Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Nagyszerű mérkőzésen nyert Kecskeméten a Falco

Közel járt a bravúrhoz a KTE.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 96-103 (20-21, 30-32, 25-25, 21-25)

Bajnokság, 8. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Goda László, Lengyel Ádám József (Balogh László György)

Kecskemét: Sinik 18/12, Bouges 21/9, Ivkovic 5/3, Kucsera 5/3, Karahodzsics 12. Csere: Tóth B. 1, Wittmann 7, Lawrence 15, Dramicsanin 12.

Szombathely: Pot 18/6, Pongó 3/3, Tanoh Dez 4, Tiby 8, Keller 11. Csere: Kovács 5/3, Verasztó 3/3, Barac 7, Krivacevic -, Perl 31/3, Jordano 13/12.

Sinik betörésével vette kezdetét a találkozó, Keller szerezte az első vendég pontokat, Bouges és Karahodzsics is bedobott két büntetőt. Pot talált be kintről, aztán egy ziccert is feltett, Tiby közelről volt eredményes (6-9). Bouges egalizált, Perl és Tanoh Dez kosara után Forray Gábor időt kért. Bouges a vonalról hozta közelebb a KTE-t, Perl ziccerezett, majd Lawrence szerezte meg első pontjait. Tiby egy büntetőt értékestett, Karahodzsics fejezett be egy 2-2-t, s mivel Tiby megint elrontott egy büntetőt, Ivkovic triplája már hazai vezetést jelentett (18-17). Perl dobott be két büntetőt,  Wittmann is megtette ezt a másik térfélen, a magyar válogatott klasszisa aztán zsákolt is egyet. 20-21

Bouges közeli dobásával folytatódott a játék, Verasztó köszönt be a sarokból, Ivkovic egyenlített. Jordano vágott be egy triplát, Sinik és Perl váltott kosarat, Jordano újabb kosara után kért időt a Kecskemét (26-32). Dramicsanin szórt egy hármast, Barac zsákolt, a KTE magasembere aztán egy pontot a vonalon hagyott. Jordano villant ismét, Sinik hármasa hullott a gyűrűbe, majd egy hazai gyorsindtás után Milos Konakov is időt kért (35-37). Gyors hat ponttal reagált erre a csapata, Karahodzsics zárta le a rossz vendég sorozatot, majd Kucsera csent labdát és ziccerezett. Sinik csökkentette egy pontra a differenciát, sorra jöttek a kosarak mindkét oldalon. Pongó növelte az előnyt két büntetővel, már úgy tűnt, hogy 6 pontos előnnyel mehet szünetre a címvédő, de egy dudaszós tripla ezt háromra csökkentette. 50-53

Mindkét csapat triplával indította a második félidőt, Keller lépett be jó ütemben egy duplára, Kucsera köszönt be kintről. Karahodzsics egyenlített, Perl tört be nagyszerűen, Bouges óriási triplát zúdított be, erre is Perl válaszolt. Keller maradt üresen a festékben és büntetett, Sinik újabb hazai triplát dobott be, Perl dobott be két büntetőt (64-66). Wittmann ziccerezett, majd egy futással 6 ponttal meglépett a Falco, Lawrence és Tanoh Dez váltott kosarat. Dramicsanin értékesített két büntetőt, Lawrence hozta még közelebb a hazaiakat, a negyedet Barac találata zárta. 75-78

A Falco kezdte sokkal jobban a záró etapot, öt gyors ponttal, Bouges rohant végig egy szerzett labdával, Perl villant ismét. Karahodzsics tett vissza egy rontott dobást, Bouges újabb könnyű kosarat szerzett, a Falco időt kért (81-85). Lawrence nehéz dobása esett be, majd egyenlített is, Dramicsanin szórt egy hármast. Lawrence mutatott be egy 2+1-et, Jordano zárta le a hazai futást egy triplával, Perl dobott egy kettest. A Falco védekezése feljavult, át is vette a címvédő a vezetést, Forray Gábor időt kért (91-92). Dramicsanin nagy hármast dobott, Tiby dobott be két büntetőt, Perl is. Keller egy büntetőjére Wittmann két ponttal válaszolt, Pot dobott hatalmas triplát. Innen már nem volt visszaút a Kecskemétnek, így a Falco Kecskeméten is nyert. 96-103

54 hozzászólás

54
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
moldi56MarillionSzhelYagyasWombat Recent comment authors
SzhelY
Olvasó

ha nem nyeet volna a falco szerintem vesztett volna

agyas
Olvasó

Egyszerűen nem hiszem el, hogy 2023-ban egy fizetős oldalon ne lehessen egy meccset normálisan közvetíteni. Ebből azt látom, hogy a szövetséget egyáltalán nem érdekli az egész. A másik amit nem értek, hogy az M4 félóráig magyarázza a női csapatok nemzetközi szereplését – hozzáteszem ez a normális – a férfi csapatok esetében pedig ki se szabad ejteni az Alba vagy a Falco nevét a magazinműsorban. Ennek nyilván van valami jogászi magyarázata, de ezt is az MKOSZ hozta össze.

Marillion
Olvasó

Báder Marci kacsincs ki! Nyisd ki a szemed!

agyas
Olvasó

Nem olvastam el, csak a +/- okat néztem a hsz-ekben. Semmi se jó, vagyis nem változott semmi, a Falco mindent rosszul csinál, vagyis a legjobb.

Born2Ball
Olvasó

Perl Zoltán olyan, mint a jó bor.
A korral csak jobb lesz!
Lila szív, lila lélek,
Kecskeméti leszek, míg élek! 🙂

KD
Olvasó

Hát ez nem a védekezésröl szólt. Ha a keddi meccsre pihentünk a játéknak ebben a szegmensében, akkor értem. A Kecsó másodszor probált meg túldobni egy élcsapatot, szerencsére nem sikerült. Látom, a szolnoki keselyük már megjelentek, úgy hogy én is átnézek hozzájuk, vajon ök mivel nyertek: gyalázták valakinek a halott anyját? A facebook-n arra búzditottak, hogy a 10-es meg a 11-es már meg van félemlítve? A gyöztes meccs után kövel megdobálták az ellenfél autóit? Összecsaptak a saját rohamrendöreikkel és csodálkoztak, hogy kaptak egy kis könnygázt? Egyébként hajrá Falco, kedden nyerni kell a görögök ellen!

Milivoj
Olvasó

Πηγαίνετε Περιστέρι

moldi56
Olvasó

Magyarázd már el,hol találom ezt meg a facebook-on.

Xero
Olvasó

Gratula! Kiszenvedtük..
A Kecsó nem semmit triplázott 3 negyeden keresztül.
A rutinnal végül behúztuk a végjátékot.
A Kecskemét szépen küzdött, nem értem hogy lehetnek utolsó előttiek. Nem gondolom, hogy gyengébbek az utolsó 4-5-6 csapatnál.

fanaticfantastic
Olvasó

“rutinnal” Végül is ,így is mondhatjuk.

WestChampi
Olvasó

Éliás fóbiás

Xero
Olvasó

Jajj bocsánat, tudom a Falco csak bírói segítséggel tud győzni.. 😀
Nyilván ők védekezték ki a végén a bedobást, meg sapkáztak.. Csak benéztem a mezt.. 😀

Vulcano
Olvasó

Na most számold meg az Olaj cikk alatt hány falcos, és itt hány szolnoki van. Plusz te is itt vergődsz.
De tudom, mindig mi megyünk provokálni.
Kezd kínos lenni amit csinálsz.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez, a Kecskemétnek meg a több, mint tisztességes helytálláshoz. Minden győzelem értékes, de ha sok meccsen kap a csapat 96 pontot, akkor nem mindig fog tudni 103-at dobni. A védekezés mellett a másik, ami mellett nem tudok elmenni, hogy vannak játékosok, akik a BL varázsában élnek és a bajnokságra úgy érzik, hogy elég a mezt felküldeni. Az ilyen hozzáállás elfogadhatatlan bármilyen csapat ellen. Semmi oka nincs a Falconak, és senkinek a csapatban, hogy lenézze bármelyik ellenfelet, mert az a munka, amit ő megspórol, azt másoknak kell beletennie. Szerencse, hogy Perl és Keller extra, Pot jó napot… Olvass tovább »

agyas
Olvasó

Neveket nem mondanék, de mint ha pár játékosból hiányozna a játék/csapat/klub/szurkolók iránti tisztelet.

Vulcano
Olvasó

Gratula mindkét csapatnak!
Azért a 25. percig a Kecsó 140/10-es 70%-os triplázása nem volt semmi.
Nekünk pedig most kis szusszanás, kedden pedig mindenki az Arénába.
Hajrá Falco!

albc
Olvasó

14/10. Szívesen. A matek SE erősséged.

WestChampi
Olvasó

Ez ilyen plátói?

albc
Olvasó

Nem. Csak nem bírom az olyan nagyképű embereket, akik divatok. Ő az egyetlen ilyen falcos. Mással nincs gondom.

heraklith
Olvasó

Ez sem lett volna meg 5 emberrel, de a falkó akkor is nyer amikor nem. Vészhelyzetben mindig ott van a 3 tartalék “játékos”.

Vulcano
Olvasó

Igen igen már vártunk te denevér.
Le Manst is a bírók miatt vertük rommá a saját pályájukon, hiába dobták a pontjaik harmadát büntetőből.
Helyedben nem szidnám a három rigót mikor tavaly az elődöntőben ők mentették meg a seggeteket és adtak nektek egy ajándék hosszabbítást.
Inkább foglalkozz a csapatoddal.
Van ott bőven mivel.

Wombat
Olvasó

Te most tényleg arra áldozod a drága idődet, hogy a mi meccseinket nézed, vagy anélkül sikerült ezt összehozni?

Mendez
Olvasó

A diliházban mindenre van idő. 🙂

redmiller
Olvasó

Jobb csapat a Falco! Gratulálok!
A három hülye meg szétfújt egy jó meccset….

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok nektek.!

Kovari Andras
Olvasó

Az Ose-nak ugyszinten jar a gratulacio!

p.borisz
Olvasó

Győztünk,lehet készülni a görögök ellen.
A mindigfosnál meg mindenki szexeljen magával…

C. Sándor
Olvasó

ez a mindigó sosem lesz normális???????????????????

Marillion
Olvasó

Talán?Esetleg? Akkor ha olyan MKOSZ elnököt sikerülne kinevezni aki tenni is akar a magyar kosárlabda népszerűsítéséért a médiában is! És utána néz hogy miért még mindig ez az elavult betárcsázós tekerős katyvasz technika van használva ai nternetes közvetítéseknél a mindigfosnál! Sok az előfizető megy be a lové! Mennyibe kerül a leg újabb technika!?

Kissadam91
Olvasó

Lehetetlen megverni a falkót.ha nem megy nekik a játék akkor jön a segítség és büntetőt dobó edzés

p.borisz
Olvasó

A Szolnok nyert pont így az OSE ellen ..

Suns
Olvasó

Még sok ilyen szakértői véleményt, kérlek! Isszuk szavaid.

Mendez
Olvasó

Büntető dobó edzés???
Akkor nézzük csak gyorsan a tényeket (számokat) ismét:
Büntetők:
Kecskemét 26, Falco 30, Falco nyert 7 ponttal, ergo a +4 büntető sem befolyásolja a végeredményt.
Szolnok 35, OSE 20, Szolnok nyert 6 ponttal, de 15-el több büntetődobás!!!!
Ismét a szokásos, hatalmas szolnoki öngól!!!

p.borisz
Olvasó

Megvették a bírókat…megint.

fanaticfantastic
Olvasó

Vezetett a Kecsó. Direkt ott maradtam és néztem. Azonnal jöttek a büntetők. Nem a számuk volt itt a lényeg hanem,hogy mikor. Gratulálok a Kecskemétnek!

p.borisz
Olvasó

Csűrhetitek-csavarhatjátok ,ahogy tetszik a baromságaitokat…győztünk és annyit segítettek nekünk a rigók,mint nektek az OSE ellen…

WestChampi
Olvasó

Nevedből a fanatic talált. De javasolnám a maniacfantastic nevet!

fanaticfantastic
Olvasó

Mindegy, hogy mit javasolsz. A véleményemen nem változtat.

Marillion
Olvasó

Fanatikus…éppen te baszogatsz minket hogy mi kezdjük mindig és átjárunk Szolnokiakat baszogatni…aztán te is ugyanazt csinálod! Mindenki foglalkozzon a saját csapatával! Még te is többet jársz ide mint például én a Szolnoki cikkekhez! És ha én át is megyek tőlem lekezelőt ti még nem olvashattatok! De igyekszem nem is átmenni mert nem kell a beszólás!

Kovari Andras
Olvasó

ne erolkodj mar konyorgom. Egy ilyen meccs utan jossz megondani a tutit. engedd mar el.

Mendez
Olvasó

A szolnoki csapatnak ma a legtöbb dobáskísérlete a kétpontos dobásokkal holtversenyben büntető volt.
Erre idejössz bírózni???
Kapjál már észbe ember!

Marillion
Olvasó

Hát nem te vagy az egyik zászlóshajója éppen annak hogy aki azt hangoztatja hogy a Falcosok tobzódnak mindig előbb a Szolnokiakra és ebből ezért van a szókarate!? Ugyanakkor te is át jössz okoskodni! Akkor most kiszólt ugye a gödörből a lyuk!

p.borisz
Olvasó

Hagyd Marillion,ezek mind ilyenek…

Vulcano
Olvasó

Hagyjad Mendez, a számok ezeket csak megzavarják.

fanaticfantastic
Olvasó

Helyesen: őket.

albc
Olvasó

Ezt te inkább ne a fentiek fényében….

Kovari Andras
Olvasó

Neked is johetne mar valami segitseg…

Ellenív
Olvasó

A csapatodnál (Kissadam91) ezt elfelejtetted leírni!

Kosaras
Olvasó

komoly meccs volt

WestChampi
Olvasó

Nagyszerű mérkőzés? Nem tudom a közvetítés vagy a játékunk képe volt siralmasabb..

Vulcano
Olvasó

Egy ilyen sorsdöntő BL meccs előtt én igazából leszarom milyen játékkal nyerünk a Kecsó ellen.
Kötelező megvan, most jöhet az igazi megmérettetés.

WestChampi
Olvasó

Persze, de egy vereség nem jött volna jól mentálisan a sorsdöntő ütközet előtt. (Példa: Szeged- Peristeri)

Vulcano
Olvasó

Nyilván a győzelem kellett, de teljesen mind1 milyen játékkal.
Szerintem nem is reális elvárni a 100%-os pörgést egy ilyen BL meccs előtt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés