk az ellenfelünkből jól sikerült és remélem, hogy karakteresen fogunk kiállni. A mérkőzés megnyeréséhez az egyik kulcs az lesz, hogy megfékezzük és minimalizáljuk a gyorsindításaikat, illetve hogy a hátvédjeik Pick&Roll játékát minél jobban védjük. Fontos lesz még az is, hogy a mi elképzeléseinket hogyan tudjuk megvalósítani, kihasználni támadásaink során.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
hajrabullsVadkakasdonnarummaGolo Batio Recent comment authors
hajrabulls
Olvasó

Szeged szépen hasított, mikor gyengébb, vagy az adott mérkőzésen éppen gyengébb formában lévő (esetleg hiányos kerettel felálló) csapatok ellen meccselt (ASE, Kecsó, ZTE). Ellenben a Falco csarnokában nem sok keresnivalónk volt sajnos. Most érkezik egy olyan csapat, aki talán valamivel jobb, mint mi, viszont mi hazai pályán pattogtatunk, úgyh összességében szerintem ez egy szoros találkozó és élvezetes mérkőzés lesz. Hajrá sportszerű játékvezetés, hajrá Szeged!

Vadkakas
Olvasó

Szegedet összerakottabbnak, összeszedettebnek tartom most, de azért bízom a vendég győzelemben.

Hajrá DEAC!

donnarumma
Olvasó

Szoros V a tippem

Golo Batio
Olvasó

Nagy különbség nincs a két csapat közt, de ezt itthon meg kell nyerni ha 8-ban akarunk kerülni! Hajrá Szeged!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés