Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Naturtex-SZTE-Szedeák – Arconic-Alba Fehérvár

Mindkét csapat javítana előző fordulóban elszenvedett veresége után.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Arconic-Alba Fehérvár

Bajnokság, 17. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Papp Péter, Györfy Rúben (Fekete László)

Szeged: Washington - Polányi - Person - Bognár - Roberson.

Alba Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Philmore.

A 17. fordulóban az egyre jobban összeálló Szeged, a múlthéten vereséget szenvedő Alba Fehérvárt fogadja. A két csapat negyedik fordulós mérkőzése emlékezetesre sikerült, egy gyakorlatilag megnyert meccset engedett kicsúszni a kezéből a Szeged, amely 9 ponttal vezetett egy perccel a mérkőzés vége előtt, végül mégis hosszabbításban, 102-95-ös vereséget szenvedett az Alba ellen.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák:
 “Nagyon örülök, hogy végre ismét teljes kerettel tudtunk készülni a héten, nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen. Nehéz mérkőzés vár ránk, nyilván az Alba a találkozó esélyese, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy bravúrt mutassunk be. Próbáltunk minden információt begyűjteni az új centerükkel kapcsolatban, emellett a tranzíciós játékuk lelassítása és az agresszív védekezés lesz a kulcs egy jó eredmény eléréséhez.”

Matthias Zollner, Arconic-Alba Fehérvár: “Nagyon örülünk Cheikh Mbacke Diong érkezésének, egy tehetséges játékos, aki modern center, kiváló lepattanózó és erős a pick and roll szituációkban. Ez az első éve Európában, fiatal játékos, de biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lesz ő nekünk. Ami a Szegedet illeti, így, hogy most már teljes a keretük nagyon veszélyes csapat ellenfelünk, nem szabad a tabellából kiindulni, sok szoros meccset vesztettek el, még úgy is, hogy egész szezonban sérülések sújtották őket. Fontos lesz, hogy kulcspillanatokban sokkal jobban koncentráljunk, mint a ZTE ellen, mindent megteszünk, hogy javítsuk a múltheti vereséget. A teljes keret rendelkezésemre áll majd.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés