Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagy küzdelem Oroszlányban, nyert a Kecskemét

Az utolsó pillanatig nyílt volt a találkozó.

OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 76-77 (26-23, 22-21, 11-20, 17-13)

Play-out 1. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
Praksch P., Török R., Farkas G.

OSE: Washington 14/6, Anderson 11/3,Abell 18/6, Anda 5, Morgan 11. Cserék: Garamvölgyi 7/3, Illés 5/3, Kucsora 5/3.

KTE: Wittmann 7/3, Thomas 14/6, Djeraszimovics 12/6,Kucsera 10/6, Karahodzsics 12. Cserék: Jaramaz 8, Dramicanin 7/6, Fazekas 4, Lukács 3/3.

Kucsera szerezte a találkozó első kosarát, Anda egyenlített, majd Thomas is betalált. Pörgősre sikeredett a találkozó eleje, egy perc alatt hat pontot dobtak a csapatok. Anda kosarával, a 4. perc elején vezetett először a hazai csapat, 7-6. Szoros volt a találkozó, jól dobott mindkét csapat, de a vendégek tartották kézben a meccset. Lukács és Dramicanin is triplát dobott, míg a másik oldalon Washington távolija hozta meg a fordulatot. A negyed hajrájára átvette a vezetést az OSE. Jaramaz büntetőkből egyenlített, a csattanó azonban Andersontól jött. 26-23.

Kosáresővel indult a második negyed. Garamvölgyi triplája után már 31-27 volt a táblán. Abell pedig megszerezte csapata 33. pontját is. Időt kért a Kecskemét. Az olló azonban tovább nyílt, Abell dobott újabb triplát. Az OSE jól kosarazott, a vendégeknél rengeteg volt a hiba. Morgan és Abell pontjai után nyílt tíz fölé az olló, a találkozó 16. percében jártunk ekkor. Dramicanin triplája hozta vissza a Kecskemétet, de Illés azonnal válaszolt, szintén távolról. Wittmann is elkezdte a pontgyártást, faultot is kiharcolt, hatra jöttek fel a vendégek. Megzavarodott az OSE, Djeraszimovics pedig tovább zárkóztatta a Kecskemétet. Hazai időkérés következett. 48-44 lett a negyed vége.

Anderson közelije volt a második félidő első kosara. Djeraszimovics kosarával azonban egy pontra zárkózott a Kecskemét, Washington nyugtatta a hazai kedélyeket, Wittmann triplájával azonban a Kecskemét átvette a vezetést. Azonnal időt kértek a hazaiak. Jaramaz dobása szottyant a hazai gyűrűben, de Kucsera is betalált. Anderson törte meg a hazai gólcsendet, de Thomas azonnal dobott “rá” egy triplát, jobban pörgött a KTE. Kucsora is betalált távolról. 59-64.

Ezt a negyedet is Anderson duplája nyitotta, majd sok hiba és rossz triplakísérletek következtek mindkét oldalon. Fazekas duplája törte meg a gólcsendet, öttel vezettek a vendégek. 63-66, majd Kocsora büntetői után 65-66 a táblán. Nem volt hibátlan a játék, de nagyon küzdött mindkét csapat. A negyed derekán Abell duplájával ismét az OSE vezetett, Karahodzsicstól jött a válasz. 70-71 volt a táblán, amikor elkezdődött az utolsó három perc. Nagyon  izgalmasra sikeredett a végjáték. Abell jól büntetőzött, Thomas jól tört be, de bedobta Morgan is. Az utolsó egy percre – Wittmann jó büntetői után – vendégvezetéssel és OSE időkéréssel fordultak a csapatok. Garamvölgyi és Djeraszimovics is betalált, így a KTE megnyerte a mérkőzést. 76-77.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
akisokatlatottOroszlanyi BanyaszMajorannaCibuláre BucimbungaEllenív Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Kár a végéért! HAJRÁ KKK/OSE!!!

Ellenív
Olvasó

A Kecskemét úgy indult neki a mérkőzésnek,hogy sehogy,de akkor jöttek a csalovicsok és erőteljes fújásokkal figyelmeztették a társaságot ezt nem ők döntik el.Az Ose vissza esett,és hibák sorozata hozta ezt az eredményt.Hajrá Ose,Hajrá Bányász!!!

Mendez
Olvasó

Gratulálok Kornél!
Ez ebben a helyzetben óriási eredmény.

redmiller
Olvasó

Nagy gratula a csapatnak! Egy meccsel közelebb, hogy helyrehozzuk a szezont

Ball don't lie
Olvasó

Mi is lenne az a “helyrehozás”?

redmiller
Olvasó

Minél feljebb, lehetőleg 9-10. hely!
A többi már rég elúszott…

Ball don't lie
Olvasó

Megdöbbentő számomra, hogy semmiféle következménye nincs ennek a botrányos szezonnak. A rég nem látott anyagi lehetőségek ellenére alsóházban a Kecskemét, de se vezető, se játékos nincs számon kérve. Elpacsálunk a langyos vízben, baromi kényelmes ez így, aztán meg vakarjuk a fejünket, hogy miért csak 300an tapsikolnak a kosármeccseken.

elfogult vagyok
Olvasó

Több mint “érdekes” bírói felfogás mellet buktuk a dobópárbajt!
Ennyi!
Gratua a Kecskemétnek!

Majoranna
Olvasó

Ja hülye volt a biró, hogy tiz másodperc volt még hátra és elhányta a labdát mert dobhatott volna ziccert is. Ennyire érdekes felfogása van a biróknak.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Hülye vagy, ha a 4200 másodpercből tizet veszel alapul. 🙂
Ennyire érdekes felfogásod van.

Majoranna
Olvasó

Hülye bányász figyelj, 10 x 60 másodperc = 600 másodperc. 600 másodpercet szorozzuk 4 szer az 2400 másodperc. Figyelj gyökér, ha elmész a háborúba és van 10 db töltényed és vaktában ellövöldözöd és az ellenség lelő akkor valószinüleg vesztettél. Egyszerüen, barom vagy bányász.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Az elírás lehetőséget adott, hogy ne lényegi választ adjál. 😉
Ha meg nem voltál katona, ne gyere háborús hasonlattal, mert nem hiteles.

akisokatlatott
Olvasó

Beégtél bányász mint a Riga megszakító. Én voltam katona, te meg hülye vagy.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“bányász mint” közé illene egy vessző, csak szólok. 😉
Tényleg ezen pörögsz, hülyegyerek? 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés