Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagyon nyert a Pécs Szolnokon

Az Olaj nem tudott csodát tenni. Több, mint egy kezdőcsapatnyi játékosa hiányzott.

Szolnoki Olaj KK - Pécsi VSK-VEOLIA 68-106 (18-32, 20-27, 14-22, 16-25)

Bronzmérkőzés, első mérkőzés
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
Játékvezető: Benczur T., Tőzsér D., Nagy V. (Hartyáni Zs.)

Szolnoki Olaj KK: Airington 15/9, Pallai 7/3, Vojvoda 15/3, Malasevic 4, N. Milosevic 14. Cserék: Rudner 8/6, Taiwo 5, Csák -, Frank -, Frikker -.

Pécsi VSK-VEOLIA: Pongó 6,Taylor 31/12, Budimir 16/6, Csirics 20/6 , Horti 3. Cserék: Olasz 2, Bíró L -, Antoni 6/6, Demeter 12/3, Wright 10,

A szurkolók nem feledkeztek meg Nyerges Zsoltról. A távozó tulajdonost hatalmas molinóval köszöntötték a nagy sikerek előtt tisztelegve.

A szurkolók megköszönték

A Pécs akarata érvényesült az első negyedben. Csirics 100%-al, csapata közel 70%-al dobott. Nem véletlenül emeltük ki a pécsiek légiósát, aki egymaga összehozta a vendégek pontjainak felét. A hazaiaknál Milosevic gyűjtögette legszorgalmasabban a pontokat, de az Olaj rossz dobószázaléka miatt, tizennégy ponttal is meglógott Csirke Ferenc csapata. 18-32.

A második negyed Antoni triplájával kezdődött. Milosevic viszont elrontotta egyik büntetőjét, igaz Airington is hintett egyet távolról. Kicsit kapkodóvá vált a vendégek játéka, de Budimir duplája után ismét 15 volt közte. Két sérült válogatott kosarasát nélkülöző (Tóth Ádám is csak a padon ült), és mindössze három légióssal felálló Szolnoki Olaj KK nagyon rosszul játszott ebben a periódusban, Pongó sikeres büntetőivel, 6 perccel a nagyszünet előtt, már 20 volt közte. Vojvoda próbálta tartani a lelket a hazaiakban, de az olló egyre jobban nyílt, 27 pont is volt közte. 38-59.

A második félidő egyetlen kérdése az volt, hogy képes lesz-e visszakapaszkodni a meccsbe az Olaj, vagy egyáltalán lesz-e ereje szorossá tenni a mérkőzést. Négy perc telt el a harmadik negyedből, amikor 24-el vezettek a vendégek, és semmi jel nem utalt arra, hogy a Szolnok játékában fordulat állhat be. Míg a hazaiak minden szituációból a lehető legrosszabban jöttek ki, a vendégeknek minden sikerült. Amolyan edzőmérkőzés jellege lett a találkozónak. 52-81.

Ahogy az várható volt, az utolsó negyed sem hozott fordulatot. A Szolnok teljesen elfogyott a bajnokság végére, a Pécs megérdemelt nyert.

Kiemelt fotó: www.hunbasket.hu

89 hozzászólás

89
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
32 Comment threads
57 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
PvskpantherslddNyugatZsola81Rouge Recent comment authors
ldd
Olvasó

” A 24.hu azt írja, hogy Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje veheti meg a Szombathelyi Haladást, a lap szerint Homlok már meg is egyezett a mostani többségi tulajdonosokkal. ”
Látjátok.
Nem kell beszarni, csak jut a Pécs nemzetközi szerepléséhez is egy oligarcha…
Szolnokiak ne szóljanak nekik vótisleszis …

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Olajtv-n gondolom pár nap múlva látható lesz a tegnapi derby. Ajánlom minsenkinek a 4. negyedet. Azt, hogy miként kell szeretni a csapatot -40-nèl

Pvskpanthers
Olvasó

Na miután végig olvastam az összes hozzászólást igy egy két irásra válaszolnék 1 a legfontosabb köszönjük a szolnoki szurkolóknak a kedves fogadtatást és az útba igazítást a csarnoknál. 2 olvasom hogy mindenki gratulál nekunk a nemzetközi kupa induláshoz az a sajnálatos helyzet hogy Pécsen nincs olyan vállalat cég aki beszálna annyi pénzel a csapatba hogy ne csak egy kéjes álom maradjuk nekünk a nemzetközi kupa indulás. 3 utoljára olyat mint tegnap a szolnokiak csináltak még ami Pécsiek csináltunk az utolsó 4 csapatos kupadöntőn ahol pont a Szolnok ellen kezdtünk és még -40 nél is ugyan ugy extázisba tomboltunk a lelátón… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Lehet, jövőre kaptok Ti is egy oligarchát … (pl. ahogy a Honvéd kapott )

Pvskpanthers
Olvasó

Nem hiszem hogy a Bán Gábor kiadja az irányítást a kezéből

Laposvár
Olvasó

Azt nem ő mondja meg, ha jön az utasítás….

ldd
Olvasó

Azon a szinten azt nem szokás kérdezni.

Zsola81
Olvasó

Centenáriumra kell az alamizsna…

Rouge
Vendég
Rouge

Szép volt fiúk! Elfogytunk, most már véglegesen: Airrington kipontozódása után kèt felnőtt játékossal fejeztük be a mérkőzést…. VOJA és Nemanja, meg az U20 és U18…. irányító nélkül…center nélkül… Szép volt fiúk, tényleg! …kevés ilyen hely van a világon, ahol mínusz negyvennél a közönség végig tapsolja és végig énekli az utolsó negyedet…. Legyünk büszkék arra, hogy szolnokiak vagyunk, legyünk büszkék a tizenhat aranyéremre, a harcot soha fel nem adó játékosainkra és a csodálatos közönségünkre, magunkra… Hát ez a mérkőzés feltette az i-re a pontot…elfogytunk… ilyen volt ez a szezon…a sérülésekről szólt. Illetve a sérülések mellett nagyszerű mérkőzésekről is: jobbak voltunk a… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Csak tudnám ki az a 20 hülye aki egy ilyen írásnál is minuszol.Rouge senkivel nem foglalkozott,csak a csapatunkkal,az Olajjal.Ráadásul most már senkire nem vagyunk veszélyesek,ezért még érhetetlenebb.

Rouge
Vendég
Rouge

Én soha sem foglalkozom a mínuszokkal,
a minél több diszlájk (és lájk) csak annyit jelent, hogy elolvasták a kommentet
és kiváltott valamiféle reakciót.

Ha foglalkoznék vele,
akkor összeadnám a lájkok és diszlájkok számát;
minél nagyobb az összeg,
annál jobb az írás….

A normális komment is kaphat diszlájkot-
a hülyektől vagy az ellenszurkolóktól.

Mindkettőből van itt elég…talán a hülyékből még több is.

MrB1G
Vendég
MrB1G

Ez mi volt!???
Szolnokiként àjuldozom.
Vettem netet, hogy nézni tudjam külföldi nyaralásunkon.
A 2 új szerb gyakorlatilag semmi.
Airlingfos semmi.
De, hogy a lélek hova tünt mindenki másból is?
Fáj!

derryl
Olvasó

Bízom benne, a nyaralásotok ettől függetlenül szuper!

MrB1G
Vendég
MrB1G

Köszi
Fogom a söröd ?

derryl
Olvasó

Egészségedre!

Laposvár
Olvasó

Az egyik csapatnak számít az érem és nagyon akarják, a másik meg csak le akarja tudni az utolsó meccseket hogy mindenki mehessen oda ahová már aláírt….

Modus operandi
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek! Remekül küzdöttek.

CSAK AZ OLAJ!!!

Modus operandi
Olvasó

Ez az idény a sérülésekről szólt. Kár már erőlködni. Szerintem mindkét csapatnak jobb lenne, ha az Olaj részéről már csak a fiatalok játszanának. Végre látjuk őket!!Jó volt mai is Pallait nézni. Voja már így is rengeteget küzdött az Olajért. Nehogy Ő is megsérüljön ebben a sérüléshullámban. A légiósok pedig menjenek haza. A Pécs pedig megkapja a bronzot. Win-win helyzet.

Köszönjük Voja! Köszönjük Zsolt!

CSAK AZ OLAJ!!!

Olajheart
Olvasó

És tényleg.. Nagyon köszönünk mindent Zsolt! Örökké olajka!!

Drazsen
Olvasó

Látom Pallai ma is kezdő volt, pedig már voltak az U-20-asok is, és azért kitermelt egy 7/3-as mutatót. A Szolnokot sújtó sok rosszban annyi jó történt, hogy a talán a jövő egyik legtehetségesebb kosarasát ismerhettük meg. Falco szurkolóként írom ezt róla.

J.R.Benitez
Olvasó

Esküszöm sajnálom….. Mit irjak? Szhelyi vagyok. Úgyis belémkötnek. De!!!!! Itt morális baj is van Szolnokon én azt látom. Vagy a bizonytalanság teszi, de ilyet egy bronzmeccsen nem lehet megtenni! Kaparni hajtani kellene!!!! Nem keveset keres egy A csoportos játékos. Hát szakadjon meg a pénzéért, a klub a szurkolók a társak tisztelete csak ábránd? Igen ezt én is megéltem nálunk. Rég volt. De nem feledem. Szebb jövőt Szolnokra! Ne bántsátok Pécset azt tették ami a dolguk. Lehet mínuszolni…. FALCO!

Modus operandi
Olvasó

“morális baj is van Szolnokon”

Jól látod! A sérülések mellett ez is jelen van a csapatnál. Talán érthető is! Hiszen a tulaj mondott búcsút az egész klubnak. Nem nehéz kitalálni, hogy önként vagy sem! Nem akarok károgni, de igen nehéz lesz egy ilyen mély morális válságból kilábalni. Ne legyen igazam!

moldi56
Olvasó

Hidd el ki fogunk lábalni belőle.Voltunk már ennél is nehezebb helyzetben.1998 nyarán a megszűnés határára sodródtunk,amikor Ivkovics többedmagával elment Sopronba,aztán túléltük.Igaz egy-két évig a futottak még kategóriájába tartoztunk,de már más csapat is volt így.Én nagyon remélem most nem ez lesz,elsősorban a vezetőségben kell rendet tenni,aztán fel kell építeni a következő év csapatát.MINDÖRÖKKÉ OLAJ!

ldd
Olvasó

Nem akart a Bige sorsára jutni …

moldi56
Olvasó

Hát Benitez,vagy ki vagy(nem tudom),itt már nem bántunk senkit,főleg nem a Pécset.Hidd el megoldjuk a gondokat.MINDÖRÖKKÉ OLAJ!

Pécsidrukker99
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Azért ekkora különbség nincs a két csapat között. Szerdán remélem ünneplünk. Hajrá Pécs!

Koops
Olvasó

Gratulálok a srácoknak és külön a Szolnaknak is, hogy idáig sikerült eljutni nekik ennyi sérültekkel!
Reméljük jövőre ugyan így találkozunk majd a felsőházba és szebbnél szebb eredményeket érhetünk el utána is.
Pécsiként mondom, hogy büszke vagyok a csapatomra nagyon, mert sokan nem gondoltuk volna, hogy eddig el fogunk jutni a Tf vereség után!
Jövő héten szerdán remélem sokan elkísérik otthon a srácainkat és pontot tesznek a bajnokság végére számunkra és nekünk ez a III. helyezést úgy fog csillogni, mintha ezüst vagy arany lenne! Persze ahhoz, hogy meglegyen még van vissza minimum 1 meccs és majd utána ha netán nyerünk, akkor ráérünk ünnepelni!
Hajrá Pvsk!

olaj75
Olvasó

Aranyos. A retkes k.any…at takarodj az összevásárolt zsoldos sárga g..i csapatokhoz,oda imádják szemétláda fa….pó.

Aramis
Vendég
Aramis

ÁÁhhhh de jóóó ezt olvasni egy seprűs SZOPnokitól..erre vártam egèsz èvbe?????

WSreborn
Olvasó

A SzopNok a magyar nyelv sajátosságait figyelembe véve, szopatást felügyelőt jelent. A ti szopásaitokat pl. éveken/évtizeden keresztül felügyeltük testközelből. Vicces élmények voltak…..idén úgy tűnik vèletlenül a bré jó végére kerültetek, egyszer nektek is sikerülhet…..

derryl
Olvasó

Jó, akkor most verd ki a pokróc alatt (gondolom paplanra nem futja) míg anyád be nem megy, és aludj!

Aramis
Vendég
Aramis

Debil!Benned ez a marha nagy utálat váltotta ki a betegséget.Már ha igaz az amit a kosaraslány cikkjénél írtál.

Olajheart
Olvasó

Van annak a kosaras lánynak neve is… A hozzászólásaid meg téged minősítenek te senki..

derryl
Olvasó

Nem ide tartozik, de válaszolok:

Nem! És nem kenyerem a hazudozás! A hölgyet Gereben Líviának hívják, gondolom, azért nem tudod a nevét, mert nem dunántúli!

Az utálatomat pedig az a kőzápor okozza, amit kaptunk a Sugár úti csarnokból kijövet! Gondolom csak azért, hogy a nyugati kultúra mély nyomot hagyjon bennünk!

Strejkó
Olvasó

Szerdán az utolsó hazai meccsen egy örökké emlékezetes pillanatnak a részesei lehetünk. Töltsük meg a Laubert és dobbanjon még egy hatalmasat a Pécsi szív. ❤️ Csak a PVSK, gyerünk srácok,csak még ezt az egyet,
Ezt az egyetlen egy meccset
Csak még ezt az egyet,
Ezt a bajnokságot. ??✌️?

Aramis
Vendég
Aramis

Gratulálok Pécsre a jövő évi nemzetközi szerepléshez.

Tarifa
Olvasó

Megkezdődött a csapat építésünk. Kicsit későn. Miló is sírva ment ki az ünneplés megkezdésekor. Mi is sírhatnánk, de ne tegyük, kényszerből, de megismertük a jövő magyar játékosait.
Mostmár várjuk ki lesz az aki ugyanilyen szintű pénzügyi fedezetet lobbizik ki a pénzünkből…..Hajrá OLAJ!

oilers
Olvasó

Nem érdekel más….. csak az olajka. Kupa győztes 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

Egy tiszta hang.
Az első Olaj meccsem egy B-csoportos meccs volt. Érdekelt?
Nem. Akkor az “A” is távolinak tűnt.
Majd feljutottunk.
A bajnoki cím ekkor lehetetlennek tűnt. Jött 1991.
Ekkor úgy tűnt, hogy a megismételhetetlen győzelmünket arattuk. 2007 is eljött.
Most nekünk 8. És akkor még nem beszéltünk a kupáról. Nekünk 8. Mi bajunk lehet.
Én nem azért vagyok Olaj szurkoló, mert nyernek, hanem mert annak születtem.
Kezdjük előlről, de most 8-8-ról indulva.

dell
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek a nemzetközi kupainduláshoz! Majd amikor oda kerül a sor szivesen megnézem a Csiricset,Budimirt és a Hortit is,hogy így ugrálnak örömükben mint ma. Azt jó ha tudják előre ott nem tizenéves gyerekek lesznek az ellenfelek. Szerintem egy meccset sem nyernek ott de azért hajrá!

derryl
Olvasó

Ha egyáltalán elindulnak!

panther
Olvasó

Úgy gratulálsz, hogy belénk kötsz, ez igen! Az pedig, hogy előre azon reménykedsz, hogy majd egy nemzetközi meccsen jól helyretesznek egy magyar csapatot, csak téged minősít… Tudod, nekünk kb. tizedannyi pénzből, mint amiből ti évek óta gazdálkodtok, az ilyen “kis” örömök is,mint pl. egy esetleges 3. hely a bajnokságban, felnagyítódnak ! Amúgy pedig miért is ne örülnének Csiro, Veljko, Horti és a többiek? Megjegyzem, a mai meccsen nálatok is három légiós játszott, no meg a vitathatatlanul legjobb itthon játszó magyar játékos. És így nyertünk simán, ugyanakkor megnyugtatlak, mi helyén tudjuk kezelni ezt a győzelmet, és tudjuk, hogy az ellenfél sok… Olvass tovább »

Aramis
Vendég
Aramis

Ne foglalkozz velük!Mindenki örül, hogy Ti fogtok indulni nemzetközi kupában nem pedig egy összevásárolt, soha egyetlenegy jàtékost a magyar kosårlabdának nem adó pénzügyileg kitömött zsoldos csapat.
Hajrá Pécs, szabjátok szét a seprűs SZOPnokot!

WSreborn
Olvasó

Majd meglátjuk ti mit kezdtek nemzetköziben, a külföldön senkinek sem kellő szombathelyi dzsordenekkel, plusz az újabb összevásárolt majmaitokkal. Visszakerültök a szopóàgra ahová születtetek és valók vagytok. Be sem fogtok jutni a BL-be…..
Mi pedig köszönjük jól leszünk, immár szolnoki srácokkal, szívvel harcoló csapattal, akik pár év múlva talnyosra szopatják a mocskos szátokat. A kincs ami nincsből Friscot idézve ki is vagy te: Egy mocskos sárga tetű!!! Aki mellesleg szellemi toprongy

J.R.Benitez
Olvasó

Wsreborn szánalmas életed lehet ha más ócsárolása a legfontosabb itt neked…. Szolnoki kosárlabda volt, és lesz is. Ez biztos. Anyagi gondok nem lesznek az már látszik. Az esetleges morális és szakmai gondokról regényt lehetne irni, azok elháritása most a legfontosabb. Rövid és hosszú távú jövökép egy életképes koncepcióval. Ezzel foglalkozz szerintem. Én szurkolok Nektek, eszemben nem lenne más csapatot, annak szurkolóit ócsárolni. Az meg hogy ki kezdte, óvodás szint kb….. Addig, amig egy magát értelmesnek tartó ember nem képes kultúráltan megynyilvánulni, ( akár falcos, akár szolnoki, körmendi, zegi) csak magát és társait égeti. Szerintem ne itt éljük ki magunkat gyalázkodásban.… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Nem szóltam hozzàd egy szót sem, a földidet oktasd ki légy oly kedves ne engem. Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten. Benke Debrecenbe megy Tóth Ádámmal együtt, és ahogy hallani Lóránt is oda tart….

Olajheart
Olvasó

Bennem is ez fogalmazódott meg hogy miért nem a saját szurkoló társadnak (Aramis) írsz beszédet…

Aramis
Vendég
Aramis

Olvasd végig a Falcos cikknél, hogy hány szolnoki fröcsög ott aztán utána oktassatok engem.

Olajheart
Olvasó

Na hány?… Írd a neveket.. Az biztos hogy Te országos szurkolói szinten ha minden csapat szurkolóit belevesszük benne vagy a top5ben ami a mocskolódást illeti.. Amúgy továbbra is tartom hogy szívesen megnézném a valóságban hogy milyen emberek vagytok…

derryl
Olvasó

Tudod, veled semmi gond, de csak félve kérdezem meg, hisz mi alföldiek csak kussban lehetünk a nagy dunántúliakhoz:

Aramis földid okádásai látom nem zavarnak, ott elég magas az ingerküszöb.
Ahogy egyik filkós agyas írja, okádj, de legyen benne sárgarépa. Gondolom a moslékból azt szereti a legjobban! Egyen sokat! Jó étvágyat hozzá!

J.R.Benitez
Olvasó

Ugyanugy zavar Falcos fröcsögés is! Sárgapárna stb többször irtam nekik hogy ez gáz és minket éget.

Aramis
Vendég
Aramis

Debilke neked szabad de ha visszakapjátok az már nem tetszik ugye?

derryl
Olvasó

Anyucid a debil, már mondtam. Egyébként, ha két normális ember beszélget egymással, miért pofázol bele paraszt!? Benitezt tisztelem, megnyugtató, arra is vannak normális emberek, veled ellentétben, akinek nincs egy normális megnyilvánulása, ha a Szolnokról van szó! Az értelmes kritikálra azt hiszem minden szurkolótársam normálisan reagált. Nézd meg itt, ezen a topicon ki indította el a szarcunamit!……. Jó, most már eljöhetsz a tükör elől!

Aramis
Vendég
Aramis

Óriási gratula Pécsre!
Hajrá MAGYAR kosárlabda!
Szép nap ez a mai…

derryl
Olvasó

És “evakuált” szomvathelyi barátunk.

Aramis
Vendég
Aramis

Nem evakuåltam de pezsgőt azért bontottam az eredmény láttán.
Hajrá Pécs! ?

vasmadar
Olvasó

Sajnos amit ma láttunk ez a szolnoki kosárlabda közeljövője,. Ennél jobbra nem kell számítani, főleg annak fényében hogy micsoda “szakembergárda” fogja irányítani. Örüljünk ha nem lesz a budget nagy része ellopva

derryl
Olvasó

Látom, már tudsz valamit.

Heindrich
Olvasó

Csak az OLAJ!!!!!! ?

RRichieG
Olvasó

Gratulálok a Pécsnek a bronzhoz, megérdemlik. A Falconak pedig az ezüsthöz.Gyuribáék szájából megint kiéneklik a sajtot. Az Olaj nélkül óriásit csökkent a bajnokság szinvonala, vademberek marakodnak a koncon.
Elmentem nyaralni, ha nem írok, ne válaszoljatok.
U.i.:leszophat mindenki,az is, aki nem akar. ???

Aramis
Vendég
Aramis

SZOPnok ?????

derryl
Olvasó

Anyád!

Aramis
Vendég
Aramis

????

apasas
Olvasó

Gratula a Pécsnek, sajnos az Olaj a végére teljesen elfogyott….
Itt mutatkozik meg a magyar kosárlabda egyik rákfenéje, ha kiesnek a légiósok, vagy egy-két kulcsember, vége a dalnak.
Kell egy jó rakás szerencse is, ne sérüljön le valaki a végére…
Lásd Körmend……
De hát ilyen a sport, így szeressük.
Forever MTE ???

nyolcmegnyolc
Olvasó

Egy-két?
Mit szedsz?

apasas
Olvasó

16,
Ha nem megy az értő olvasás, ne erőltesd…..
A bajnokság egészéről írtam….
Ebben nem csak a Szolno
k, hanem a Berény, a Körmend, a Kaposvár is benne van…..
Mondjuk az Olajnak induláskor a legjobb állománya volt, három hónapja nagy összegben fogadtam volna a bajnokságukra….
Forever MTE ?

derryl
Olvasó

Grat a csapatnak, hogy egyáltalán kiálltak. Mi értelme van egy ilyen párharcnak? Gondolom, a legfanatikusabb pécsiek sem hiszik, hogy tétmeccsen is ez az eredmény!

Mexx92
Olvasó

Kedves derryl!
Azzal mi is tisztában vagyunk vele ha a Szolnoknak nincs ennyi sérültje nagyobb játékerőt képvisel. Szóval tudjuk hogy nagyobb csata lenne a 3.helyért. Ez most így alakult és sajnálom a Szolnokot de nekünk nem ezzel kell foglalkozni hanem saját magunkkal. Lehetett volna szorosabb a meccs ha a Szolnok légiósai ott lettek volna fejben de máshol jártak. Egyedül Voját sajnálom aki egyedül próbálta tartani a lépést a csapatunkkal.

derryl
Olvasó

Ok, semmi gond, de ez már tényleg a röhej kategóriát kimeríti, ami nálunk megy. Én el sem utaznék Pécsre a csapat helyében, minek? Max egy városnézés, egy orfűi lubickolás és kész. Harmadik, vagy negyedik hely nem mimdegy? Értéke kb mint egy kalap masszának. Csak a bajnoki cím számít, még a második hely is egyenlő a semmivel. Legyetek boldogok, gratulálunk hozzá egy páran. Az ilyen rozikat meg ne is említsd, azzal fizettetném ki a bérét, aki idehozta ezt az idiótát. Most ide írok valamit, lesz ami lesz. Tisztelt Szalay! Azt, hogy Úr nem írhatom oda, azzal másokat aláznék meg, akik rászolgáltak… Olvass tovább »

Mexx92
Olvasó

Köszönjük! De még ne gratulálj előre mert nem írnám le ezt a Szolnokot annak ellenére sem hogy mennyi sérültje van. Majd ha vége lesz meccsnek szerdán akkor gratulálhatsz nekünk! Soha ne feled el azt a mondás hogy ne igyunk előre a medve bőrére! 🙂

derryl
Olvasó

Medvebőröm nincs, de egy whyskit legurítok az egészségetekre, megy a kutyusoméra is mert őt Whyskinek hívják. Bocsi, nem emlékszem mi a legjobb helyezésetek a bajnokságban, de ehhez a harmadikhoz gratulálok, lehet eddig ez a csúcs?

Koops
Olvasó

Ezüst a bajnokságban. Magyar Kupa győztesek.

derryl
Olvasó

A kupa az megvolt, köszi, és grat!

derryl
Olvasó

Palika! Sorry! Természetesen B. Nagy Pál, vívó olimpiai bajnok!

derryl
Olvasó

Ki vagy te barom, aki a B Nagy Pali nevének helyesbítésére minuszt nyomtál? Véletlenül elírtam. Hogy lehet valaki ilyen tapír, tarajosgőte, sajnálom, hogy nem szakadt a fejed anyádba!
Mi a tökömnek él az ilyen? Csak az vegye magára, aki ezt művelte!

kalapos
Olvasó

A bronzmeccs tétmeccs. Hogy aztán milyen, az más tészta.

derryl
Olvasó

Az elkövetkezendő percekben, a filozófia felkent doktora, Mr faszkalapos eszmefuttatásait olvashatjátok Szombathelyről!

kalapos
Olvasó

Bekaphatod kis pöcs. Ótvar bunkó.

derryl
Olvasó

Oh! A kutyám különbet szarik mint te faszkalapos!

Nyugat
Olvasó

Nagyon vergődsz márdebyl, nemhogy bajod legyen

Mexx92
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Ennyire sima meccsre nem számítottam magam is meglepődtem hogy ennyire vezetünk de azért maradjunk két lábbal a földön mert van még szerdán egy meccs amit komolyan kell venni. Le a kalappal a szolnoki szurkolók előtt ahogyan végig bíztaták a csapatukat és nem kezdtek el velünk foglalkozni. Nagyon látszott hogy a Szolnok légiósa már fejben teljesen máshol járnak. Ettől függetlenül ahogyan mondani szokták azt kell megverni aki éppen az ellenfél. Szerdán remélem lezárjuk a bronzmeccset és ünnepelni kezdhetünk. Hajrá PVSK!
Utóirat: Szerdán mindenki a csarnokba! 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

Hajrá Olaj!

Pvsk Fanatic
Olvasó

Hatalmas gratuláció a csapatnak a koncentrált és eredményes játékért. Első perctől odatettük magunkat, mintha nem is 5 meccses párharcból jöttünk volna, minden elismerésem ??????

Gratulálok a szolnoki szurkolóknak, -40nél ritkán szurkolnak ilyen elánnal csapatnak mint ti.

Szerdán még egyszer adjunk bele mindent és zárjuk győzelemmel ezt a felejthetlen szezont!!!

donnarumma
Olvasó

Mondhatnám, hogy jó meccs volt-nem
Izgalmas-nem
De legalább jó volt a hangulat. Mind a 2 csapat becsülettel küzdött.
Gratulálok a Pécsnek
Köszi Csirooo…Beígérte a 3. helyet?

derryl
Olvasó

Ott voltál?

donnarumma
Olvasó

Nem..Ő volt itt..Körmend 5.meccs után

CSAKaPÉCS
Olvasó

Erre nem számítottam,hogy ilyen könnyedén és sok ponttal nyerünk! Hatalmas gratuláció a fiúknak!Szerdán,ha minden a tervek szerint alakul, ünneplünk egy hatalmasat! 😉

Nyugat
Olvasó

Húzzátok be egész dunántúl nektek szurkol

moldi56
Olvasó

Hát ilyen mérkőzést nem szeretnék látni a közeljövőben.Az összes légiósnak meg kell köszönni…borzasztó volt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés