Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Alba Fehérvár

Bemutatkozik Arik Shivek az Alba kispadján.

  •   

Naturtex-SZTE-Szedeák - Alba Fehérvár

Bajnokság, 17. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Papp P., dr. Mészáros B., L. (Várhalmi Zs.)

Szeged: Curry - Miliszavljevics - Kerpel-Fronius B. - Krapic - Asbury.

Alba: Ljubicsics - Guyton - Markovics - Csupkovics - Molnár.

Remek hangulatban várhatja a Szeged a férfi élvonal 17. fordulóját, hiszen legutóbb a Kecskemétet sikerült legyűrnie idegenben Szrecsko Szekulovics tanítványainak. Az Alba Fehérvár pedig először dolgozhatott egész héten új vezetőedzőjével, Arik Shivekkel.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Nagyon jó hangulat volt a kecskeméti meccs után, ahol győztünk. Ha honlap is tudnánk nyerni, az pedig remek lenne. Kemény összecsapást várok, főleg, hogy edzőváltáson esett át az Alba, ami új impulzusokat és energiát hozott a játékosoknak. Éppen ezért nagyon nehéz volt felkészülni, mert nem tudjuk, hogy milyen stílust fog képviselni a Fehérvár Arik Shivek érkezésével. Hazai környezetben remélem, hogy a pálya mindkét oldalán jól fogunk teljesíteni és oda tudunk figyelni az eladott labdáinkra. Ha ez megvalósul, akkor képesek leszünk egy jó hangulatú meccset játszani, aminek a végén remélhetőleg mi jövünk ki győztesen. Wirth Ádám befejezte a bajnokságot, de a többiek egészségesek.

Arik Shivek, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A Szeged egy olyan csapat, amelynek a tabellán elfoglalt helyezése nem reális. Az utóbbi időben sokkal jobbak lettek, ráadásul az új irányító érkezése is lendített az együttesen. Éppen ezért egy nagyon nehéz idegenbeli mérkőzésre számítok, meg kell állítanunk a két belső emberüket, Asbury-t és Krapicot, valamint Curry-t is. Az ő leigazolása jó hatással volt a többiekre is, oda kell figyelnünk a támadójátékukra, ami sokkal jobb most. Volt pár kisebb megbetegedésünk a héten, ami a szezon ezen szakaszában teljesen tipikus, de ettől függetlenül mindenki készen áll majd a játékra.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés