Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Budapesti Honvéd SE

Újabb vereség után a Szeged ellen javítana a Honvéd.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Budapesti Honvéd SE

Alsóházi rájátszás, 5. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00

Szeged: Washington - Person Jr. - Polányi - Nicholson - Bognár.

Budapesti Honvéd: Mijovics - Tanoh Dez - Sherman - Peringer - Crawley.

Továbbra sem találja a ritmust a Honvéd, mely utoljára a sereghajtó Nyíregyháza ellen szenvedett vereséget. Az alsóházi rájátszás ötödik fordulójában a Szeged csapatához látogat Baksa Szabolcs együttese, mely pedig előzőleg a Kaposvár otthonában aratott győzelmet.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: “A Honvédot látjuk vendégül egy olyan mérkőzésen, mely mind a két csapat számára nagyon fontos, nagy jelentőséggel bír. Az alsóházi rájátszás előző fordulójában sikerült megszerezni a Kaposvár elleni bravúrgyőzelmet, ennek azonban csak akkor lesz jelentősége, ha a következő találkozón, a Honvéd ellen is sikeresek tudunk lenni. Ez pedig nem lesz egyszerű. Ugyanis, bár ellenfelünk utolsó mérkőzésén vereséget szenvedett a Nyíregyháza ellen, továbbra is nagy erőket képviselnek. Tele vannak fiatal, lelkes játékosokkal, akik lendületükkel viszik előre a csapatok, illetve van három légiósuk is, akik pedig remekül passzolnak abba a szisztémába, amit a Honvéd játszik. Negyven perces koncentrációra, illetve energikus játékra lesz tehát szükségünk, ahhoz, hogy meg tudjuk őket fogni. Továbbra is küzdünk pár nehézséggel, így nem tudni, hogy pontosan ki lesz holnap bevethető, de remélhetőleg teljes lesz a keret.”

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Következőnek Szegedre utazunk. Nem telt el sok idő a vasárnapi mérkőzéshez viszonyítva, tehát nyílván a felkészülés során az volt a legfontosabb, hogy minél jobban, hatékonyabban frissítsük a fáradt lábakat, fejeket. Szerdán ismét egy nehéz mérkőzésre számítok, a Szeged azt gondolom, hogy jelenleg nagyon jó formában van – a meghatározó játékosai szintén jó formát mutatnak. Hatalmas feladat előtt állunk, de természetesen most is a győzelem a célunk, szeretnénk továbbiakban is minél több sikert begyűjteni és bennmaradni az elsőosztályban.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés