Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák-Budapesti Honvéd SE

A Honvéd ellen szerezné meg első idei bajnoki sikerét a Szeged.

Naturtex-SZTE-Szedeák-Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 4. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, csütörtök 18:00.
Jv.: Papp Péter, Fodor Attila, Kovács Nimród János (dr. Gincsai János Péter)

Szeged: Washington - Person - Starovlah - Bognár - Roberson.

Honvéd: Simon - Tanoh - Mijovics - Demeter - Peringer.

A nyeretlen Szedeák hazai pályán javítana a Honvéd ellen, a drámai körülmények között elveszített Alba elleni idegenbeli mérkőzés után. A fővárosiak a Zalaegerszeg ellen is bebizonyították, hogy egy csapat sem mehet biztosra ellenük.

Simándi Árpád, Naurtex-SZTE-Szedeák: Kemény csata vár ránk, 40 perces koncentrációra van szükségünk jó eredmény eléréséhez. A Honvéd bebizonyította, hogy nem szabad lebecsülni őket, megmutatták már oroszlánkörmeiket. Nehéz sok újat mondani és ez tényleg nem azért van, mert könnyű meccsre számítok, de az Alba elleni összecsapás után a legnagyobb tanulság, hogy meg kell tanulnuk nyerni. Hazai pályán azt gondolom mindenképpen be kell holnap húznunk a győzelmet. Roberson játéka kérdéses, valószínűleg bemelegítéskor derül ki, hogy tudja-e vállalni a játékot.

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: A Szeged eddigi szereplése csalóka, mi sem mutatja az jobban, hogy az Alba ellen – amelyik a bajnokság egyik legerősebb csapata – hatalmas ziccert hagytak ki, egy megnyert mérkőzésen kaptak ki. Jó keretük van, jó szerkezettel, fontos lesz hogy védekezésben a lehető legjobban semlegesítsük Washingtont, aki a gárda játékát szabja, és Bognár Kristófra is fokozottan kell figyelnünk, aki a Szedeák másik alfája. Erősségük a gyorsindítás, vigyáznunk kell a labdára, nem adhatunk nekik könnyű kosarakat. Ha ezeket hatékonyan megoldjuk jó esélyünk van. Kisebb sérülésekkel persze küzdünk, de teljes kerettel vágunk neki a holnapi találkozónak.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gábor Recent comment authors
Gábor
Olvasó

Hajrá Szeged!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés