Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Atomerőmű SE

Edzőváltás után, az életben maradásért játszik a Paks.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE

Rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Kapitány G., Ádám J., Fodor A. (Farkas J.)

Szedeák: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

ASE: Kovács - Capers - Valerio-Bodon - Lóránt - Jackson.

Edzőváltás után, 2-0-ás hátrányban utazik Szegedre az Atomerőmű SE, amely az életben maradásért lép pályára pénteken, miközben a Szedeák történelmi sikerre hajt.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Szeretnék még egyszer gratulálni a csapatomnak, hogy egy ilyen maratoni meccsen sikerült nyernünk. Nagyon fontos volt számunkra egy idegenbeli győzelem, most 2-0-ra vezetünk. Az elmúlt két napban a regeneráción volt a hangsúly, próbáltunk frissíteni kicsit, ami szerintem sikerült is. A holnapi meccsen megint 100%-ot kell nyújtanunk, nyerni akarunk és befejezni a párharcot. Nehéz lesz, hiszen a Paks edzőváltáson esett át, sajnálom, hogy Braniszlav Dzunics nem marad. Ő egy nagyon jó edző, most meglátjuk, hogy Jan Pavlik érkezésével milyen energiákat kap az ASE. Mi tudjuk, hogyan kell játszani és hogy mit kell csinálni. Nem nagyon foglalkozunk azzal, hogy történelmet írhatunk, mi egy olyan csapat vagyunk, hogy minden meccsen, minden edzésen nyerni akarunk és jól játszani.

Jan Pavlík, az Atomerőmű SE vezetőedzője: A keddi nap azért nem volt egyszerű, de ez hozzátartozik az élethez. Nem tudom, hogy ez a hosszú mérkőzés mennyire befolyásolja majd a csapatokat, nagyon szokatlan volt a helyzet, de ez már a múlt. Próbálunk újra felpörögni a megfelelő szintre, amivel szerintem az első két meccsen a legnagyobb probléma volt. Nem voltunk képesek megfelelő energiával játszani. Leginkább tranzíciós védekezésben voltak problémáink, mert nagyon sok könnyű kosarat engedélyeztünk az ellenfelünknek. Látszik, hogy a Szeged egyben van, egy nagyon erős ellenféllel játszunk. Próbáltuk megbeszélni a fiúkkal, hogy nem szabad megismételni ezeket a hibákat. Mint már említettem, ha a tranzíciós védekezésünkön nem javítunk, akkor nem hiszem, hogy sok keresnivalónk lehet. Viszont a másik oldalról pedig ha sikerül minél hosszabb ideig öt az öt elleni játékra késztetni a Szegedet, akkor meg lehet a lehetőségünk a győzelemre. Kiváló játékosaik vannak, együtt vannak, látszik, hogy nem akarnak megelégedni az alapszakaszbeli harmadik hellyel, hanem tovább akarnak menni, de mi mindent megteszünk azért, hogy egy kicsit keresztbe tegyünk a tervüknek. Ehhez minden szempontból több, mint 100%-ot kell majd nyújtanunk.

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MiosLeonidaszDuditormentor Recent comment authors
Mios
Olvasó

Simán benne van ma a paksi győzelem

Dudi
Olvasó

Sztem szegedi tovàbbjutàs. Bocs Paksiak…

Leonidasz
Olvasó

Ha valami véletlen folytán nyernénk ma, akkor sem tartom valószínűnek, hogy a további meccseket hoznánk. Srácoknak ez a nagy “edzőváltás” a véleményem szerint semmilyen új impulzust nem ad, Jancsit ismerik, nem akarnak bizonyítani (nem mintha szezon elejétől akármelyik külföldi akart volna). Meccs után, ha kikapunk jön a szokásos duma, majd jövőre, több pénz, bajnokesélyes csapat stb…Cáfoljanak rám. Ha jól tudom 2015-2016-os szezon óta nem volt igazán jó csapatunk. Akkor is lehetett volna szebb a zárás csak Béla volt az edző, a végére pedig elfogyott a Sopron ellen + Dunn és Robinson sem volt ami azért nem kicsi érvágás. (Ezzel nem… Olvass tovább »

tormentor
Olvasó

Jancsi első döntése lehetett volna, hogy ma délelőtt szerződést bont Shephard-del.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés