Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Naturtex-SZTE-Szedeák – Atomerőmű SE

A fiataloké a főszerep a Szeged oldalán.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE

Alsóházi rájátszás, 8. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Goda László, Jakab László Imre, Sörlei Attila (Schäffer Béla Róbert)

Szeged: Washington - Person Jr. - Polányi - Nicholson - Bognár.

Paks: Edwin - Pajor - Buckingham - Atkinson Jr. - Gulyás.

Továbbra is jó formában kosárlabdázik a Naturtex-SZTE-Szedeák, mely az alsóházi rájátszás előző fordulójában zsinórban a negyedik győzelmét aratta. Azonban a Paksnak sincs szégyenkeznivalója, hisz Csirke Ferenc együttese utoljára a Honvéd ellen aratott sikert, ezzel pedig a harmadik győzelmét szerezte meg. Izgalmas találkozóra van kilátás.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Őszintén szólva, nem tudok és nem is lehet már sok okosságot mondani. A Paks csapata érkezik hozzánk, akik ellen az utolsó két meccsen vereséget szenvedtünk. Most szeretnénk mi elhagyni győztesként a pályát, ehhez pedig maximális koncentrációra és akaratra lesz szükségünk. Nincs mostmár nyomás rajtunk az eredményt illetően, így szeretném, ha minél több fiatal játékosnak tudnék játékot biztosítani, ehhez viszont az kell, hogy jól kosárlabdázzunk.”

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Őszinte részvétem Bácsalmási Gábor családjának, hihetetlen veszteség érte őket, de a kosárlabda társadalmat is. Egy, mindig a kosárlabdának élő, alázatos, szerény, profi szakember hagyott itt minket. Nehéz ilyenkor bármi okosat mondani, egy-két dolgot megbeszéltünk. Játszottunk a Szegeddel idén három mérkőzést, nagy meglepetés nem érhet senkit. Ellenfelünk jó formában van, jó játékosokkal akik kiváló egyéni képességekkel rendelkeznek, őket hatástalanítanunk kell ahhoz, hogy sikeresek lehessünk.”

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés