Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagyot küzdött a Jászberény, de végül nem tudta megnehezíteni a Pécs dolgát

Végig a vendégek jártak előrébb.

Jászberényi KSE - PVSK-VEOLIA 83-108 (24-37, 25-16, 17-25, 17-30)

Bajnokság, 18. forduló
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola
V.: Földházi T., Lengyel Á., Németh P. (Hartyányi Zs.)

JKSE: Kinney 15, Füzi 15, Brbaklics 12/3, Williams 15/3, Primorac 20/6. Cserék: Frank 2, Filipovics 4.

Pécs: Ruják 10/6, Lewis 20/12, Funderburk 30/9, Meleg 11/3, Brkics 15. Cserék: Bíró -, Carev 3/3, Dragasevics 6/3, Rátvay 1, Budimir 12/6.

A javítás reményében lépett pályára Jászberényben a Pécs, hiszen a legutóbbi fordulóban Körmenden kapott ki a csapat.

A három légióssal felálló JKSE egy teljesen más csapat képét festette a találkozó elején, abszolút partiban volt a meccs előtt esélyesebbnek vélt baranyaiakkal (13-13). Két gyors kosárral ellépett a Pécs, amit ha nehezen is, de sikerült őriznie (19-22). Egészen Dragan Alekszics időkéréséig volt tartás a Jászberényben, ám azután nagyot robbantottak a vendégek és meg sem álltak 37 pontig az első negyedben. 24-37.

A második etapban is próbáltak kapaszkodni a hazaiak, több-kevesebb sikerrel (35-45). Füzi mellett Williams és Kinney is elkezdte termelni a pontokat, Dragan Alekszics megint kénytelen volt időt kérni (43-49). Innen sem volt megállás, Primorac triplájával teljesen nyílttá vált a mérkőzés a nagyszünetre. 49-53.

A fordulás után próbált ritmust váltani a Pécs, amely újra kezdett meglépni, de mindig érkezett egy jól időzített kosár a hazaiaktól, amivel nem hagyták elszakadni az ellenfelüket (59-64). Elkapták a fonalat a vendégek, megint elléptek tízzel, kicsit szétesett a Jászberény. 66-78.

Egyre jobban kezdett kidomborodni a két csapat közötti különbség, amelyen az sem segített, hogy mindössze hét embert tudott forgatni Patai Benjamin vezetőedző a hazaiaknál. Funderburk és Lewis is elkezdte szórni a kosarakat, húsz fölé hízott a differencia (77-99). Innen már nem volt visszaút a jászberényieknek, akik nagyot küzdöttek, de nem tudtak meglepetést okozni. 83-108.

Fotó: pvsk-panthers.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
hp12KIMI10Pécsidrukker99jolly jokerIncicica Recent comment authors
hp12
Olvasó

Ez van… Vagy nincs ?

KIMI10
Olvasó

Ez már több, mint kínos…..Rajtatok milyen szemüveg van.? De tényleg…Nem létezik még egy ilyen ….elnökség, mint Jászberényben, persze arra ki van az eszetek, hogy kinek a lakásában lakjanak a játékosok, és még lehetne sorolni, amit műveltek évek óta….Azt gondoljátok nem látják és tudják az emberek Jászberényben…Kritikán aluli….Sajnálom a szurkolókat, sajnálom a játékosokat…Dilettáns egy banda….Szakmailag pedig nem érdemes taglalni…Egy forintot nem értek….

jolly joker
Olvasó

Most már hogy van elnökünk,csapatunk mikor lesz??? Nem kellene még felállni a balf@sz vezetőségnek???? A csodára vártok??? Amikorra esetleg csarnok lesz már csapat nem lesz de a vezetők jól érzik magukat az egyenlegek becsület nélkül növekednek!!! Valaki megállíthatná már ezt az ámokfutást…..!!!!!

Incicica
Olvasó

Érik a Piros-csoport

gulyasszabolcs00
Olvasó

10.perc 37 kapott pont. Gratulálok az újabb “tisztes” helytálláshoz.

Pécsidrukker99
Olvasó

Azért a 24 kapott pont is sok, az előző meg a mostani meccsen is azt láttam, hogy a Jászberényt inkább túl akartuk dobni, de védekezés az semmi volt. Ne haragudjatok jászberényiek, de egy komolyabb csapat ellen 83 kapott pont kb egyenlő a vereséggel.

gulyasszabolcs00
Olvasó

37 egy félidő alatt talán megengedett. Egy negyed alatt viszont… Szégyen.

Pécsidrukker99
Olvasó

Ebben igazad van, de az első félidős 49 kapott pontunk is nagyon sok.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés