Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

„Nagyot harcoltunk, megmutattuk, hogy van szívünk”

Raksányi Krisztina az edzőmérkőzések után sem aggódott.:

:

A magyar válogatott szenzációsan kezdte az Európa-bajnokságot. Székely Norbert csapata hatalmasat küzdött, és hajrában bedarálta a szlovén válogatottat. A mérkőzés után beszélgettünk Raksányi Krisztina csapatkapitánnyal.

– Végig hitt a csapat abban, hogy meg lehet nyerni ezt a mérkőzést?

– Igen. Pont erről beszélgettünk az öltözőben, hogy a szlovének nekünk fognak ugrani. Megbeszéltük, hogy ha el is húznak egy kicsit, vagy van egy kis hullámvölgyünk, akkor sem szabad feladni, mert meg lehet fordítani a mérkőzést. Ez is történt.

– Mennyi energiát emésztett fel, hogy végig futottunk az eredmény után, hogy többször is nagy hátrányt kellett ledolgozni?

– Sokat, de jól rotáltunk. Nem lesz baj, marad az olaszok elleni meccsre is energiánk.

Szenzációs volt a csapat – Fotó: fiba.com

– Mennyit érhet ez a győzelem a továbbjutás szempontjából?

– Borzasztóan sokat. Ez volt az első mérkőzés, a nyitó találkozó, a többi csapat is láthatta, hogy nem “viccből” vagyunk itt, hogy igenis számolni kell velünk. A feladat adott, vinni kell tovább ezt az energiát, és akkor meg lesz a továbbjutás.

– Az Eb-re való felkészülés nem sikerült jól, sok volt a vereség az edzőmérkőzéseken. Mit gondolsz ez a egyőzelem megnyugtatja a csapatot?

– Biztos vagyok benne, bár nem nagyon aggódtunk az edzőmeccsek után sem. Erős csapatokkal játszottunk, azok a találkozók valós képet adtak rólunk. Ma azonban tényleg nagyot harcoltunk, megmutattuk, hogy van szívünk. Én hasonlóra számítok a folytatásban is.

 

Ez jól hangzik

A csoport másik mérkőzésén Olaszország legyőzte Törökországot. Így érdekesen alakulhat a mai játéknap. Ha a magyar válogatott győz Olaszország ellen, biztosan továbbjut, és a legjobb nyolcba kerülésért küzdhet. Ha a mieink meccse előtt Szlovénia legyőzi Törökországot, mi pedig verjük az olaszokat, akkor csoportelsőként már biztosan ott leszünk a legjobb nyolcban.

Kiemelt fotó: FIBA

 

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JászaiMariKalok Kevin Recent comment authors
JászaiMari
Olvasó

Váradi egy színész!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Jól játszotok!Van szivetek!Jól is néztek ki!Mi kell több??RIA RIA HUNGÁRIA!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés