Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagyon szoros meccsen verte a Szolnok a Kaposvárt

Az utolsó percig a győzelemért volt harcban a vendég együttes a Tiszaligetben.

Szolnoki Olajbányász KK – Kaposvári KK 75-69 (19-18, 21-18, 19-18, 16-15)

Bajnokság, 6. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Kapitány G., Tóth C., Minár László (Hartyáni Zs.)

Szolnok: Smith 11/3, Tucker 13/9, Rudner -, Juhos 6, Morant 15. Csere: Jones 13/3, Krisztics 7/3, Kovács P. 6/6, Tóth N. 4.

KKK: Davis 27/15, Norfleet 6/6, Ponjavics 8/3, Hendlein 9/3, Dramicsanin 6. Csere: Lalic 10, Krnjajski 3/3, Bogdán -.

A Szolnoki Olajbányász KK három győzelemmel, a Kaposvári KK ugyanennyi vereséggel várta a hatodik fordulót a férfi A-csoportban – egymás ellen folytatták a felek a Tiszaligetben.

Norfleet hárompontosával kezdődött a meccs, ezt követően 4-3-ra fordított a Szolnok. A Kaposvár azonban nem adta az előnyt sokáig, sőt Davis triplájával már 11-6-ra is vezetett. A negyed első nyolc és fél perce a Kaposváré volt, Tóth Norbert duplájával azonban 16-15-nél ismét minimális előnyt harcolt ki a Szolnok. Az egypontos fór az első tíz perc végéig is megmaradt: 19-18-nál fordultak a második negyedre a csapatok.

Gyakorlatilag lemásolták az első negyedet a csapatok a második tíz percben, legalábbis az eredményt: 21-18-cal zárult a játékrész. Dramicsanin duplájával rögtön átvette a vezetést a Kaposvár, nem sokkal később viszont Kovács Péter triplájával visszaállt a szolnoki előny (24-22). Tucker is „rátett” egy hármast, 31-24-nél pedig addigi legnagyobb előnyét harcolta ki az Olajbányász. Jones triplájával már nyolc pont is volt közte, 38-36-nál viszont ismét egykosárnyi különbségre jött fel a Kaposvár. Smith büntetői zárták a félidőt, 40-36-tal mehettek pihenni a felek.

Hendlein révén kettő lett a felek között, majd egyenlített is a Kaposvár (42-42), Tucker triplájával viszont kicsit megnyugodhatott a Szolnok (47-42), sőt tíz pontra is ellépett (52-42). Tartotta előnyét az Olajbányász, tíz pont körül volt a különbség, de a hajrában ismét kapcsolt a Kaposvár, s hozta első két negyedbeli formáját: ismét 18 pontot szerzett a negyedben, Davis triplájával 59-54-re jött fel.

Kovács triplája nehezítette a vendégek dolgát, majd két kaposvári pontra ismét hármassal válaszolt a Szolnok. Viszont Hendleinnek is elsült a keze távolról, majd Davis is kintről talált be – 67-64-nél nagyon közel került riválisához a Kaposvár. Juhos kettese csak egy rövid ideig volt megnyugtató a hazaiaknak: Krnjajski is triplával jelentkezett (69-67). Ponjavics bedobott két büntetőt, 69-69-nél „kezdődött elölről a meccs”. Morant büntetői nyitották a hajrát, melyben azonban már csak a Szolnok szerzett pontot: Morant és Krisztics találatai zárták a meccset, 75-69-re-nyert a házigazda.

Kiemelt kép: hunbakset.hu

64 hozzászólás

64
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
21 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
RolexKováts ImreAramisModus operandiderryl Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Csak halkan jegyzem meg,hogy éntőlem nemigen olvastál olyat hogy váltsák le Alekszicset.Rouge szokta ostorozni és sokszor igaza is van neki.Viszont én azzal nem vagyok kibékülve,hogy nem akar magyarul megszólalni.Kivétel nélkül minden délszláv edző beszél már magyarul,még olyan is aki nemrég óta van itt,Alekszics viszont nem beszél továbbra sem.

Rolex
Olvasó

Moldi.eskuszom neked edzofóbiád van baszod..
Eddig csak Dragant ekézted,most már a kaposváriaknal is edzot cserélnél?
Az albánál nem váltanád le?Hiszen már mögöttünk vannak a tabellán..
😂

moldi56
Olvasó

Nem én mondom.Ezt a kaposváriak mondják,ha jobban odafigyelnél.Nekem abszolute mindegy,nem a csapatomról van szó.Ami Alekszicset illeti,itt is megoszlanak a vélemények.Dehát nem kell énrám figyelni,én nem számítok.

Kováts Imre
Olvasó

Ha egy irányító közel harminc pontot dob, a többiek meg tíz pont alatt maradnak, akkor ott nagy gond van a csapatjátékkal.

ldd
Olvasó

a döglött oroszlánba nem illik belerúgni …

moldi56
Olvasó

Én is mondok egy-két mondatot a Kaposvárról.Davies fantasztikusan jó légiós.Helyből iszonyatosan nagyot ugorva verte be a triplák vagy 9 méterről.Igazi izomember,nagyon nehéz még faultolni is.Egy baj van:a többi légiós felejtős,talán még Lalics hsználható,aki ha kézbe veszi a labdát,azt be is varázsolja.Na itt van az,hogy többre nem futotta a pénzügyi keretből.Kár érte,mert össze lehetne hozni egy jó csapatot Somogyban.Ja igen,kellene egy jó edző is hozzá.

moldi56
Olvasó

Mondjuk nálunk sem ártana egy jó edző!

moldi56
Olvasó

Valakinél én nagyon kihúztam a gyufát.Teljesen mindegy mit írok legalább 1 minuszt mindig kapok.Nem tudom mit vétettem,de ez legyen a legnagyobb öröme az illetőnek.

derryl
Olvasó

Szégyen! Csak ez jutott eszembe a tegnapi meccsről, pedig aludtam egyet! Ezt a Kaposvárt, (nem lenézve őket), min 20-al kellett volna verni, igaz, ezzel a játékkal az is csak ámítás lenne! Egyénieskedés, ész nélküli védekezés, kiismerhető támadások, valami kurva gyenge az egész! A Cigány valami kis színt jelentett, Mórant nem tudom még mit keres itt, Kriszticstől sem az elvárhatót kapjuk, a kémia meg látnatóan nulla! Egy szürke kis középcsapat lettünk, a jobbak ellen jók leszünk pofozógépnek, a hasonló képességű csapatoktól talán csipegethetjük a morzsákat! Új korszak köszöntött ránk!

moldi56
Olvasó

Bocsánat:ki az a Cigány?

derryl
Olvasó

Nekem Juhos! Gondolom, nem kell mondanom miért!

laja
Olvasó

Örülj neki,hogy itt van ilyen gyenge magyar mag mellett. Egyébként ő már bocsánatot kért neked sem ártana!

derryl
Olvasó

Én kit sértettem meg, hogy bocsánatot kérjek? Ő egy egész várost. Egyébként nem haragszom rá, nálam így maradt meg a keresztségben!

laja
Olvasó

Ez elég nagy baj,hogy nem tudod kit sértettél meg. Lecigányozol valakit és nem tudod? Erre nincs mit mondani…..

moldi56
Olvasó

Bocs’nem ugrott be elsőre.

moldi56
Olvasó

Itt is! Csak egy kérdést tettem fel!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Kaposvári szempontból nézve:
Csak egy pici kellett megint az üdvösséghez, meccsről meccsre mindig csak egy pici, immár sokadszor csak egy pici, és ez a sok pici már sokra megy. Bejön a klub vezérelve, miszerint kevésbé volt ildomos játékosok beszerzésére költeni.
Picike költés, picike eredmények :))

Rouge
Vendég
Rouge

Röviden: ez egy fos volt.

Picit hosszabban:
támadásban kiismerhető és egysíkú a játékunk.

Védekezésben már nem is tudom hányszor játszuk el azt, hogy az utolsó másodpercben kapunk kosarat…
első negyed vége, hét másodperc van hátra, Norfleet pattogtat, egyértelmű hogy rá fogja tenni,
mi csak nézünk ki a fejünkből…
ráteszi, utolsó másodperces tripla…már megint.

Vagy a másik: a legjobb játékosunk,
Jones két faultot szed be úgy,
hogy rossz váltás miatt ő marad a palánk alatt Laliccsal…hát ez meg hogy?

Javulni kell….mert ez így kevés.

Csak az eredménynek lehet örülni.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

dell
Olvasó

Gratulálok Rouge! Végre valaki aki nemcsak elfogult szemüvegen keresztül nézi a meccset.Ez amit az Olaj nyújt nem csapat játék. Eszetlen hajigálás távolról, semmi figura és nulla centerjáték. A védekezést meg nem is érdemes említeni. Persze most nyertünk 4 meccset de ezeknek lesz majd idegenben visszavágója is és akkor kell megnézni hol vagyunk.Addig amíg ilyen edző lesz Szolnokon aki ezt a játékot tanítja és engedi sok örömünk nem lesz a kosárlabdában. Persze aki csak azt nézi,hogy most nyertünk és nem gondol bele a jövőbe annak ez is jó.

moldi56
Olvasó

Pedig Nortfleet-et már ismerhetné Alekszics is.Végighaknizta már jóformán az összes dunántúli csapatot.Mindig ugyanazt csinálja:szétdobja az agyunkat.

Modus operandi
Olvasó

Ha egy szóval kellene jellemezni a tegnapi és az eddigi játékunkat, akkor igen egy “fos” volt. Pedig szerintem Jones a magyar liga top 5 játékosa és a többiek sem rosszak. DE! Alekszicsnek fingja sincs, mit kellene játszatni ezekkel a játékosokkal. Alekszics kizárólag a “kontrolált játékot” ismeri, az új Olaj vezetés által dekralált “gyors kosárlabda” stilusához köze sincs.
Amíg edzőcsere nem történik, addig ez lesz: a top 4 csapatoktól 20-30-as zakó, a többivel pedig fos játékkal néhány pontos vereség vagy győzelem. Ha minden így marad, akkor max. 7-8 hely és az első PO körben kisöpörnek.

CSAK AZ OLAJKA!!!

Eric
Olvasó

Én ott voltam. Ilyen jó meccsen még nem voltam. Ennek a Ceciliának kib…ott jó segge van! Nem tudtam nézni a meccset, de nem bánom. 🙂

Hajrá Olaj

pbask
Vendég
pbask

Így kell ezt! A játékosoknak is oda kell állni a jó ügy mellé,minél több emberhez jusson el médián keresztül,amit ezek megmernek csinálni! Remélem ezzel elindul egy buktatás!
#respectSzili
comment image

RRichieG
Olvasó

Szili az Olajtól kapott jogtalanul fölvett pénzedből kifizethetnéd minden Olaj szurkolónak a Mindigó éves előfizetést. A Falco Bl Szopófesztiválja nem kell..

Zsarkov
Olvasó

Jajj, de megy ennek a gerinctelen féregnek a magasztalása, hogy milyen frankó gyerek…, ki nem szarja le, hogy mi a véleménye…, kedden meg majd telefosott nadrággal szaladgál egy német középcsapat ellen, mikor obládoltatják a filctollat…, a legundorítóbb ember, akin valaha Olaj mez volt…, bárcsak sose vette volna fel!

Aramis
Vendég
Aramis

Majd megnézzük kedden, hogy a Falco mennyivel kap ki egy német középcsapattól.
A Szopolajnak sikerült 48-al ugye…

WSreborn
Olvasó

Kussolj sárga tetű!
Annak a meccsnek kb. annyi sportértéke volt mind a bajnoki elődöntőnek: nulla
Mindkettőn B csapattal àlltunk ki, sőt ellenetek még az sem volt.
A máknak köszönhettek mindent, máskülönben még mindig 2008ra recskáznàtok és csoportutolsóként balfaszkodnátok az ECben mint tavaly és azelőtt.
Màkos szemét banda, hamarosan visszakerültök a f@sz rossz végére ahol a bérlet helyetek volt és lesz is….

WSreborn
Olvasó

Te még 2 osztályt sem végeztél vagy max a kisegítőben.
Mocskos szombathely!

Zsarkov
Olvasó

Megjöttél te is, te nyomorék b.zi!?

Rouge
Vendég
Rouge

“… Majd megnézzük kedden, hogy a Falco mennyivel kap ki egy német középcsapattól…”

Aztán jól nézd meg azt is,
hogy Zozo játszik-e a végén…te fotelhuszár:):):)

Mert azt olyan szépen levezetted,
hogy miért nem játszott a Zaragoza ellen Zozo az utolsó percben…miközben igen…:):)

Szerencsétlen nicktolvaj.

Aramis
Vendég
Aramis

Te vezetted le te szopóroller hogy a legjobb játékos nem játszott a végjátékban.. miközben igen 😂😂😂😂

Rouge
Vendég
Rouge

A végjáték az az utolsó négy-öt perc.

Ebből az öt percből a Zaragoza ellen Zozo valóban nem játszott csak egyetlen egy percet….de történetesen a legutolsót.

És mivel ezek szerint már nem emlékszel, hogy mit is írtál, ezért ide másolom:

“….Aramis
Okorn pedig a vezetésünk tudatában védekező játékosokat tett be, mivel a Zaragozának az utolsó percben mindössze 2 csapatfaultja volt.
Hiába lett volna fent Zozo, ha megkapja a labdát lazán lefaultolják az idő meg megy.
Okorn meg akarta úszni kapott kosár nélkül.
Neki a védekezés a fegyvere….
Tetszik
00
Nem tetszik
Válasz
2019.10.31. 19:27…”

😀😀😀😀😀
Zozo az utolsó percben játszott.

😀😀😀😀😀😀

Én nem személyeskedek veled
és nem is minősítelek,
minősít téged az írásod…

WSreborn
Olvasó

Retkes Alpoklegalja! Moslék falco! Labancok vagytok!

Rouge
Vendég
Rouge

“…fizet is ezért az ezt kapja…”

Pont te írod ezt, te féreg?

pbask
Vendég
pbask

Rouge tekintsünk el attól ki írta, próbáljunk együttmükődve,a sérelmeinket félrerakva fellépni ellene.
Másképp nem megy.

Player
Olvasó

Na, hat elertuk a nem kimondott celt: mi vagyunk a rokonszenves vesztes. Persze elvileg Szonokon ki lehet kapni. De hogy csak egy jatekosunk dobjon 10 pont folott?! Igy hogy nyernenk? Raadasul Baki, Boris, Beni, Ponjavic, Ju, Drami egyutt 25 pont alatt?! Ez igy nagyon keves. Igy nincs pont a csapatban a gyozelemhez. Sajnos!
Adam! Lement majdnem egy negyed ideny es az eleje ota latszanak a jellemzo problemak. Van elkepzeles a valtoztatasra, vagy marad ez a perspektiva nelkuli, 11-12. helyre elegendo teljesitmeny? A rossz evek utan Kaposvar sikeres szereplest var ettol a nepszeru sportagban jatszo csapattol!

Puntigamer
Olvasó

Tisztelt Szurkoló társaim szerte az országban!
Kérlek titeket hogy a soron következő fordulóban menjünk be a pályára a kezdés előtt egy perccel és üljünk le a kezdőkörbe!!!!
Tiltakozzunk a nézhetetlen, élvezhetetlen közvetítés ellen!!!
Kérjük vissza a saját stábunkat (olajtv, mtetv, hungarysport, stb…)
Ha nem teszünk semmit a nyakunkon marad ez a szó szerint mindigfos….
XXI.századot írunk
Még egyszer kérek minden kosár szerető szurkoló magyar béközepest, családot, diákot, nyugdíjast hogy üljünk le a pályára meccskezdéskor Szolnokon, Pécsen, Kaposváron, Szhelyen, Körmenden, Fehérváron, Zegen stb….
Valaminek történnie kell!!!
Addig is Egészségetekre!

szolnokbasket
Olvasó

Továbbra is gyenge, elképzelés nélküli dobálózós játék, középszar védekezéssel.
Az egyetlen pozitîvum, Juhos megmozdulásai.Jobb mint amit vártam.
Krisztics mellőzve van a pályán, biztos, hogy sokkal többre lenne képes.
Reszkess Oroszlány!😄

Brooklyn
Olvasó

Elég felháborító! Előfizetsz olyan tv szolgáltatónál, ahol van 8 sport csatorna és magyar férfi kosárlabdát nem tudsz nézni. Elő kell fizetned egy minősíthetetlen rossz internetes szolgáltatásra, igegesítő, nézhetetlen minőségre, hogy esetleg havi 2-3 meccset ami tényleg érdekel meg tudj nézni.
Bojkott!! – senki ne fizessen ennek a mindigf.snak!
Hajrá Olaj!

Bezse
Olvasó

Most már igazán megnyerhetnénk egy kib@szott szoros meccset.

fütyimre
Olvasó

https://www.instagram.com/p/B4X4WgNJUON/?igshid=ehdhroupk2j2 !!!! Még Benke Szilárdnak is feltűnt a minőségi közvetítés!!

WSreborn
Olvasó

Benke Szilárd bekaphatja, mindegy milyen témàról ír annak nincs helye Olaj cikk alatt!

Rubik75
Olvasó

Nem láttam a meccset,így csak az eredmény alapján mondom,jó lenne ha legalább még ketten felnőnének Davis mellé,mert egész évben ő egyedül kevés lesz.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

“legalább még ketten felnőnének Davis mellé”
Kevesebbet költeni játékosokra, ez volt a klub irányelve.
Hogy lehet-e mégis felnőni egy jó játékos mellé, idő kérdése, tehát nem lehetetlen.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Igazad van Géza bácsi teljessen !

Bolyongó
Olvasó

Grat fiúk !

Piffinger
Olvasó

Győztünk és ez a lényeg!!!
Forza Olaj!!!

KPSVRKK
Olvasó

Nagyot harcolt a csapatunk, kár a kihagyott Lalic ziccerekért.
Nyerhető meccs volt.
Amikor 3.30 volt vissza és bónuszba került az Olaj, Davis eldobta a hármast ahelyett, hogy betört volna. Na az volt a rossz döntés és onnantól erőltetni kellett volna a közelieket.

Mike
Olvasó

A ziccerek nagyon kellettek volna. Ezt tuti nem az edzőkön kell számonkérni. Megvan a figura, csak a befejezés pontatlan. Azért volt pár leszedhető labda is, amit valaki a KKK-ból összeszedhetne.

KPSVRKK
Olvasó

És bónuszban vagy puha védekezés-pont, vagy bűntető-pont. Ilyenkor a dobálózás rossz döntés. Pályán kívül edző, pályán belül irányító…

WSreborn
Olvasó

A győzelem a lényeg, viszont ez a KKK nagyon harmatos csapat, erősebb csapatok ellen ez kevés lesz.
A 4-2 viszont már jobban mutat mint az 1-2, alakul ez ha lassan is

Hagyadmár...
Olvasó

Szolnok is elég harmatos lehetet, hogy csak 6ponttal tudott verni minket úgy, hogy nálunk csak 2 játékos érte el a 2számjegyű pontot.

moldi56
Olvasó

Azért nézzed mára faultarányt is.18-16,de úgy hogy már csak a végén kozmetikázták Kapitányék.A 3 negyedből már csak 42 másodperc volt vissza,akkor-5-0 volt,ekkor kaptak észbe és hirtelen befújtak 2 hibát a KKK-nak.Rengeteg bónusz fújás maradt el,már erről nem is beszélve.

ldd
Olvasó

Hiába mondod, úgysem hiszik el …

bballfan
Olvasó

ezt pont nem ide kellett volna írnod, ezen a meccsen minden rendben volt, több kamera, visszajátszás, kommentátor…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Jól néznénk ki, ha Szalai (térkő feri) városában is szar lenne a közvetítés. De ez nem boldogítja azokat, akik más meccset is néznének, akár átkattintva párhuzamban…

moldi56
Olvasó

Ne bántsd a polgármesterünket! A tiédet hogy hívják Csapajev?

Bolyongó
Olvasó

Szia. Én a mindigon néztem,ott nem volt kommentátor és visszajátszás. Hol néztef ?

bballfan
Olvasó

mindigon 2 link volt, a második az Olaj TV-s közvetítésé

laja
Olvasó

Az ki van zárva mert olyan,hogy Olaj tv már nem létezik.

bballfan
Olvasó

bocs, tényleg, Szolnok TV volt

Bolyongó
Olvasó

Biztos szolnok tv

Bolyongó
Olvasó

Köszi

Dallas
Olvasó

Ez a Szolnok Tv cucca volt,a palánk mögötti kis Gopro kamerák és a többi, nem a Mindig trágyáé….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés