Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Nagyon akarják a bronzérmet Győrben

Raksányi Krisztina szerint hiába vannak előnyben, nem szabad még leírni a ZTE-t.:

:

Egy mérkőzés választja el a CMB CARGO UNI Győrt attól, hogy megszerezze a bronzérmet az idei bajnokságban. Ehhez jó úton vannak a győriek, hiszen idegenben 74-68-ra legyőzték a ZTE-t, legközelebb pedig ma este, hazai pályán kellene nyerniük, hogy feltegyék az i-re a pontot.

– Nehéz mérkőzés lesz a ZTE elleni visszavágó, mert az első meccs is az volt – mondta Raksányi Krisztina, a Győr játékosa a BB1.hu-nak. – Akkor sikerült végig koncentráltan játszanunk, ami egy jó dobóformával párosult. Végig mi kontrolláltuk a meccset, de még mindig csak 1-0 az állás. Nem gondolom, hogy a Zalaegerszeg feladná ezt a párharcot. Jó csapat a ZTE, nem lesz egyszerű dolgunk a visszavágón sem. A rájátszásban jó ritmusban kosárlabdázunk, főleg hazai pályán. Az egy nagy dolog, hogy nyertünk Zalaegerszegen is, mert idén először vertük meg a őket. Ez egy plusz löket számunkra, ráadásul mindenki eléggé motivált a bronzérem lehetősége miatt, amit szeretnénk megszerezni.

Ahhoz képest, hogy az alapszakasz hatodik helyéről futott neki a Győr a rájátszásnak, kifejezetten jó eredménynek számítana a harmadik hely megszerzése. Igaz, a szezon előtt a döntőt szerették volna elérni Milos Pavlovics tanítványai, de már ezzel az eredménnyel sem lennének elégedetlenek.

– Egy hónappal ezelőtt, amikor befejeződött az alapszakasz, még a hatodik helyen állt a csapat. Most a bronzéremért harcolunk, ami nekünk egy óriási dolog. Szezon elején a döntő volt a célkitűzés, de nem úgy alakultak a dolgaink, ahogy elképzeltük és elég nagy hullámvölgybe kerültünk. Szerencsére, amikor a legfontosabb volt, akkor sikerült ebből kijönnünk, és most szép eredménnyel zárhatjuk a szezont – zárta szavait a játékos.

Fotó: Katona Tibor/hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés