Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagyarányú ZTE siker Sopronban

Frissebbek voltak a vendégek.

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK 66-97 (16-21 ,26-29, 15-24, 9-23)

Krasznai Emlékmérkőzés
Sopron, Novomatic Aréna

Sopron: Halász 8/3, Myers 4, Borisov 18/6, Sitku 8/3, Werner 4, Cserék: Collins 11/6, Fazekas 7/3, Takács, Csendes 3/3, Schöll 3, Csátaljai -.

ZTE: Wilson 9, Németh 2, Heron 9, Barnett 34/18, Csuti 4, Cserék: Bonifert 13/9, Révész 3, Horti 13, Polster 3/3, Makkos 2, Simó 5/3, Szalay -.

A sakc.hu beszámolója:

Az előző napi kemény, Oberwart elleni mérkőzés után a 2. negyed közepéig tudtuk tartani a lépést a jóval frissebb ZTE-vel.

Az első két negyed forgatókönyve nagyon hasonló volt: a belső posztokon erősen “hiányos” csapatunk mindkét negyed közepéig tudta tartani a lépést a zalaiakkal, ám a szakaszok második felében egyértelműen a ZTE akarata érvényesült. A 2. negyed közepén még az elsősorban Milos, valamint Chauncey Collins kosaraira, továbbá Sitku Marci villanásaira építő csapatunknál volt az előny, de a remek dobóformát kifogó, 22 pontig jutó Bennett, Horti és a szünetig 10 gólpasszt jegyző Wilson vezette ZTE a félidő végén egy 17-8-as rohammal 8 pontos előnyt szerzett szünetre. Lepattanók tekintetében ennél is nagyobb volt a különbség (10-22).

A második félidő egyértelműen a jóval frissebb ZTE csapatáé volt, amely fokozatosan növelve előnyét simán nyerte a mérkőzést, szünet után Fazekas Csabinak volt 1-2 ügyes megmozdulása.

Fotó: sakc.hu

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
HollóTomiBorbély LajosDirectorMinden6ó Recent comment authors
Holló
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! A győzelmet nem kell megmagyarázni,számomra lényegtelen,hogy a Sopronban hány hiányzó volt,tegnap hosszabításos meccset játszottak stb…nyertünk és kész. Kihasználtuk a körülményeket és pont. Viszont én két B csoportos csapat legyőzésétől illetve a mai SKC legyőzésétől nem esek hanyatt…Ez a csapat nem jut 8-ba továbbra is tartom!! Szeptember 22. Körmend…Ott kezdődik,ahol lehet bizonyítani…mert az eredményességben nagyon lehet. Kíváncsian várjuk…

Borbély Lajos
Olvasó

Ha jól emlékszem, tavaly is megverte a ZTE felkészülési meccsen a Sopront. Aztán összeállt a Sopron akkor, amikor kellett, a ZTE pedig szétesett.Idén azért ez minden bizonnyal nem fog megtörténni. Ha mégis, akkor hatalmas lúzer csapat a ZTE…

Director
Olvasó

Cizmic ha szép csendben építkezik talán bejuthat a csapat a 8ba.Meg kell tanulni minden egyes apró győzelmet a helyén kezelni.Szerényen alázatosan dolgozni és mindenki be fog állni a csapat mellé!Hajrá ZTE!

Minden6ó
Olvasó

A Hazaiaknál csak Montgomery,Ford, Supola és Juhos hiányzott míg a vendégektől Knowles!Holnap a vasárnapi misén bedobok egy 200ast és meggyónóm 100.Stárius Cornélius Atya ellen megfogalmazott kritikáimat.Továbbá gyakorlom János evangélium megbocsájtás igéit!

Tomi
Olvasó

Guyton sem játszott.

Director
Olvasó

A győzelmet nem kell megmagyarázni! Épüljenek fel a sérültek és változnak a negatív hangok is!

Holló
Olvasó

Guyton sem játszott..jajaj. Köszi,hogy leírtad nem tudtuk. A nap köszönete a tiéd. Te tudod-hogy ketten vagyunk…te mindent tudsz. Totál vakon vagy. Te vagy az egerszegi Columbo…a női csapat körül tegyetek rendet, ne itt oszd az észt. Ott van mit rendbe tenni. Majd arra figyelj szeptember 22-től mennyien leszünk 🙂 En szóltam 😀 Ha azt gondolod ennyi letiltott ember kussba marad,majd rájössz…

Tomi
Olvasó

Én egy tényt írtam, azok mindig hitelesek. Nagyon szívesen segítek máskor is. Az viszont már nem az én dolgom, hogy erre a te szervezetet hogyan reagál.
Nem az Egerszegi Colombo, hanem a Zalai Láma vagyok.

Director
Olvasó

Jó lenne ezeket a személyi,családi,rokoni,szakmai sérelmeket lezárni és tiszta lappal kezdeni!Nemrég még bronzérmet ünnepeltük.

nemKalman
Olvasó

Ez azért az elég nézhetetlen kategória volt soproni oldalról 🙁

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés