Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Nagy visszatérő Szekszárdon

Krnjics Szara újra Zseljko Djokics csapatában.:

:

Krnjics Szara személyében egy egykori játékossal erősíti meg játékoskeretét az Atomerőmű KSC Szekszárd. A 191 centi magas játékos a 2017/2018-as szezonban Magyar Kupa arany- és bajnoki ezüstérmet szerzett a KSC-vel, az elmúlt szezonban pedig Győrben szerepelt.

A 29 éves szerb-magyar középjátékos kedden csatlakozik az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatához.

– “Sári” régi ismerősként tér vissza Szekszárdra – kezdte Szabó Gergő a klub honlapjának. – Két éve a KSC története legeredményesebb szezonját zárta, melyben Krnjics elévülhetetlen érdemeket szerzett. Bár elégedettek voltunk a teljesítményével, a játékos 2018 nyarán olyan ajánlatot kapott Győrből, amivel nem tudtunk versenyezni, így végül elváltak az útjaink. A centernek idén viszont nem volt csapata, ezért megkerestük, lenne-e kedve újra kék-fehér mezt húzni, és a válasz szerencsére pozitív volt – tette hozzá a klubvezető.

– Szara rutinos játékos, aki reményeink szerint nagy segítségére lesz csapatunknak. Támadásban konzisztens teljesítményre képes, ráadásul jól ismeri mind Djokics Zseljko rendszerét, mind pedig a csapattársak többségét. Ami nagyon fontos, hogy a magyar útlevéllel is rendelkező center nem foglal plusz légiós helyet, így érkezésével jóval szélesebbek lesznek a palánk alatti rotációs lehetőségeink – fejezte be az ügyvezető elnök.

– Nagyon örülök, hogy visszatérhetek Szekszárdra, hiszen az egyik legjobb szezonomat játszottam itt. Alig várom, hogy újra pályára lépjek egy ilyen fantasztikus szurkolótábor előtt, és remélem, hogy együtt újra eljutunk a bajnoki döntőig! – nyilatkozta a játékos.

fotó: kscszekszard.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
csocsaZZTop Recent comment authors
ZZTop
Vendég
ZZTop

Ha Studerági kikecmeregne a hatalmas gödörből, akkor be lehetne jutni a 4 közé

csocsa
Olvasó

Remélem,már elindult!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés