Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Fölényesen verte a Falco a Körmendet

Izgalmas lesz az utolsó forduló.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Egis Körmend 94-70 (24-13, 25-22, 23-17, 22-18)

Felsőházi középszakasz, 9. forduló
Aréna Savaria, 3070 néző
Játékvezetők: Földházi T., Benczur T., Frányó P. (Fekete L.)

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Perl 13/3, Curry 14/6, Váradi 14/6 ,Bruinsma 18/9 ,Tóth -. Cserék: Bíró -, Govens 10/3, Balmazovics 13/9, Reddic 12.

Egis Körmend: Thames 15/6, Bradford 17/6 ,Price 13/9,Hammonds 11/9,Delas 6. Cserék: Ferencz -, Csorvási 8, Oroszi -. Kipontozódott: Hammonds (36.)

A várakozásoknak és tétnek megfelelően fantasztikus hangulat, és teltház várta a csapatokat vasi El Clássicón. A szombathelyiek kezdték jobban a mérkőzést, a körmendieknél nehezen indult be a pontgyártás, de meglógni nem tudtak a hazaik.

9-9-nél már egál volt a mérkőzés, de a negyed hajrájában ismét begyújtotta a rakétákat a Falco. Perl Zoltán és Váradi Benedek remekül játszott. A Falco szigorított a védekezésén, jobban ültek a dobásaik. A másik oldalon is akadtak jó teljesítmények, de a szombathelyiek végül 10 pontos előnnyel mehettek a rövid pihenőre.

A második etapban többször is komoly rohamokat indított a Körmend, hogy utolérje ellenfelét, de Mathias Zollnernek két perccel a nagyszünet előtt, 40-29-nél ismét időt kellett kérnie. Thames triplájával el is kezdték a zárkózást a körmendiek, de 10 másodperccel később Bruinsma is betalált távolról. Az utolsó percre 43-33-al érkeztek a csapatok, Perl Zoltán triplája után pedig ismét körmendi időkérés jött. Thames dobott ugyan egy duplát, de Balmazovics triplája volt az első félidő utolsó kosara. 49-35.

Perl Zoltán kosarával kezdődött a második félidő, majd Bruinsma zsákolt egy tetszetőset. Az első körmendi kosarat Delas szerezte, egyik büntetőjét dobta be. Reddic a 25. percben egy duplával tette közé a “húszat”. Időt is kértek a vendégek, akik szemmel láthatóan teljesen elvesztették a ritmust. Az időkérés után ismét zárkózni kezdett a Körmend, hat pontot gyorsan ledolgoztak a hátrányból. A szombathelyiek azonban nagyon jó napot fogtak ki, a negyed végén ismét hússzal vezettek. 72-52.

Csorvási Milán duplájára Bruinsma válaszolt egy triplával. Falco továbbra is diktálta a tempót, a piros-feketék rossz napot fogtak ki, hiába próbáltak meg mindent nem tudtak közelebb férkőzni. A sok “kudarc” felőrölte a vendégek idegeit, ezt hűen tükrözte az is, hogy a kipontozódó Hammonds a játékvezetőkre rálegyintve még egy technikait is összeszedett.

A Falco győzelme megérdemelt, de a Körmendet is dicséret illeti hiszen egy percig sem adták fel a mérkőzést. 94-70.

A Körmend sorsa továbbra is a saját kezében van, ha legyőzik a Szolnokot a középház utolsó fordulójában, akkor ők vágnak neki az első helyről a rájátszásnak. Minden másra ott a matematika…

Kiemelt fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

176 hozzászólás

176
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
49 Comment threads
127 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
OutlawFalcomarciRRichieGtortajanosmte7 Recent comment authors
Falcomarci
Olvasó

Minden a helyére került!!Az mtsz kezd kipukkadni,ez ellen a FALCO ellen esélyük sem lesz!Hali drukkerként kiabàlni az mtsz tàborbôl,hogy buzi SZOMBATHELY, nagyon szànalmas,de tőletek nem vàr màst az ember!Bohócok vagytok mind!
😉

davek
Olvasó

Ezért keltél fel? Miért nem örülsz a győzelemnek, meg annak, hogy idén végre egyszer legyőztétek a Körmendet!? Szánalmasak vagytok, hogy még ilyenkor is szidkozódni tudtok!(tisztelet a kivételnek).

Falcomarci
Olvasó

Csak az igazsàgot mondtam el!Ha nem tetszik valami,menj ês villàzd tovàbb!! 😉

piros710321
Olvasó

Ne nyomogasd a telefont óra alatt!

davek
Olvasó

Nem is értem miért minket falusiznak, pedig nálatok nagyobb paraszt nem sok van 😉

bimbo
Vendég
bimbo

Te meg főleg

RRichieG
Olvasó

A sorrend Mte, Falco, Olaj. Elődöntő Falco-Olaj 2-3,Döntő júni 26.szerda Mte-Olaj 2-3.szabit kérjen mindenki. Jövünk a sárkányainkkal. Aki bajnok akar lenni, az OLAJT kell legyőznie, éles meccsen a Táborral együtt. Reszkessetek. Jövünk Jenővel, és az utolsó meccsen még Braco is beszáll egy tripla erejéig. Csak hogy érezzétek törődést.

Szandekos
Olvasó
tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/q7JvD17

RRichieG
Olvasó

Tortajancsi kiafasztérdekelnek ezek a semmitmondódiagramok.Egy komoly érv vagy a terhességmegszakítás mellett.

Kovács Gábor
Olvasó

Csinálja a statisztikát,az átláthatóságot. Ha az ilyesmi jellegű weboldalak nem lennének,te se lehetnél “kemény”

RRichieG
Olvasó

A szart sem érdeklik, semmitmondó az egész. A meccs előtt írja le ezeket. Akkor leszopod.

Kovács Gábor
Olvasó

Te egy faparaszt vagy. Ez nem érdekel senkit. Huzogasd meg 2szer,nem áll fel,le kell vágni.aztán menj az oviba kicsúfolni a gyerekeket,lesz sikerélményed. Barom.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ez egy agyhalott! Mínuszban van az IQ-szintje is…

mte7
Olvasó

Mit vártak a táncoslányok…
A körmendi tábor alá jönnek…hergelik a szurkolókat…bemutogatnak…sokra viszik még…
Undoritó silverhelyi bagázs…

A sárga madarat…pedig le kellenne már ezüstrókára cserélni…

Kovács Gábor
Olvasó

Te is visszavehetnél már,ugyanolyan vagy,mint sárgapárna..

pbask
Vendég
pbask

respect te normális KÖRMENDI vagy!

mte7
Olvasó

Egy csapat van Vas megyében…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Láttuk tegnap… ?

Outlaw
Olvasó

Csodálkozik pár cinege, illetve a táncos lányok, hogy kaptak egy kis locsolást fentről.. Szerintetek mindez ok nélkül történt?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Persze,ahogy a törlő srác is biztos megdobálta a szegèny körmendieket kólával. Ők meg csak visszadobtàk,mi?
Ti angyalok…

USBkábel
Olvasó

Örüljenek hogy csak sört kaptak a nyakukba 🙂 vadabb országokba már repültek volna a poharak is 🙂

Outlaw
Olvasó

És nektek áll feljebb:D

mte7
Olvasó

Gratula a győztesnek…
Ma a jobb csapat nyert…

mte01
Olvasó

Mondanám hogy szarul játszottunk, de még a szar is jobban játszott volna…
Grat a falconak!
MTE!!

piros710321
Olvasó

te rasszista barom!

Marillion
Olvasó

Volt már náluk füstbomba is használatban….tudom nem könnyű de mi ne foglalkozzunk ezzel,ne menjünk le ha lehet hasonló stílusba…gondolom közöttük is van aki elítéli amit ott egyesek művelnek,de inkább nem megy oda szóvá tenni,mert kaphat kettőt még saját szurkolójától is,ha beleugat….

pbask
Vendég
pbask

Remélem nincs rendben szerinted se amit ma műveltek felnőtt ember létükre Maril

Kovács Gábor
Olvasó

Abszolút nincs rendben. Az egészben az a legrosszabb,hogy végig itt voltak a bejárat felett a rendezők… bár én nem láttam a történéseket,de gondolom nekik kellett volna..

davek
Olvasó

Kedves szhelyiek miért csak a mocskolódást lehet olvasni!? Viseljétek a győzelmet méltósággal, amihez egyébként gratulálok!

pbask
Vendég
pbask

Talán ha nem viselkednének ugy páran közületek mint az állatok!
Josef is lenézett minket,jó nagyot koppant a szerencsétlen,remélem nem tud ma aludni:D

Dudi
Olvasó

Ma nekünk nagyon ment a Körmendnek kevésbé. Maradjunk szerények, még nagyon sok van hátra. Ha hozzuk amit tudunk, akkor még mindig vasi döntőt, és talán a mi győzelmünket jóslom. De addig még sok minden történhet.

Marillion
Olvasó

Azért volt olyan is oda vissza a Falco-Körmend ill. Körmend -Falco meccseken amikor klubhovatartozástól függetlenül ha Körmenden kifutott a Falco bemelegíteni akkor össznépi vastaps,és ugyanez fordítva a Körmendnek itt Szombathelyen…és semmi más….
Csak ennek az volt a feltétele Körmendi szemszögből nézve,hogy a Falco mindig maradjon csak meg ott az élvonal háttérben és tapossa az utat segítsen gyűjtögetni a Körmendnek…csak idővel valamiért de nem tudták a lasszóban tartani, visszatartani a Falcot…

Kovács Gábor
Olvasó

Én most is vasnak drukkolok,de első a Körmend nekem. Ha csak a Falco marad a végén,akkor nekik drukkolok. HAJRÁ VAS!:)

baltazar
Olvasó

Gratulálok a Falconak, teljesen megérdemelten nyertek!
Remélem, nálunk “csak” motivációs gondok akadtak az elmúlt két mérkőzésen, és legközelebb a Szolnok elleni éles meccsen már újra jól fogunk játszani.
Most azokhoz a gyengébb idegzetű szurkolótársaimhoz szólnék, akik nem tudják megállni, hogy az emőke, meg sárgapárna (elnézést, ha valakit kihagytam volna)féle kreténeknek válaszoljanak.
Addig, amíg válaszoltok nekik, nem fognak innen eltűnni. Ti etetitek őket, belőletek élnek. Úgyhogy ha szeretnétek még sokáig olvasgatni, hogy miket böfiznek, akkor csak hajrá fiúk!

Kendeffy Botond
Olvasó

Valószínűleg nem fognak eltűnni, mert fizetést kapnak/kaphatnak érte. És ugye meg kell dolgozni a zsoldért. Az viszont igaz, hogy a munkájukat a válaszok alapján mérik.

red-black01
Olvasó

Gratulálok a Falco-nak, nem volt kérdés a mai meccs, sokkal jobbak voltak és sokkal jobban akarták a győzelmet.
Nincs “ha”, meg “azért, mert”, egyértelműen jár a gratuláció, mert tették a dolgukat és maximálisan hozták amire ma eredményben szükségük volt.
Van egy ígéretem a normális szombathelyiek közül valakinek valamire 🙂 , úgyhogy ennyi 😉 .

Minden egyébre, pl. hogy ténylegesen kipukkadt-e a körmendi lufi, meg hogy az egyéb, egyelőre akár valósnak is tűnhető meglátások igazak-e, térjünk vissza szerdán este.
Úgy gondolom az a meccs megmutathat néhány dolgot. Nem mindent, de néhányat igen.

Marillion
Olvasó

PL. Hogy kit akar az Olaj a Pole Pozícióba lökni vagy lelökni…Tehát csak is ezt mutatja meg az a meccs….De van egy tippem a sorrend ez marad….

Kovács Gábor
Olvasó

A mai meccs után kicsit összezavarodtam a lehetséges helyezések miatt,de még az Olaj is lehet első,nem? Vagy nem tudom mi van 😀

red-black01
Olvasó

Az első fele igaz is lehet, de azért elég erős. A Szolnok az Szolnok, de az 1. hely szerintem most nem a Szolnok kifejezett döntésén fog múlni. Ez most elsősorban attól függ, hogy hozzuk-e a sikerszériás formánkat, vagy az elmúlt 3 meccs formája a mértékadó és tényleg most jött a gödör nálunk. Ha az első, akkor ha szoros meccsen is, de behúzzuk. Persze a meccs majdani képe lehet hogy ilyent is mutathat. Aki kicsit “érti” a kosárlabda meccsek lélektanát, az talán levonhat majd olyan következtetést is, hogy a Szolnok választott. Két hangsúlyosan végletes példa: Az 1.negyedben sokszor és feltűnően üresből… Olvass tovább »

Zvezda
Olvasó

Ne, ez nem kell.

pbask
Vendég
pbask

Mert? Feltörlő srácot fejbedobálni rendbe van? Csürhe,viselkedni se tudnak, túlszárnyalták a lelátóhugyozást

Aramis
Vendég
Aramis

Azért az év öngólja is megvan a faluhonlapon, mikor megállt a fullcourt és ezt írja szerencsétlen:

“Csori letörte a gyürüjüket? Vagy miért nincs eredmény 🙂
Se hálò,se gyürü :)”

😀 😀 😀
Érted?Nincs háló!!!
Egy körmendi…
Írja ezt be egy TF-es vagy szegedi…
De egy körmendi….azért ez megfizethetetlen 😀 😀 😀

SárgaPárna
Olvasó

Csóri tanár úr…

SárgaPárna
Olvasó

Na akkor kezdjük is annak a “sportszerű” körmendi tábornak a kielemzését. Nem falusi, mert ugye ki lettem oktatva, hanem simán csürhe. 1. Ismét úgy járkáltak piros pólóban a hazai szektorban, mint ha nekik ez járna. Remélem a vezetőségünk akciósan adta nekik a hideg sört… 2. Váradi Beni, magyar válogatott játékos gusztustalan szidása. 3. Általános iskolás lányok leöntése sörrel, és LEKÖPÉSE… Ez annyira gáz. 4. A mérkőzés után a feltörlő srácot megdobták kólával. 5. A VIP-ben minden játékvezetői döntést gesztiKULÁLVA kommentáló, viselkedni nem tudó polgármester… Hirtelen ennyi. Egészen elképesztő mekkora arcotok van, miközben a Pécs, és most mi is rettenetesen meghúzkodtuk… Olvass tovább »

Kovács Gábor
Olvasó

Elemezd. Legtöbbször ti se tudtátok mit fújt a bíró. De az biztos,hogy te csak olvastad a történéseket.nem azt mondtad,hogy találkoznál a körmendi drukkerekkel?

SárgaPárna
Olvasó

Válaszolsz érdemben is arra, amit írtam?
Az erős túlzás, hogy találkoznék körmendi szurkolókkal. De engem kurvára ne hasonlítgassatok azokhoz, akik itt név nélkül trollkodnak. Minden meccs előtt megtalálsz a Gyulánál, szünetben a büfében.

Kovács Gábor
Olvasó

Hazai szektorba elvileg hazaiak vettek jegyet.ellenőrizték is nem?hisz befostak. Amúgy láttam,az összes piros felsős volt és nyugiban végnézték a meccset. Ha nincs szombathelyi…
És tisztelni tudom a falco szurkolókat,de te körmend ellenes vagy.téged utállak.

piros710321
Olvasó

Te egy kis hülye pöcs vagy. Nagy az arcod itt, de kicsi a valóságban.
Ami a meghúzkodást illeti, mi az ide szezonban 3 (!!!) húzkodtuk meg a nagyarcú csapatodat!
Szurkoló tábor. A gusztustalan Benikét nem lehet szidni, de a szilverhelyi sárga majmok szidhatják Feput? Hogy is van ez?
Húzz vissza emlőkéhez pezsgőzni. Többet úgysem kell ünnepelnetek!
A normális Falco szurkolóktól elnézést a kirohanásét!

SárgaPárna
Olvasó

Miért köptetek le diáklányokat, miért dobtátok meg a feltörlő gyereket?

Kovács Gábor
Olvasó

Ez 500 ember volt? Most is megkérdezem,ha te hülye vagy,akkor minden falco szurkoló az? (Amugy nem)

Marillion
Olvasó

Akik most sárga szemüvegeken keresztül az Olaj sikerében reménykednek Körmenden,csalódásuk lesz…A két klub elfogja rendezni a Sorrendet közös akarattal Piros fekete dramaturg szerint…Csak nem nem vagytok annyira naivak hogy hagynak minket a pole pozícióba belökni…
Mindenki higgadjon le…Sorrend: Mte-Falco-Olaj…A pályahátrányt nem ússzuk meg a rájátszásban….de elvehetjük az ellenféltől,a pályaelőnyt,ha nem durran ki a lufi…

pbask
Vendég
pbask

olaj hülye lenne harmadik lenni, ha lehet második

Setback
Vendég
Setback

“Kedves” Falco hozzáírók, akik arrogánsan, rosszindulatból írogattok. Más embereket is rossz színben feltüntetve.. Mert amikor faluzzátok a Körmendet, istállóztok, báláztok, stb… akkor minden faluban élő embert legaljának tüntettek fel, pejoratív értelmet adva annak a szónak, hogy falu és minden ami azzal jár.. Nem szégyellitek magatokat? Milyen jogon meritek a magyarországi falun élő embereket ilyen negatívan feltüntetni? Megsúgom, hogy Körmend város. Amikor lefaluzzátok magatokat járatjátok le. Fáj nektek, hogy ez a kisváros a legrégebb óta van a legjobbak között.. Ez fáj nektek. Én is vidéki vagyok pár ezres helyről, de tőletek egészen messze. Miattatok szurkolok minden mérkőzéseteken ellenetek. Ha a saját… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

OK.

donnarumma
Olvasó

Az ,hogy azt mondom falu, az egy kijelentés…a tobbit te gondolod hozza! Ebbol azt vonod le hogy lenezzuk a falusi embereket???ezt Te gondolod! A Te szótáradban ezek szerint az hogy falusi, lenézést stb. jelent!!!Szégyeld magad,ha Te azt hallod falu és ez jut eszedbe!!Senki nem gondolja ezt rajtad kívül!
Mit jelent a sötét Zala? Vagy a buckák? Labancok?Cinegék?
Nem fair ha 1 dolgot kiragadsz és az mellett kardoskodsz…tudod:fától az erdőt.

Kovács Gábor
Olvasó

Egyébként igen,sértő ránk,falusiakra nézve,mert a városiak felsőbbrendűnek érzik magukat. De a mondás nem hazudik:”ha a falusi nem sz@rik,a városi nem eszik..”

donnarumma
Olvasó

Tehát Te meg a városiakat nézed le???
De Körmend város!Akkor?

Kovács Gábor
Olvasó

Én személy szerint falusi vagyok és nem szégyenlem.össze kellene tartanunk a sport miatt. Sárgapárna,meg emőke nem férne el itt.nem néztem le a városiakat,szhelyen is laktam évekig munka miatt…

donnarumma
Olvasó

Bánt ha azt mondjuk falusi,de az nem zavar ha b.zi Váradiznak? Mert az miatt nem reklamáltál!(most locsolásrol dobalasrol stb.nem is beszelek)
Sok mindenben igazad van, csak ez olyan képmutatásnak tűnik! Tudod, amíg a saját portádon is van mit seperni…
A trollokkal nincs mit tenni a névtelenségben!Hidd el van itt csapatonként kettő akik csak azért vannak itt…át kell lépni rajtuk

Kovács Gábor
Olvasó

Én pl a halihalihalihó-s ritmust is ellenzem,bár jól hangzik,de nem fair.főleg ha más csapat ellen játszunk. Szerintem a saját csapatot kellene buzdítani. Ma is azt kellett volna.nem az előnyben kell a csapat mellé állni,inkább a hátrányban!

Setback
Vendég
Setback

HA Körmend város miért falusizod? Jóindulatoból…ugye? 😀 Azzal, hogy falusizol pont azt mutatod, hogy te városi különbnek érzed magad. Gábor, ez csak így tud védekezni,hogy visszamondja rád amit te állítasz. Egyszerű ember, mint a faék.

Setback
Vendég
Setback

Elég sötét (ostoba) magyarázkodás lett ebből a dologból, hallod-e.:) Egyre szánalmasabb vagy. Ráadásul nemes egyszerűséggel mindenki nevében beszélsz. Ez igen.:D

Azt írtam tisztelet a kivételnek. De te magadra vetted. Így a válaszoddal 2 dolgot bizonyítottál: az ostobaságodat és hogy rád érvényes amit írtam.

Az, hogy én lennék aki lenézi a falusiakat. Ez kb az ostobaságod mértékét mutatja.

Nálam már emőke alatt vagy az ostoba/rosszindulat létrán.
A Falco szégyene vagy.

donnarumma
Olvasó

Örülök ha nem értesz velem egyet. Az azt jelentené, hogy egy a gondolatmenetünk. Soha nem szeretnék oda lesüllyedni.

Setback
Vendég
Setback

Pont olyan vagy, mint a diliházban az idióta, aki az orvosokat tartja betegnek. Na, ezért az egyért nem foglak bántani, mert nem tehetsz róla. Részemről ebbe a topicba már nem jövök, a lényeget már elmondtam, te pedig nem vagy vitatárs. Nagyon nem. Írogathatsz kedvedre. Sajnállak és szánlak. Szia!:)

Aramis
Vendég
Aramis

Jajj Istenem mindjárt sírva fakadok.
Még szerencse, hogy mi sose kaptuk az ívet a Szolnok-ZTE-Körmend szurkolóktól egy-egy vereségünk után.
Akkor nem hangoskodsz ennyire, hogy nem kellene…

Marillion
Olvasó

Kösz…hogy teszel kivételt!
Teszel kivételt???
De ez az egész megsúgom neked Körmendről indult…mert náluk volt gáz hogy a Falco is idővel élvonalbeli lett….és kezdtek az éremgyűjteményükkel melldöngetésbe Szombathely felé….mert mással nem tudtak….

Falcomarci
Olvasó

körmend az falu kistestvérem,akik behugyoznak,akik megdobàljàk a kislànyokat,akik Szombathelyiként buzi Szombathelyiznek,és még sorolhatnàm,azok büdös falusi buta parasztok!Az igazi parasztoktól,Tőled is elnézést kérek!!!!!

piros710321
Olvasó

Te meg egy beképzelt majom, akit elkényeztettetek! Sajnos az eszed az oviba maradt!

Koops
Olvasó

Először is gratulálok a győzelemhez a Szombathelynek!
Srácok mi van nem tudjátok elfogadni a körmendi gratulációkat meg a többi táborét is….????
Páran úgy vergődtök, mint a hal a szatyorban… Úgy fikázátok a népséget, mintha vesztetek volna… Igazán sajnálom a többi normális szurkoló társaitokat, akiket veletek egy kalap alá vesznek…
Még egyszer gratulálok a győzelemhez!
További sok sikert kívánok mind2 csapatnak és sérülés mentes meccseket lássunk mindenkitől!

Setback
Vendég
Setback

+1

Master1
Olvasó

Imádom a körmendi mentalitást… Minden évben szezon közben van egy pont amikor biztosra veszik a bajnoki címet,majd pedig a szokásos májusi hullámvölgy után jön a messze még a vége szöveg. Nem mostanában nyertek bajnokságot,sőt jutottak el egyáltalán a döntőbe,szóval nem kéne ezt minden szezonban eljátszani.

Kovács Gábor
Olvasó

A remény csillant fel.azt senki nem mondta,hogy bajnok a Körmend.

Aramis
Vendég
Aramis

A Körmend továbbra is azt szeretné játszani amit már minden edző kiismert.
Csak az egyéni képességekre építő taktika.
Ma is tökéletesen látszik a statból:
Falco 24 gólpassz, Körmend 13.

Kovács Gábor
Olvasó

Rengeteg dobás lejött gyűrűről,sajna az is belejátszik a statba,hogy nem lett assziszt

derryl
Olvasó

A Falco mostanra érett be, brutál keret, lehet, beválik az év eleji jóslatom (az egyik legnagyobb esélyes a bajnokságra).

Fenyőfa
Olvasó

Mindkét oldalnak szól a személyes véleményem, akik a táncosok és a szurkolók konfliktusán lovagolnak:
Azoknak a 40 éves férfiaknak, akik 15 éves lányokat locsolnak le sörrel, ugyan annyi eszük van, mint azoknak a 15 éves lányoknak, akik 40 éves férfiaknak mutogatnak be. 🙂
Erről ennyit…

Szoposfalco
Olvasó

Ha 15 eves lenne meg lehetne bocsajtani

J.R.Benitez
Olvasó

Összefoglaltad a lényeget.

donnarumma
Olvasó

Rohadt hihető hogy az x meccse táncoló lányok, nem vissza intettek,hanem előre bemutattak!
Az osszes anyukaja apukaja ott ul a lelaton,ok meg a vendeg szurkolokat hergelik…aha..meseljetek még

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

A törlő srácot is megdobták kólával….
Biztos azt is csak visszadobtátok,nem?

USBkábel
Olvasó

Jó lenne hogyha anyuka és apuka az 1%IQ szinten túl is nevelné a pénzre éhes lányát köszi 🙂

Szoposfalco
Olvasó

Kedves szuper(usb)mario!
Elkuldened a cimed az iwiwen hogy kuldjek egy floppy-t amin rajta van az osszes sajat dalotok? Meg ha mar ennyire joba lettunk, a tancoslabu lanykak nevet is legyszi;) annyira imadtam a gitaros madaratok meg a csajszik eloadasat hogy egyszeruen nem tudok vele betellni;) ha felkeltettem az erdeklodesed legyszi valaszolj!
Na puszi te beszelo pendrive:*

Falcomarci
Olvasó

Csicska vagy! ???

SárgaPárna
Olvasó

Vécézés rendben volt a körmendiektől? Mindenki tudta, hova kell?
A Falco vezetősége meg ilyen meccsek előtt elgondolkozhatna, hogy a meccs előtt kutyapelenkát oszt, a meccs után meg papír zsebkendőt.

Emőkevagyok
Olvasó

Valaki nem tudja, hogy “Igen Pistám, Igen Polgármester Úr” miért volt olyan ideges a meccsen? Ennyire elhitte… 🙂 🙂
Mutogatott, reklamált, de nem így élvezkedve, hanem olyan dühösen, mérgesen…
Nagyon jó volt látni a Hévíz TV-s fejét is, anyukámmal kacagtunk rajta. Nagyon elhitte, hogy ügyvezető.
De amin legjobban kacagunk anyukámmal, miközben épp durrantottunk egy pezsgőt (barátok is benéztek hozzánk, nem a család issza meg egyedül), ami holnap jön Körmenden…
Két ekkora cumimumit nem fog ám szó nélkül hagyni, jól leszúr mindenkit, indul a feszültség és a szétesés… 🙂
Annyira tipikus a helyzet, ami most jön, annyira.

piros710321
Olvasó

Te kis gyáva pöcs! Nem akarom védeni a polgit, de vmit nagyon beneztel! Nem volt ideges, sőt Sztem nyugodt volt! Tudta, hogy qra nem számít ez a mecs! Kicsit élvezkedhetett a Filco! Az MTE szerdán nyer és első helyről indul a rájátszásnak! Remelem akkor is bontasz majd egy pezsgőt! Anyukádat meg küldheted cumizni Körmendre! Te kis Szerencsétlen bunkó!

Setback
Vendég
Setback

Nem a polgármesterre gondol szerintem, hanem valakire, aki szerinte nyal neki. Gondolom ő akart nyalni, de nem hagyták és ez frusztrálja és így éli ki magát beteg módon fiatal nőnek kiadva magát.

bimbo
Vendég
bimbo

Nyugi igéretét betartva lassan felválalja ki is valójában csak a bajnokság végét kell megvárni

Emőkevagyok
Olvasó

Bimbóóóóóóó
A múltkori nagy berúgás után az asszony nem enged inni, vagy mi történt? Nagyon kulturált vagy.

bimbo
Vendég
bimbo

Várd ki a végét én ki várom és reméllem tartod igéreted na akkor talizunk ,de ugy olvastam te ittál ma is ,suliba odaérj nekem nem ám hiányzol ,tudod jön az évvége kellenek a jó jegyek

Zvezda
Olvasó

Mitől gyáva? Épp hogy bátor, leírja az igazságot, amit nagyjából mindenki tud Körmenden is, és bele is törődtök. A Haladásnál is mindig ez volt a gond (egyik), belepofázni kívűlről és meg is van eredménye.

bimbo
Vendég
bimbo

Mert aztán Szombathelyen minden politika mentes

Barna
Olvasó

Egyszer irnál névvel te gyáva pöcs, lenne benned annyi hogy megmutatnád kivagy…ja de az nem megy mert félsz hogy a sürgősségin végeznéd…nyomorék kurva

Emőkevagyok
Olvasó

Hány éves vagy Barni? Anyáék nem engedik, hogy idősebbekkel barátkozzak.

Kangu
Olvasó

Csodálatos mérkőzés volt (szombathelyi szemmel nézve). Csak így tovább, hajrá Falco!

donnarumma
Olvasó

Ez most így alakult..motiváltabbnak tuntunk jobban akartuk a sikert…a Mte is kuzdott,de ma ennyivel is jobbak voltunk.
1,..2.negyed kozepe,Beni taktikai fault. Egyből b.zi Váradi .gratulálok,válogatott játékos.
(egy szolnoki szerint-kosárkultúra csak Szolnokon meg Körmenden van)
2, táncos 15 éves lányok locsolása sörrel(+mutogatás)
Ez nyilván nem az egész vendégre,csaj egy részukre igaz..
Ui..miert nem volt tele a vendég szektor?

SárgaPárna
Olvasó

Illetve mi a lófaszt keresett megint egy csomó falusi a hazai szektorokban…

Fenyőfa
Olvasó

Ezt úgy írod, mintha nem így lenne évek óta minden meccsen?
Te egy akkora öngól vagy barátom, hogy még a Devecseri Sziszi is megirigyelne??

SárgaPárna
Olvasó

Évek óta felemelem a hangom miatta. És fel is fogom. Majd ha én beülhetek sárga pólóba vihorászni az istálló hazai szurkolóknak fenntartott szalmabáláira, akkor ti is megtehetitek ezt.

bimbo
Vendég
bimbo

Mivan a zsiros adott polót, végre

KyrieIrving
Vendég
KyrieIrving

XS-es pólót nem csináltattunk Neked, bimbi, de helyesírási szótárt küldünk szeretettel.

bimbo
Vendég
bimbo

Köszi dr nyelvész egyéb ohaj

Lacataylor
Olvasó

Mert itt nálunK a sok köcsög kmd -s szombathelyi makett ,lobogtatja még szt Márton kártyáját is,hogy olcsóbban bejusson egy rendes arénában ,ahol van WC ….(FIGYELJ WC-BE HUGYOZUNK) kényelmesen beférnek 400+ ,meg még a 200 TAPSY HAPSY a vendég kispad fölött ,HOGY MTjE ,itt adozik,itt ,viszi gyereket iskolába,edzésre,vásárol, köze nincs kmd-hez! És tolja hogy , MTJE mindenki kmd, AZT sem tudja ,hogy mit kiabál, de ha hiba van jöjjön a SZOMBATHELYi RENDŐR A SZOBATHAELYI MENTŐ,mert Ő SZOMBATHELYI ÉLMUNKÁS MAKETT!

bimbo
Vendég
bimbo

Én is szhelyi vagyok mégis 20 éve járok KÖRMENDRE

Kovács Gábor
Olvasó

Ez az írás megint mi???azért fizetek tb-t,hogy vasmegyének jó legyen?ember,sajnálod,hogy más túléljen?akkora baromság amiket leírtál..te se tudod hova megy az adód..hidd el,jobb is.

bimbo
Vendég
bimbo

Hál istennek nem ennek a rabló bandának

donnarumma
Olvasó

Ne a mínuszt nyomd,hanem írd a választ

SárgaPárna
Olvasó

Dehogy válaszolnak rá. Bár gondolom te is költőinek szántad.

USBkábel
Olvasó

Tán amikor Fepuztatok jobb volt te városi paraszt?…. Szerintem többet tett le az asztalra mint az a paraszt Váraditok

Aramis
Vendég
Aramis

Azért ne vegyük egy kalap alá a két játékost.
Váradi 24 évesen egy komplett játékos, míg Ferencz a hárompontosdobáson kívül totál fogalmatlan a játékhoz.
Ha a hármasvonalnál ott áll mellette a védő akkor megállt a tudomány, maximum továbbpasszolni tudja a labdát oszt ennyi, nulla kreativitás.
A védekezést meg elő se hozzuk, Fepuka ott aztán tényleg labdába se rúg Váradi mellett.

Kovács Gábor
Olvasó

Szép.nem is értem miért nem váradi az egyetlen játékos a válogatottban.maga megver egy csapatot. És még körmenden nagy az arc…

derryl
Olvasó

Látod ebben igazat adok. Rozi 2!

donnarumma
Olvasó

Gratulálok! Mindent elmond az értelmi színvonaladról!
A b.zi Váradi vs Fepu
Örülök hogy Te pl. körmendi vagy!

egismte1
Olvasó

A buzi Váradi nem a válogatott Váradi aki szól, hanem annak, aki arrogáns módon viselkedik, aki folyamatosan reklamál és színészkedik! Érdekes, Vojától, Feputól ilyesmiket nem látni!!!!

donnarumma
Olvasó

Érted a különbséget???
Ti azt kiabáltátok b.zi Váradi…mi azt simán,hogy Fepu..
Váradi ma oktatott bennetek és ezt nem tudtátok elviselni! reklamált? Mikor? 20 szal vezettunk es még csak a 2. negyed volt! Sima fault volt ami után feltette a kezét Ti meg rákezdtetek…
Szégyeljétek magatokat

egismte1
Olvasó

A szidása független az időtől!!! A viselkedése miatt kapja! Ezt meg te értsd! Én speciel egy játékost sem zsidók, de azt te is tudod, hogy tett érte!

egismte1
Olvasó

Köcsög telefon! Egy játékost sem szidok

donnarumma
Olvasó

Ertem..tehát Ő mindenképpen megkapja…de az a ronda Falcó tábor meg szégyelje magát mert azt merte kiabálni,hogy Fepu…(én sem szidok soha egyetlen játékost sem)

USBkábel
Olvasó

Valószínűleg nem heccből kiabáltátok mi? Te fatuskó

2lee14
Olvasó

Szép volt fiúk,nagyon szép. Megérdemelt nagyarányú győzelem.
Továbbra is Hajrá Falco!!!!!

Aramis
Vendég
Aramis

Megtettük amit megkövetelt a haza, innentől nincs más hátra, mint készülni a playoff-ra és szerdán szurkolni az olajnak (jajj de szar még leírni is pfejjj) 😀

derryl
Olvasó

Akkor ne szurkolj!

Setback
Vendég
Setback

Szombathely elkapta a fonalat, megérdemeltem győzött. Úgy látszik a körmendi rakétából pedig kifogyott a nafta. Kíváncsi leszek a play-off-ra, ahogy szokás mondani az más kávéház.

USBkábel
Olvasó

Gratulálok a West Suck TSE táncosainak igazán kitettek magukért főleg amikor elkezdték hergelni a Körmend szurkolóit… Több faszt fogtatok mint kilincset

donnarumma
Olvasó

15 eves tancoloknak mutogatni majd sorrel locsolni..igazi férfi erény… körmendi

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Ha ez igaz /nem tudtam ott lenni/, akkor helyettük is mélységesen szégyellem magam, és elnézést.

donnarumma
Olvasó

Nem kell..nyílván nem az egész vendég csinálta…szégyelje magát az,aki tette nem pedig az aki a Körmendnek szurkol

SárgaPárna
Olvasó

Akiket ti lelocsáltatok sörrel? Mit kellett volna tenniük? Mit?

Setback
Vendég
Setback

Nem tudom mi történt, de elég nagy butaság, ha bármilyen előadást odatesznek az ellenfél szurkolótábora elé.

Aramis
Vendég
Aramis

Miért is?
Egy előadás hatására lementek állatba vagy mi?
Csoda, hogy egy nyilvános rendezvényre beengednek benneteket!

Setback
Vendég
Setback

Próbálj meg értő olvasásra átváltani. Ahogy írtam nem voltam ott. Amúgy nem vagyok se Falco, se Körmend szurkoló. Akkor sem értem miért az ellenfél tábor elé küldték őket. De szokás mondani, hogy jobb félni, mint megijedni. Ha közel vannak lehet gond (mint ahogy kiderül lett is). Ha nem, akkor nem lehet gond. Ezzel az egyszerű logikával kell rendezni ezeket a dolgokat. Ha neked ez a logika nem megy, akkor ne erőltesd. És még egyszer javaslom, értő olvasás. Próbáld meg többször egymás után elolvasni. Lehet akkor menni fog. Bár szerintem csak azért ez a felesleges arrogancia felém, mert azt hiszed körmendi… Olvass tovább »

Aramis
Vendég
Aramis

Csak az ilyen ostobákat lehet hergelni, mint ti vagytok… 😀

Kendeffy Botond
Olvasó

Gratula a Falco-nak. Ma jobbak voltak, nem kicsit, nagyon. Mi most egyértelmű hullámvölgyben vagyunk, de még mindig a kezünkben a sorsunk.

Messze van még a bajnokság vége.

Kovács Gábor
Olvasó

Grat falconak,szinte hibátlanok voltak,ez volt a céluk.kisebb hazai pálya volt,de nem az döntött.mégegy meccslabda van,be kell húzni.MTE

donnarumma
Olvasó

Oriási vendég pálya volt,a tobbi igaz

Kovács Gábor
Olvasó

Ezen nem veszekszem,de azért…na…:D majdnem leestünk a nézőtérről… persze ha visszanézzük,lehet fordul a vélemény. Sajna a Körmend védekezése megint betli volt

donnarumma
Olvasó

Nincs gond,más a szemszög?de nem ezen múlt

Kovács Gábor
Olvasó

Neked lehet legalább értelmesen is írni.de ezt a sárgaacédulást keressétek meg,vagy nem tudom.. lehet ő az emőke is..

donnarumma
Olvasó

Bocsánat miatta

KyrieIrving
Vendég
KyrieIrving

Delas négy alkalommal gáncsolta el a labdát vezető Falco-játékost. Az persze rendben van…

Kovács Gábor
Olvasó

2-3 alkalommal ért lábat falcosnál a labda..de ezt csak élőkép alapján mondom.meg a faultokat is. Élőben nehéz megítélni,ezért sem okolom a bírókat.falco sokkal több pontott dobott,megérdemelten nyert.

Józsipapa
Olvasó

Akkor most a Körmend leadta a meccset a Falco-nak ?????????
semmi ellenállás…..

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula srácok!!!!! Ilyen arányban is megérdemelt győzelem. Aki ért hozzá irja mi van Körmenddel mert ez Pécs után ismét csúnya zakó. Mi határozottan felfelé jövünk játékban, ez nagyon jó. De messze még a vége. Most van idő pihenni aztán playoff. FALCO!

WSreborn
Olvasó

Gratva Falconak, az MTE most kicsit hullámvölgybe került. Lehet hogy hülyén hangzik, de nekünk szerintem jobb ha kikapunk Körmenden az utolsó fordulóban, szinte biztos hogy a Kecsót kapnánk ami utazás és jàtékstílus szempobtjàból a legjobb nekünk. A Körmend simán letudja a Sopront / DEACot, míg a Falco hál Istennek megkapja a középház magasan legerősebb csapatát az ASE-t 8-9 fős rotációval és ugye egy Dzuniccsal a padon. Ez persze nem jelenti hogy az ASE-nek komoly esélye lenne, de 5 kemény meccsre jók lehetnek, fáradjanak csak a Falcos lábak……

J.R.Benitez
Olvasó

Erre térjünk vissza 3 hét múlva, ok?

WSreborn
Olvasó

Ok, ez persze feltételezés még

J.R.Benitez
Olvasó

Kecsó persze hogy jó nektek. Mint anno kupában?

derryl
Olvasó

Most én is mérdezhetném, okosba lejátszottátok a Körmenddel? Mi nem valószínű, hogy nyerünk, így tuti az első két hely.

J.R.Benitez
Olvasó

Igen! Akartam irni!

J.R.Benitez
Olvasó

Ne legyél olyan pesszimista mint én! Nem nyerni mentek?

derryl
Olvasó

Nem vagyok pesszimista, inkább realista. Szerdán még egyenesen optimista voltam. Kétszer fél másodperc. Az elsőnél az első hely, a másodiknál a második hely ugrott. Sajna ez van!

J.R.Benitez
Olvasó

Tudtok ti Körmenden szoros meccset játszani, abból meg bármi lehet. Észben koncentrációban rutinban sokkal jobbak vagytok. Fizikum agresszivitás viszont Körmend erénye. Fontos most a jó hely, de egy rossz forma, egy sérülés bármit átrendezhet.

Zvezda
Olvasó

Mínuszt adtam erre, de logikus amit írsz.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Gratulálok a Falconak, megerdemelt a sikerük!
Tovább!!
MTE!!!

balldontlie
Olvasó

Jobb jelenleg a Falco, megérdemelten nyertek. Nekünk össze kell kapnunk magunkat, még talán van idő változtatni.

Gratulálok a győztesnek!

SP neked hasonló jókat 🙂

Zvezda
Olvasó

A Jobb jelenleg a Falco az egész kellemes ránk nézve, ugyanis itt a PO.
Köszi a gratulációt.
CSHT:
azért szurkolunk a Szolnok győzelmének, mert semmi kedvünk pályahátrányból nekivágni egy esetleges döntőnek. Tisztában vagyunk vele, hogy mind a Körmend mind a Szolnok lesimázhat minket. Egy ilyen kíváló középszakasz után sem szálltunk el magunktól.

donnarumma
Olvasó

Minden szavad igaz!
De semmi nem dőlt el

SárgaPárna
Olvasó

Otthonról részletesebben arról, hogy megint, hogy viselkedtetek!!!
Addig is: nyaljátooook ki a seggem!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Te nem vagy Falcos, mit egeted a sajátjaidat? Negyedszerre összejött?

Kovács Gábor
Olvasó

Te aberrállt majom.ott voltam vég a vendégszektorban. Ennél sportszerűbben lehet viselkedni? A seggedbe menjen egy torpedó,ami felrobban,egy undorító féreg vagy.

SárgaPárna
Olvasó

Ne idegeskedj seggarc. 🙂 Tényleg ne…
Siess haza sírni.

Setback
Vendég
Setback

A stílus maga az ember. Amiket te írsz az pedig te vagy. Szégyelld magad. Még akkor is ilyen legalja vagy, amikor a csapatod szép játékkal győzött. Kedves BB1! Ez azért már gusztustalan. Illene törölni/tiltani.

Kovács Gábor
Olvasó

Nem sirok,mert ez sport.mindenki veszthet.és ma gyengék voltunk.de ez a forum miattad,éés a hozzád hasonlok miatt utálja a falcot. Megérdemled. “Seggarc”

Marillion
Olvasó

Nyertünk…sőt nagyon nyertünk….de maradjunk továbbra is szerények…ne vegyük fel a nagy arcot…még nem volt érem osztás…Körmenden minden esetben a vitrint emlegetik Szombathely felé,provokációnak…ennek sem kell felülni…azt elérték megérdemelték…..jóval idősebb klub volt rá idejük összegyűjtögetni…..Kíváncsian várom mire megy ezek után az Olaj a Körmenden….

Fenyőfa
Olvasó

Gratulálok a Falconak! A mai eredmény hűen tükrözi azt, hogy mennyivel voltak ma jobbak és hogy mennyivel rosszabbul játszottunk. Ma jobbak voltak, ez van. 4 meccsből nem nyerhettünk meg 4-et, ennyivel nem vagyunk erősebbek a Falconál. MTE!

Szandekos
Olvasó

Hát, ha mèg lesz további 5 meccs :)..

Bazinga
Olvasó

Gratulálni kell a Falconak, lejátszottak minket a pályáról. Teljesen egysíkúvá vált a játékunk. Itt most valami újat elő kell húzni a kalapból, nehogy mégnagyobb baj legyen később. Bízom benne mert jó csapatunk van, jó edzővel.
MTE!

Szandekos
Olvasó

Sajnos a körmend, hetek óta árnyèka önmagának.
Pár napon belül kèt ilyen meccs..
Bár ezt minden tavasszal eljátszák..
No money, no funny 🙂

RRichieG
Olvasó

Tét nélküli volt mindkettő, azt tették amit kell, pihentek.

Zvezda
Olvasó

Brávó Srácok!
Az egész középszakasz nagyon jól ment!
A Körmend elég szar helyzetbe hozta magát a pécsi fiaskóval..holott mindenki arról beszélt, hogy a Pécs nagyon készül arra meccsre. Úgy is lett.
Kíváncsi vagyok mit tud kezdeni a Szolnok Körmenden. Ha nyernek, akkor a Körmendnek ez az év ennyi volt. Ha nem, akkor durva döntő lehet idén.

derryl
Olvasó

T. Bb1!

A cikk elején azt a jkv-t tegyétek már rendbe, mert elég hülyére sikeredett!

derryl
Olvasó

Köszi, ez gyors volt! Ez ugyan miért minuszos?

derryl
Olvasó

Az eredeti jkv-ben két Tóth és Bruisma volt, az Mte meg 6 játékossal hozta le a meccset. Ennyi!

Csapajev
Vendég
Csapajev

A Körmend az elmúlt pár hétben eléggé szétesett, pedig a sérülések sem sújtották.
Most ebben a pillanatban a Falco végső győzelmét tippelném. Eléggé összerázódtak így a végére.

egismte1
Olvasó

Gratulálok!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés