Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagy hátrányban sem adta fel a ZTE, de a Falco nyert

Simának indult a szomszédvári rangadó.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK 82-70 (24-20, 22-8, 22-21, 14-21)

Bajnokság, 19. forduló
Szombathely, Arena Savaria
Földházi T., Minár L., Boros T.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Váradi 4, Dancsecs 3/3, Benke 7, Bruinsma 15/6, Lake 7. Cserék: Perl 15/3, Keller 13, Kovács 6/6, Barac 12.

Zalakerámia ZTE KK: Duren 23/12, Bonifert 4/3, Delas 7/3, Vuko 10/6, Glenn 14. Cserék: Donaldson -, Simon 2, Szabó 8/3, Völgyi 2, Plézer -.

Lake két jó büntetőjével indult a mérkőzés, Bonifert bravúros triplája után még a játékosok is mosolyogtak. Ezt követően viszont nem volt jókedvében a hazai csapat mestere, amikor Delas kosarával már a vendégek vezettek. 5-4-re, majd 12-7-re. Sok hibával játszottak a szombathelyiek, a lehető legjobbkor jött nekik Bruinsma és Dancsecs triplája. Barac kosaraival “lépett meg” a Falco 18-14-re. Keller Ákos a 7. perc végén szerezte meg első kosarát új csapatában, 20-14. Duren triplájával, Keller zsákolásával folytatódott a találkozó. Duren dobott még egy hármast, 24-20 lett az első negyed vége.

A második perc közepéig kellett várni az első pontokra, Perl büntetőzött jól, aki egy perccel később ziccerből is betalált, a ZTE még mindig nem dobott pontot. A tízet Keller tette közé, 30-20 volt a táblán.  A Falco nagyon jól kosarazott, Bruinsma zsákolása után időt is kért Luca Bechi. Kovács triplája után már 17 volt közte, Bonifert a hatodik perc közepén szerezte az első vendégpontokat ebben a negyedben, egy büntetőt dobott be. A Falco nagyon jól védekezett, minden felzárkózási kísérletet visszavertek. 46-28.

Parádésan kezdte a második félidőt a Falco. Két perc alatt kilenc pontot dobtak Perlék, időt kért a ZTE. Glenn duplájával folytatódott a találkozó, Duren is betalált, húsz volt közte. A Falco azonnal ritmust váltott, Barac szerzett újabb kosarat, nagyon jó napot fogtak ki a szombathelyiek. Duren tartotta a lelket a kék-fehéreknél, jól dobott a légiós, de nagyarányú különbség állandósult, a Falco bajnokesélyes csapathoz méltóan kosarazott. A játék minden elemében jobbak voltak. 68-49.

Az utolsó negyed elején edzőmeccs hangulata volt a találkozónak. Mindkét edző igyekezett sok mindent kipróbálni. Simon Kristóf zsákolása azonban jelezte, hogy a nagy hátrány ellenére van motivációja a ZTE csapatának, míg a Falco Barac pontjainak örülhetett. A vasiak a biztos győzelem tudatában félgőzzel játszottak. Némi izgalmat először az hozott, hogy egy technikai hiba után a két a vezetőedző is összeszólalkozott egymással. Három perccel a vége előtt tíz pontra is felzárkóztak a vendégek, Perl pedig sportszerűtlen hibát kapott, nyolcra zárkóztak a vendégek. A végjátékot a Falco bírta jobban, megérdemelten szerezte meg újabb győzelmét. 81-70.

Fotók a mérkőzésről:

Fotó: Bálizs Zsuzsa 

 

HIRDETÉS

225 hozzászólás

225
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
55 Comment threads
170 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
71 Comment authors
Mastersonheyho97MTE00JonLightbringer Recent comment authors
Masterson
Olvasó

Tudjátok, értelmes drukker megnézi a meccset, kicsit elemzi a statisztikát, aztán vagy örül, vagy szomorkodik. Amit itt műveltek az nevetséges, már nem hagyhattam szó nélkül. Zalai vagyok, de évekig éltem/dolgoztam Szombathelyen. Ott is ugyanolyan emberek élnek! Nálunk zalában is. Tudom hihetetlen. Furcsa ez a sötét zalaizás, mert egyrészt nem is igazán olvastam megjegyzést Vas megyére, zalaiaktól, másrészt ugyanolyan szarul vannak kivilágítva a zalai és a vasi települések. Ez a “sötét zalaizás” már nem zrika igazából. Divatjamúlt, ócska. Szurkoljon mindenki ahogy tud, de próbáljátok ezt értelmesen tenni. Mégis csak sz.ros kosárlabda ez, nem háború! Remélem, mielőbb visszatérhetünk a csarnokokba, és együtt… Olvass tovább »

97MTE00
Olvasó

Többen kérdezik kinek a hangját lehetett folyamatosan hallani. Ráadásul csak hergelt mindenkit. Stylusos májki volt. A bírók elkuldhetnek de nem teszik.

Jon
Olvasó

Cibona! (és mindenki aki Okornt, Perlt és a Falcos vezetőket minősti) Perl egy korrekt, jóindulatú gyerek, láthattad már meccseken, hogy nem száll el az agya csak úgy és azzal sem tisztességes megvádolni, hogy tisztátalanul játszana. És Okorn lehet, hogy kicsit kolerikusabb típus, de ő sem akarja minden meccsen leharapni a bíró fejét. A kemény védekezés az egy dolog (az olasz foci is azon alapult valaha), keményen védekezett a Falco is. De ezt meg kell tudni oldani sérülésvesszélyes játék nélkül. Amiatt akadt ki Okorn nagy valószínűséggel, mert ez a zetéseknek nem mindig sikerült és Perl is emiatt játszott valószínűleg úgy, hogy… Olvass tovább »

Cibona5
Olvasó

Üdv. Ez egy normális vélemény, amellyel lehet vitatkozni. Láttam már egy-két kosárlabda meccset és nem csak a TV-ben. Nekem nem tűnt fel a sérülésveszélyes elzárás, kivéve Lake esetében. Az is lehet, hogy elkerülte a figyelmemet. Valószínűleg Okorn látott ilyet. Viszont ha nem a halvérű Minárnak ordít emberhez nem túl méltó módon egy centiről az arcába, valószínűleg kiállítják. Más: amikor az olasz edző látja, hogy sérülésveszélyesen szabálytalankodnak a zsákolni készülő Vukóval, nem szól egy szót sem. Aztán a vége felé egy időkérésénél azt mondja a játékosainak, ha kilöknek a lepattanónál, akkor legyél keményebb, harcolj. Szerintem ez teljesen rendben van. Ha Okorn… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

De itt is összemosod néha a kemény játékot a sérülésveszélyessel. Nem az a lényeg, hogy Te annak láttad-e (vagy én), hanem hogy Okorn gondolom így látta, mert csak úgy nem történt volna, ami. Lehet, hogy itt is kiállíthatták volna a reakciója miatt, de most nem ez számít, hanem hogy a játékosaiért állt ki. Ha a reakció nem is volt kultúr, de teljesen árthető, ha egy edző a játékosai épségéért túlmegy egy határon, amikor látja, hogy nem tud mást tenni. A BL-ben is nyilván megtenné, ha a helyzet úgy kvánja, de szerintem biztosan nem ok nélkül. És szerintem a túloldalon a… Olvass tovább »

Cibona5
Olvasó

Lezárva ezt a vitát, vettem a fáradtságot és visszanéztem az ominózus jelenetet. Vuko jött fel a hárompontos vonalig és valóban úgy zárta el a Falco “kulcsemberét”, a fiatal Dancsecs Andrást, hogy az utolsó pillanatban lépett egyet oldalra. Ez amúgy szerintem is lefújható lenne, de a sérülésveszélytől elég messze van és egy meccsen akár 5-10 hasonló blokk is lehet. Maga Dancsecs sem akadt fenn ezen, simán futott tovább. Nyugodtan nézd vissza! Erre az esetre lett idegbeteg Okorn mester. Szép estét és további sportsikereket kívánok!

heyho
Olvasó

Ha visszanézted akkor talán azt is láttad, hogy pár perccel korábban beszélt a játékvezetőkkel, hogy figyeljenek ezekre az elzárásokra, mert folyamatosan a végén odalöktek egyet a Falco játékosoknak. Meglátásom szerint nem az volt a probléma, hogy az az elzárás túl kemény volt, hanem sokkal inkább az, hogy folyamatosan ilyen elzárásokat adtak és hiába szólt többször is, a játékvezetők nem fújták le őket. Az előtte lévők egyébként sokkal keményebbek voltak, ennél az esetnél csupán betelt nála a pohár, véleményem szerint jogosan. Ami szabálytalan azt a játékvezetőknek le kell fújni, mindkét oldalon egyaránt.

Cibona5
Olvasó

1. Ha minden hasonló esetben így reagál egy edző, akkor a legtöbb meccset nem lehetne lejátszani. 2. Nézegesd Lake elzárásait is!

heyho
Olvasó

1. Mikor mondtam én, hogy Gaspert a kirohanásaiért nem lehetne/kellene kiállítani? Csupán azt mondtam, hogy érthető, hogy egy idő után betelt nála a pohár. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ezt ő már hogyan vezeti le. Én csak az előzményeket írtam le. 2. Azt sem mondtam, hogy Lake elzárási szabályosak. A vak is látja, hogy mekkora támadók. Meg is kapja érte meccsenként az átlag 2 faultot. Ha jól tudom az említett mérkőzésen is kapott. De ha Lake falultol akkor már a másik oldalon is szabad? De akkor ott is illene a bíroknak belefújni a sípjukba. Különben nem értem mire akartál ezzel… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Cibona5! Lezárva a vitát? Már ne is haragudj, de ez kicsit magas ló, hogy Te akarod ezzel a kommenteddel lezárni a vitát, vélt igazadat erőltetve.
A jelen felvetésedre csak annyit írok, hogy ugyanúgy probálod fordítani a helyzetet, mint amikor Bozicot próbáltad meggyőzni az igazadról, hogy egyetlen egy helyzetre próbálsz reflektálni egy egész meccs helyett és ez így nem adhat reális képet, ahogy ugyanezt gyakorlati szempontból heyho le is írta.

Cibona5
Olvasó

Nem gondolom, hogy magas lóról beszéltem. Engem kellően megnyugtat, hogy nem cáfoltátok egyetlen állításomat sem.

heyho
Olvasó

Örülünk, hogy ettől most nyugodtabb lettél. De miért is kellett volna megcáfolni bármit is amit mondtál?
1. Mintha csak úgy lehetne egy témát kibeszélni, hogy a felek szükségszerűen meg kell, hogy cáfolják egymást?
2. Te egyetlen pillanatot kiragadtál, én pedig elmondtam, hogyan láttam annak az előzményeit. Ezt te kapásból egy kihívásnak vetted, hogy nekünk most ütköztetni kell a véleményeinket és szükségszerűen csak az egyik vagy a másik félnek lehet igaza.

Jon
Olvasó

Nem cáfoltuk? Igazából szerintem de.
Bár ha azt állítod, hogy a hajnali 3 óra után nem lesz világos, akkor hiába állítaná bárki, hogy “de, lesz, csak még kell pár órát várni”, mert Te ragaszkodsz ahhoz, hogy Te csak a hajnali 4-re gondoltál. És azt nem lehet megcáfolni.
Ugyanilyen a kiragadott szituáció is, amihez mindenáron ragaszkodsz és Okorn esete is, amihez szintén ragaszkodsz, csak más szemszögből.
De nekem mindegy, én már az első kommentben mindent leírtam, amit akartam.

Kissadam91
Olvasó

Az utolsó 5 perc szépen jellemzi a falcót.
Okorn bármit megtehet a pályán.
Nagyon nagy hazai pályát kapnak, nem fújják be az egyértelmű faultokat amiket elkövetnek és még ők reklamálnak.
A ZTE-nek jár az elismerés inkább hogy tűrte ezt a viselkedést és ezt a fújást.

Kissadam91
Olvasó

Amúgy ki volt az aki a bekiabálta hogy szétverik a játékosainkat miközben Perl könyökölte nyakon a zalaegerszegi játékost? 😂😂😂

BL menetelés
Olvasó

A Knézy Jenci nem ismerted fel a hangját? Akkor milyen meccset néztél? Ja nem nézted csak hallgattad!

SárgaPárna
Olvasó

Figyi neked nem kéne órán lenned?

BL menetelés
Olvasó

Kizavarták még az online óráról is annyira sötét!

hopehely
Olvasó

Perl Zolit, Váradi, Okorn tette a dolgát, a játékvezetők nem voltak a helyzet magaslatán, kicsúszott a kezükből a meccs! Keller nagy erősítés!
Vas Megyében viszont a helyi folklór része lett a kosárlabda mérkőzéseken a MUPPET-SHOW! Mármint az erkélyről, VIP-ből ordibáló, a játékvezetőket, ellenfelet minősíthetetlen hangnemben becsmérlő vezetők. Van amelyik a játékosokat, edzőket is instruálja!
De amíg egyik városban, a város Tanácselnök-Párttitkár-TSZ Elnök-Szakosztály Vezetője megoldja egyedül, addig a másik városban az Ügyvezető-2 politikus hármasra van szükség!
VÉR CIKI, Uraim, viselkedjenek már!

Bozic
Olvasó

A meccshez sok hozzáfűzni valóm nincsen.
Viszont egy valami felqrta az agyvizem.

Azért az nálam kurva kemény, hogy ide jönnek ezek az Amerikában bukott csávók (mert ugye mindegyiknek az NBA az álma), aztán nekiállnak bitchezni a magyar játékosokat. Aki ismeri Perl Zolit, tudja, hogy nehéz nála kihúzni a gyufát.
Tegnap sikerült.
Átértékeltem az évekkel ezelőtt történt szolnoki esetet, ahol benyúltak valahol idegenben az egyik amerikai játékosért.
Na, kurvára megértem őket s igazuk is volt.
Néhányan azt hiszik, hogy ez itt az amcsi gettó.. Ezen (MINT MAGYAR EMBER!) remélem változtatnak hamarosan az illetékesek.

Cibona5
Olvasó

Előre bocsátom, hogy Perlt tisztelem és kiváló játékosnak tartom. De nehogy már felmentsed az alól, hogy könyökkel bevert egyet Durennek, aki éppen védekezni mert ellene. Nem akarom Durent mentegetni a trash talk alól, de ha láttad az eddigi meccseit, akkor ő egy higgadt és nyugodt játékos, akit most először sikerült kihozni a sodrából. Valaki korábban írta, hogy Okorn utolsó időkérése zseniális volt. Szerintem meg a sporttól távol álló, az ellenfél játékosait és edzőjét durván lenéző és semmibevevő megnyilvánulás volt.

Bozic
Olvasó

Látom sikerült megfogni a lényeget!:) a könyököst nem fírtatom. De azért megnézném, hogy ki és hogyan mer felállni pl a Vojának mikor könyökössel indít… Akkor innentől amikor egyszer is kimutogat bármelyik külföldi játékos a nézőknek, pofán lehet verni, nem? Mert ugye kihoz minket a sodrából:) Nana.. az olasz 3 napja van az Egerszegen, nehogy már az első meccsén nekiálljon erősködni. Gondolom amikor új munkahelyre mész, első nap megmondod a régi motorosoknak, hogy hol a helyük, nem?! Ha így lenne, kb 1 hét alatt sírva mondanál fel úgy kicsinálnának. Okorn részéről így látatlanban ugyan ez történhetett. Bizom benne, hogy ez a… Olvass tovább »

Cibona5
Olvasó

El is olvastad, amit írtam, vagy csak idegből válaszoltál. De a lényeg, hogy, amit írtam nem cáfolod. Valami egész másról beszélsz. Nekem ennyi elég is. A BLM-ről annyit, hogy én inkább a “White and yellow lives also matter” elvet vallom. 🙂

Jon
Olvasó

Cibona! (és mindenki aki Okornt, Perlt és a Falcos vezetőket minősti) Lehet, hogy Bozic a könyökös után “kapcsolódott be” a meccsen való felháborodásba, de Te meg a könyökösnél. Én meg azt mondom, menjünk vissza még korábbra. De inkább kifejtem feljebb bővebben.

Rózsabimbó
Olvasó

Donaldson 13 pontja hiányzott!!

WSreborn
Olvasó

Én megmondom őszintén félidőben elkapcsoltam, mert azt hittem a 2. negyed alapján, hogy 30-40 lesz közte. Nem hittem volna hogy lesz még sportértéke a meccsnek. Ahogy olvasom jó kis 4. negyed lehetett.
Ha valaki Perl Zolit felbassza az tud valamit, ezt visszanézem mert egy higgadt sporszerű csávó. Okornnál néha olyan mintha bordásszíjat kellene cserélni, mert csúszik, de sajnos eredményes.
Szerintem kijelenthetjük, hogy Falco-Olaj-Alba-ASE lesz a top 4.
Remélem nem ebben a sorrendben.

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Csoda kellene, ha ez az agyatlan Ase 4 be tudna kerulni 😀

Tomi
Olvasó

Persze hogy eredményes Ökörn, ez a keret edző nélkül is az lenne. Egy középcsapatban nem húzna le egy teljes szezont.

Dudi
Olvasó

Falco, Olaj, Alba, Körmend. Sztem ebben a sorrendben. 🙂 persze ez a jelenlegi körülmények között.

milanka487
Olvasó

A kedvencem a hang volt a pályán kívülről aki nem is látta a szituációt de magyarázott!

milanka487
Olvasó

Most néztem vissza az az utolsó 5 percet, mivel a meccset sajnos nem láttam!
Perl Zoliról nem gondoltam volna hogy ilyen is tud lenne!
Amikor láttam eddig játszani olyan nyugodt volt…🙂

Kissadam91
Olvasó

Most néztem vissza az utolsó öt percet én is. Azért elképesztő milyen hazai pályát kapott a falkó

Jagerman
Olvasó

Először is gratula a csapatnak a győzelemhez! Az első negyedben Duren még tartotta a lépést a Falcoval, viszont a második negyedben a védekezés már egyértelműen eldöntötte a mérkőzést. A harmadik negyedben már ment a tinglitanglizás, DE az utolsó negyed nagyon nem tetszett. Amit ott nyújtottunk az semmilyen szinten nem elfogadható, még ha a végén kozmetikáztunk is kicsit az eredményen. Nem megfelelő mentalitás az, hogy hagyjuk az ellenfelet visszajönni 10-en belülre. Értem én, hogy már forgatjuk a csapatot és mindenki kap lehetőséget, de végig oda kell tenni magunkat, mert mentálisan a komoly meccseknél is végig ott kell lenni, minden negyed minden… Olvass tovább »

crazybasket
Olvasó

Elkezdtem elolvasgatni a kommenteket, de rájöttem valamire gyorsan! Ki*aszott sötét van, repkednek a denevérek és vergődnek a sötétek!🤣 Prédikálnak, hogy mit kéne a BL-ben(mint ha lett volna közük hozzá valamikor is) alattomos játékról is írnak(én a Zozó helyében szájba is vágtam volna a csávót, amikor bitchezte, de az biztos helyén van) van szó Okorn mesterről hogy milyen “rossz” meg stb(igaz nálatok, amióta itt van Szombathelyen Okorn mester közel 7-8 edzőt elfogyasztottazok azthiszem és az volt a legnagyobb eredményük, hogy nem estetek ki…) igazából peddig mindent összegezve arról van szó, hogy ma ismét cumizott ez a sötét zalai gárda, és amiért… Olvass tovább »

kinemugral
Olvasó

Persze hogy illik, hát ennél unszimpatikusabb csapatba nem is lehetne másképp

Borbély Lajos
Olvasó

Persze, hogy utálja mindenki a Falco-t, mert az elmúlt 30-40 évben nem volt a magyar ff.kosárlabdában olyan csapat, aki a jobb (válogatott) magyar játékosokat ilyen nagy számban egyidőben kilóra meg tudta volna így vásárolni. Mindnyájan tudjuk, hogy manapság egy klub finanszírozási lehetőségei döntően a politikai kapcsolatain múlnak. A “játékos lenyúlást” ennyire feltűnően még a Szolnok sem csinálta, amikor éppen neki állt a zászló. Talán a Honvédról lehet ilyesmit gondolni (ca. a 80-as évek közepéig). Erre viszont már sokan nem emlékeznek. A ZTE-nél megjegyezendő, hogy az ő főszponzora egy magáncég, amely jó eséllyel nem az állami irányított tendereken nyer (és nincsen… Olvass tovább »

crazybasket
Olvasó

Ja tényleg sosem volt ilyen Szolnokon jaa..🤣 Istenem, azért nagyon gyorsan felejtenek az emberek, pedig az ő csúcsrajáratásuk sem volt olyan rég! Jobb lett volna ha csendben maradsz egy ilyen kommentel..🤣

Lightbringer
Olvasó

A “játékos lenyúlást” ennyire feltűnően még a Szolnok sem csinálta

Falco 2020/21 “lenyúlás”: Keller, Benke -> 2, azaz KETTŐ játékos.
Olaj 2014/15 “lenyülás”: Loránt, Vojvoda, Báder, Wittmann, Keller. -> 5, azaz ÖT játékos.

Bravó Lajos.

WSreborn
Olvasó

2013/2014 szezonban volt, Báder már 2010 óta itt volt és külföldről jött, Lóránt szintén külföldről jött. Tehát nem 5 hanem 3

Lightbringer
Olvasó

Oké, akkor Falco Keller külföldről jött, Benke már itt volt tavaly is. Akkor nem 2 hanem 0.

Marillion
Olvasó

Ezzzazzz!

Vulcano
Olvasó

Lenyúlás alatt kire gondolsz? Benkére és Kellerre? Erre a KETTŐ darab játékosra? Tessék nevelni hogy nektek is legyen Zozó és Beni szintű játékosotok.

Pbask
Olvasó

Szánalmasak ezek a megnyilvánulások.

Pbask
Olvasó

Remélem csak trollkodni próbáltál.
Mert ha nem, az nagy probléma,és fejben nem smakkol minden. 2014-es Olaj 5 számottevő magyart felvásárolt,
míg nálunk Kellerre és Benkére mondható el.
Az meg ne a mi hibánk legyen, és ne is az legyen a mérce és viszonyítási alap,hogy van 2 kiemelkedő játékosunk is,akit a Falco kinevelt és hűek szeretett klubjukhoz.
Ez már a mindent átható gyülölködés,fröcsögés és frusztráció, ami jellemez titeket páran.

Kovari Andras
Olvasó

1. Okorn reklamalasa teljesen jogos volt. Az indulaton lehet vitatkozni de amig ilyen a magyar biroi kar addig nem erdemes! A szituacio elott amikor allt a jatek direkt szolt a az oldalvonal mellett allo bironak, hogy figyeljen mar oda az elzarasokra mert mozgo blokkot adnak es ez serulesveszelyes. A kovetkezo tamadasnal rogton megismetlodott az eset a biro sip nema maradt. Ekkor kelt ki magabol Okorn! Egy dolgot azert erdemes lenne atgondolni! A virushelyzet miatt sokkal nagyobb a terheles. NAgyobb a serulesek kockazata. Ezeket a szabalytalan zarasokat a bl-ben nagyon jo szazalekkal le is fujjak. Erdekes modon 2 perc mulva Lake… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Végre megkaptam a válaszom arra, Okornba mi ütött,köszönöm.
Teljesen jogos,és nagyon sok sérült játékos van a bajnokságban, Okornnak adok igazat annak tudatában főleg,hogy játékvezetők felé jelezte is többször az egerszegi sérülésveszélyes játékot.

Kovari Andras
Olvasó

Szivesen! En tokeletesen megertem Okornt mert ha ezeket az elzarasokat nem fujjak le es nem figyelnek oda nagyon konnyen osszeszedhet egy izomserulest az elzarast kapo jatekos! Nekunk de mondhatjuk ugy, hogy egyik csapatnak sem hianyzik egy ilyen serules. Jovo heten sorsdonto meccset jatszunk Novgorodba ahol teljes csapattal sem mi vagyunk az eselyesek. Egy dolgot az Okornt kritizaloktol azert megkerdeznek, a bl-ben miert nincsenek ilyen musorok?

Tomi
Olvasó

ökörnnek a saját henteseivel kellett volna foglalkoznia. Csak szegény olyan buta, hogy azt nem látja.

BL menetelés
Olvasó

Ha Okorn buta akkor téged minősiteni sem lehet

Bascatbull
Olvasó

Hát vegyes érzelmekkel vettem rá magam, hogy kommentet írjak. 70%-ánál a kommenteknek én érzem szarul magam. Nekem szimpatikus volt az olasz edző, remélem kihozza a maxot szeretett csapatomból. Bonifert leleményessége élmény számba ment, ahogy akármennyire is nehéz ezt lenyelni a Falco magyar magja is megérdemli az elismerő szavakat. Ellentétben Okornnal! Egy bizonyos szint felett, nem megyünk egy bizonyos szint alá. Profi edzőként nem tudom hova tenni heves kirohanásait, maradjunk annyiban nem lett szimpatikusabb. Perlben is csalódtam kicsit, tény a kicsi amcsi szidta, de ez a profi sportolói léttel jár. Nem egyszer szidták a szurkolók mégsem szokta magára venni,nem ő rá… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Na végre… Sok sikert nektek is!

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak! A második félidőben lazára vettük, de ez ellen a Zte ellen ez is belefért ma. A Zte egyébként engem a tavalyi BL-ből a Brindisire emlékeztetett, azok is ütöttek-vágtak ( ezért csodálkozik mindenki a faultarányon), ott is balhé volt a meccsen. Ha másban nem, ebben már látszik az olasz edző munkája.

Pbask
Olvasó

Mondasz valamit. Soha többet még egy olyan unszimpatikus bagázst,mint a Brindisi.

KD
Olvasó

volt egy dupla nullás csávo ( Brown, ha jól emlékszem), hát az pont úgy játszott mint a mezszáma. Ma némelyik zetés is felvehette volna.

Milenko
Olvasó

“ a Zetesek ütöttek-vágtak”
“Ezért csodálkozik mindenki faultaranyon”
Mert a Falco aztán patyolattisztán védekezett, nem?
Ne nevettesd már ki magad!
Ettől függetlenül a hazai győzelem megérdemelt.

Pbask
Olvasó

Hát Zoli mutatta hogy már nem akar támadni utolsó másodpercben,le akarta pörgetni az órát,de azért csak oda lett baszkodva neki..

Leklibajsza
Olvasó

És Delas nem is értette miért falt…😂😂

KD
Olvasó

Nézd vissza a meccset a médiaklikken, ott visza is tudod húzni a kurzort, esetleg majd dereng valami abból, amit írtam.A faultoknál sem mindegy, hogy az milyen. Nem véletlenül utaltam a Brindisire,az volt a tipikus olasz kosárlabda, mint ahogy fociból is talán még emlékszel Gentilére.Az edzőtők minden időkérésnél elmondta, hogy harcolni kell, ezt a fiúk szó szerint vették.

Milenko
Olvasó

Azt senki sem mondta, hogy a ZTE-faultok nem voltak jogosak.
Viszont arról mi a véleményed, amikor előbb Simon tiszta ziccerénél Perl kaszabolt oda, és nem fújtak semmit? (Aztán persze Simon kapott reklamálásért tekót.)
Majd Vuko szintén ziccerben ment, amikor Váradi pakolt oda. Itt is néma maradt a síp.
Egyik sem volt az a hú, de sportszerű megmozdulás.
Mindkettő a negyedik negyedben, amikor kicsit talán szorosabb lehetett volna.
Ezek csak kiragadott példák természetesen, de ha már itt a Zete cséphadarásáról beszélsz, akkor ne menjünk el a Falcoé mellett sem. Legalább annyi volt náluk is, de lényegesebben kevesebbet fújtak le itt a sporik.

Kovari Andras
Olvasó

a szabalytalan elzaras amit nem fujtak le es abbol kapta okorn a Technikait? De tudod hany olyan volt amit ie-oda nem fujtak le? Foleg az utolso 5 percben.

KD
Olvasó

A faultarány 20-25, nem szignifikáns a különbség az edzőtök iránymutatása ellenére.Azért mondtam, hogy nézd végig még egyszer, mert akkor látod, hogy pl. Perlt is elütötte a Szöszi a levegőben ziccerben, amikor a könyökére zuhant, de nem akarom az összes faultot felsorolni, felesleges lenne, nem is a számukkal van gond, hanem nálatok a hogyannal. Természetesen ha az ellenfél ezt a stílust erölteti, akkor mi is felvesszük a kesztyűt, mint a Brindisi ellen is megtettük. Nyilván érzékeltétek, hogy kosárlabdában nem lehettek jobbak, ezért focinyelven “tördeltétek a játékot”.

makelovenotwar69
Olvasó

Grat a Falconak! Nagyon nem volt kérdés a győztes kiléte, amikor keményebb védekezést mutattak a hazaiak, rendesen kinyílt az olló. A ZTE küzdött a második félidőben, úgy látszott nagyon meg akarnak felelni az új edzőnek – akinek szimpatikus volt a stílusa. A játékvezetés alulmúlta önmagát, pedig nem volt vérre menő ütközet. Kár, hogy ilyenek fertőzik a magyar kosárlabdát. Ennyi lenne… DE! Most érdekes és sajnálatos módon az egyébként normális szombathelyi szurkolók is olyan hangon tolják a hsz-eket, amit nem nagyon értek. Bajnokesélyes csapatotok van, miért kell ezzel együtt lenézni a mezőny többi tagját és a nem Falco szurkolókat?? Ezzel nem… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Légy szíves olvasd el zalai kommentek stílusát… Gusztustalan sokszor az alpári, gyűlőlettel teli mondatok.

Pbask
Olvasó

Meglepődött valaki ezen? Van pár normális kommentelő,de az a ritka.
Magas nívót nem kell várni, mikor ha kell, saját játékosukat is elgyepálnák.

Leklibajsza
Olvasó

“Bedarálunk minden vasi csecsemőt” (2017)
Igaz ez előszóban hangzott el a B-középtől.

makelovenotwar69
Olvasó

Elolvastam…
De éppen Tőled sem vártam, hogy egy bizonyos szint alá süllyedsz.
“A szart át kell lépni” – mindenkinek. Nem felemelni és visszadobni…

Marillion
Olvasó

Kik is kezdték a mocskolódást??? Elöször nézz körül/nézd végig ha van rá időd aztán gyúrd össze újra a mondanivalódat….Köszönjük!

makelovenotwar69
Olvasó

Marillion, Téged is a normálisabbak, sőt korrektek közé sorollak. Éppen ezért furcsa Tőled a “ki kezdte” című ovis szint.
Ha szidtok valakit a mocskolódása miatt, majd felveszitek ugyanazt a stílust, akkor mivel is vagytok mások???
Amúgy meg nem érdekel ki kezdte, mert a hsz az íróját minősíti, nem azt akinek válaszol…
Ezt persze mindenkinek címzem 🙂

Piroska
Olvasó

Adná a jó Isten, hogy a bajnokság végére elfogyjon a pénzetek…

KD
Olvasó

Felesleges ebben biznod.Úgy tűnik, már csak ez maradt Neked.

FalcoParádé
Olvasó

Hatalmas voltál Gasper a végén! 👊

Pbask
Olvasó

Amúgy nem lehet Földházi már a BB1nek dolgozik?
Mert szó se róla, a kattintást ,és hsz-eket jobban tudja hozni mint Sárgapárni.

FalcoParádé
Olvasó

A KARAVÁN halad a Nagy Falcooooo szopat!!! 💛🖤💪👊👏
Gyuri bácsi rátok adta a zakót! 😂😂😂

piros710321
Olvasó

te egy kis HP vagy? De az is lehet, hogy egy langyi 12 éves? De most már fuss aludni, mert anyuci elveri a feneked!
Szánalmas vagy!

Kendeffy Botond
Olvasó

Majomparádé…

Milenko
Olvasó

A két játékoskeret között ég és föld van. Ezt a meccset így is úgy is a Falco nyerte volna. Plane úgy, hogy Donaldson nulla ponttal zár… DE!!! Amit a játékvezetők műveltek az felháborító volt. Az első három negyedben a Zete mindössze 4 db. büntetőt dobhatott szemben a vasiak 21-ével. Ez 17 pontos különbség. A harmadik etap végén hogyhogy nem a Falco 19-el vezetett… A ZTE először 4:45-el a vége előtt volt bónuszban. Pedig aztán nem a zalaiak védekeztek agresszívebben. Az már szóra sem érdemes, hogy Okornt és Perlt simán kiállíthatták volna a 4. negyedben. (Bár ez már nem sokat számított… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Es az hol van leirva, hogy egyenlonek kell lenni a buntetoaranynak? Az ilyen felfogast sosem ertettem! Egy ilyen meccsen valaki kepes leirni, hogy a birok hazai palyat csinaltak nem kicsit huyleseg.

Kendeffy Botond
Olvasó

Más edzőt ilyen dili-bulinál simán kiállítanak. Perl általában sportszerű, tegnap őt is ki kellett volna állítani. Először egy könyökös, utána meg ellökte a másik játékost. Ez két tekó, ami kiállítást ér.

Amúgy nagyon jó csapat a Falco, Kellerrel erősödtek. De akkor miért kell ez?

Bozic
Olvasó

Ha szanaszét verik a játékosokat, akkor nem fogják hagyni.

Tomi
Olvasó

Sokkal erősebb Falcora számitottam, ez nagyon kevés lesz a bajnoki címhez. Márpedig az nyilván kötelező cél. Ha egy ilyen szar ZTE egy kicsit megrázza magát és már nem is tudnak játszani, csak hisztizni az komoly probléma és ha ebből nem lenne bajnoki cím, akkor az bizonyosan a magyar kosárlabda élvonal történetének legnagyobb égése lenne.

Pbask
Olvasó

Köszönjük a kedves szavakat,azért ez a szar Falco jövö héten Oroszországba utazik azzal a reménnyel,hogy a legjobb 16 csapat között lehessen a Bajnokok Ligájában 😉

Tomi
Olvasó

Ezzel a kerettel alapnak kellene lennoe a 16-nak. Nyilván te sem gondolod azt komolyan hogy a 16-ot komoly sikerként kellene elkönyvelni.

Praenoricum
Olvasó

A Zaragoza, vagy a Novgorod játékosainál gondolja jobbnak a Falco keretét?

Leklibajsza
Olvasó

Októberben még sima 0-6 volt a jóslat.

Kovari Andras
Olvasó

alapnak kellene lennie a 16-nak…. 🙂
oriasi szakerto vagy, nyomjad meg….

Dudi
Olvasó

Ostoba!!!!!
Kérlek ismertesd a nagyobb nemzetközi sikereket…..
Olaj ok, Körmend ok,még azAlba is ok. Zte? Nem kötekedés, hanem kérdés. Köszi

wiley
Olvasó

Te vagy az Tompika? 😅

Kendeffy Botond
Olvasó

Ott nyerjetek, hajrá! De amit Okorn és Perl nyomtak, az nem volt túlzottan sportszerű, enyhén szólva sem.

JR.Benitez
Olvasó

Igazad van abban hogy gyengék vagytok. Lesétáltuk a meccset a top légiósunk nélkül.

Tomi
Olvasó

Séta közben nálatok így remeg mindenki??? 😂
Remélem akkor nem lesz soha nehéz meccsetek, mert a fele csapat a pszichiátrián köt majd ki 😅

BL menetelés
Olvasó

Meglátogatni téged bohóc

GCkosar
Olvasó

Az első félidő elég szenvedős volt, kerestük a helyünket, a játékunkat, de szerintem ebben a helyzetben ez teljesen érthető, mindenkinek nagyon hirtelen kellett teljesíteni egy új szituációban, egy erős ellenféllel szemben.
A második félidőben látszott, hogy ez egy CSAPAT. Összességében pozitív érzések vannak bennem a meccs után.
Hajrá ZTE!

Marillion
Olvasó

Gratulálok respect a sportszerű hozzászóláshoz! Ezzel az új Olasz edzővel sokat fogtok javulni ! apropó Te hogy hogy nem mocskozol minket? Nem azt a meccset nézted mint a tőbbi Egerszegi szúrkoló?!

GCkosar
Olvasó

Köszi, hajrá Nektek is az oroszoknál!
Azért, mert ezek nálam szóbeli megvitatás tárgyai lennének. Nem akarok olyat kőbe vésni, amit lehet, hogy csak elfogultságomban látok úgy.

BL menetelés
Olvasó

Korrekt vagy nagyon

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez és az első félidőben mutatott játékhoz, ami megalapozta ezt a győzelmet. Nagyon jól mutatkozott be Keller, soha ne legyen rosszabb meccse! Azért Lake és Keller védekezéséről sokat elmond, hogy előbbi -6 utóbbi +18 mutatóval zárt, ami a legtöbb a csapatban. Barac sokkal meggyőzőbb játékot mutatott, mint Szegeden, ez most a Lublinban nyújtott teljesítményére emlékeztetett. Végül meg kell említenem Dancsecs és Kovács jó játékát. Sokkal szívesebben látnám többet a pályán őket, komolyabb potenciált látok bennük, mint Doktorban. Sajnálom, hogy a végén nem a játékosok voltak a figyelem középpontjában. Amit egyesek a kispad hangjának véltek, az nem… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Minden szavad adom

Pbask
Olvasó

Molnár mindig ezt csinálta a csapat körül..
Egy expolitikusnak nem így kéne viselkednie.

BL menetelés
Olvasó

De jól csinálja Csak megköszönhetjük neki. Remélem még sokáig a csapatot segiti!

Marillion
Olvasó

Ez igy tökéletes…

donnarumma
Olvasó

Elgondolkodtató, hogy a két primadonna(Perl,Beni) közül az egyik kioszt egy könyököst,a másik hentes…milyen egy brigád ez, ha 2 primadonna lerendezi Őket?
Olyan a srácoknak a kék mez ,mint a bikának a piros posztó😂

GCkosar
Olvasó

Főleg, hogy a bikák állítólag színvakok…😄

Torcida
Olvasó

mocskos csaló vas
nagyobbat kellett volna ütni!

kinemugral
Olvasó

Sajnos Knézy azt sem tudta melyik meccsen van. Okornt ki kellett volna állítani. Ilyen védelemmel megérdemelten nyert ma a Falco. HAJRÁ ZTE

Pbask
Olvasó

Ez így korrekt,de Okornnál is az össze-vissza fújástól ment fel a pumpa.

CSAK AZ MTE
Olvasó

Egy edző nem viselkedhet így. Egyik csapatnál sem!

Bozic
Olvasó

Ez ugyan úgy pszichológia, mint ahogy Sztojan is csinálja/csinálta.

Marillion
Olvasó

Stoja Ívkovic folyamatosan ez a stilus…és kérdezem elnézik neki…hát igen!…a másik Gasper a Potocnik nálatok ugyanez volt…most Szolnokon…nemrég épp tv-s meccsen ugyanott folytatta….felemlegetik? Nem!…akkor miért csak Okornra van kiélezve a személyisége?! Minden kritizáló mélyen szálljon magába és gondolkodjon el!

Kendeffy Botond
Olvasó

Az lehet, de ha Te így ordítanál a munkahelyeden, akkor nem kellene sokat menned dolgozni. Egy jó dili dokit nem ártana tartani.

Pablo Escobar
Olvasó

Komolyan vesszük 40 közte laza kis edzőmeccs volt kell ilyen is kis atmozgatas Anderson felépül + jon meg egy légiós aztán meglátjuk 💛🖤💛🖤💛🖤🏀🏀🏀🏀💪💪💪💪

Kissadam91
Olvasó

Még 5 légiós meg Vojvoda Tóth Ádám Lóránt Péter Ja meg Hanga nem?

kinemugral
Olvasó

Jó a nick, bolhán vetted divatka?

Pablo Escobar
Olvasó

Igen ott és zavar ez teged? Tudod ki a divat? Az Armada futó bajnokok egyszerűen senkik vagytok

Tomi
Olvasó

Ilyen nevet csak egy 13 éves kisfiú vagy kislány ad magának 😆 Tedd le egy kicsit a telefont, mert elzsibbad a kezed!

Pablo Escobar
Olvasó

Nem hibaztatlak Tomika vergodsz csak itt feleslegesen mindig nem volt gyerekszobad van ilyen szervezek gyűjtést neked csak nevetek rajtad komolytalan egy kis bohoc vagy👏👏👏👏👏👏

kinemugral
Olvasó

Olyan halottak a beszólásaid, mint anno Pablo volt öcsifej

Rougenoil
Olvasó

Úgy van El Patrón

Marillion
Olvasó

Nekünk az is k…jó lett volna ha a Milosevic jó egészségben van és marad…és ez amit a Keller Ákos is sajnál…mert szeretett volna együtt játszani vele is!

*Z*T*E*
Olvasó

Amúgy mi Donaldson-t fizetjük rendesen?? Csak mert nem igazán kéne…

JR.Benitez
Olvasó

Berényi hirek szerint elég rendesen fizetitek…

Kissadam91
Olvasó

Egy ország utálja a falkót😂😂😂megmutatta az év csapata az igazi arcát ma mindenkinek.

Vulcano
Olvasó

Wow. Szóval te egy egész ország vagy? Örülök a találkozásnak.

2lee14
Olvasó

Helyesen Falco…Nem baj írni majd megtanulsz a jövő héten Ádika

Marillion
Olvasó

Tudtommal PL. Oroszlányban nem utálnak bennünket…és mi sem őket! Ez öngól..Ez igy már nem egy ország…Gyerünk OSE…hajrá Falco!

Vulcano
Olvasó

Az ASE szurkolókkal is jó viszonyunk van.

Marillion
Olvasó

Akkor meg már két szúrkolótábor….

Falcomarci
Olvasó

Savanyú a szőlő! Hajrá FALCO! 😉

SárgaPárna
Olvasó

Egészen elképesztő, hogy van olyan ZTE szurkoló, aki egyetlen pillanatig is azt hitte, hogy van ma esélye nyerni a sötét csapatának…
Kiesés elől menekülő semmi csapatotok van! Magányos farkasooook vagytoooook!

kinemugral
Olvasó

Most szólj hozzá silverfalco

*Z*T*E*
Olvasó

“Szétverik a játékosainkat!!!” előtte 1 perccel a turista olyan bal csapottat nyomott le hogy ha Koko lett volna a műsorvezető elpirult volna…
Ez szombathely!!! Gusztustalan banda!

Mendez
Olvasó

Ha nem tudtok kosarazni, haza kell menni.
Nem nekiállni verekedni.

Rougenoil
Olvasó

Zalaegerszeg pedig egy felduzzasztott kisváros Magyarország legterméketlenebb vidékén. Mire a nagy pofa?

*Z*T*E*
Olvasó

Számold meg a csillagokat a címereteken aztán nézd meg a miénkét! Erre a nagy pofa 😉 Már akkor bajnokok voltunk amikor te palánk helyett anyád vágódeszkáját dobáltad!

Bozic
Olvasó

Ja. Azota meg csőd, kiesés, sikertelenség, szenvedés 🙂 dicső múlt, keserves jelen/jövő. 😉

JR.Benitez
Olvasó

Kedves ZTe ti kiestetek, de fel nem jutottatok. Akkor mit kerestek itt?

Marillion
Olvasó

Ahogy Körmendről,Úgy rátok is igaz hogy nem sportszerű úgy számonkérni az érmek milyenségét,hogy mikor alakult és lett kőrmenden ill. nálatok is kosárlabda klub….és mióta ezen a szinten itt nálunk! Ez épp olyan mintha ősszehasolítanánk egy Ladát egy ferrarival!

Pablo Escobar
Olvasó

Mentek a helyetekre piros csoportba deneverek

Noname
Olvasó

Foglalkozz sötét a Jászberénnyel az a ti szintek!
Csak ők mellé még szimpatikusak is!

Tomi
Olvasó

3-4 csapat költségvetését elköltötte a falco játékosra, de egy legalább középszerű edzőt nem tudtak hozni? Kár érte mert egy sikeres csapat is lehetne…

Mendez
Olvasó

Te akarod megmondani, hogy ki a jó edző?
Denevér.

BL menetelés
Olvasó

A középszintú edző cipőfúzőjét nem kötheti be senki

Székely Gergely
Olvasó

Tv-s meccsen ilyen balfaszul fújni… ISTENEM!

Sajka
Olvasó

Bobaerős ez a Falcó, ez tény. Gyakorlatilag két igen jó kezdőötös is kiállítható ebből a Falcós keretből. Ami azonban nem tetszett, hogy egy kicsit nagyobb az erejük tudatában az arcuk is. Lásd…hát mögötti passzok, reklamálás, az alley up-ok erőltetése, vitatkozás a bírókkal. Azonban azt is látni kell, hogy ez a bombaerős keret baromi sok pénzbe kerül. Gyakorlatilag kilenc játékos kap extra magas bért, és gondolom, hogy a franciáktól visszakerült Kovács Benedek fizuja is bőven fölötte van az itthoni fiatal játékosokénál. Ha meg még Okorn és Konakov juttatásait is idevesszük, plusz még a csukaszürke edzői egyenruhákat is – ami minimum Hugo… Olvass tovább »

BL menetelés
Olvasó

Az öltönyt a Styl ruhaipari vállalat késziti! Te honnan tudod ki mennyit keres Te kötöd a szerződéseket? Vagy csak hallottál valami pletykát? Hogy mi lesz később azt meg majd az illetékesek megoldják ne izguljatok!

WSreborn
Olvasó

Azt hallani innen-onnan hogy 1-2 évig még biztos lesz ekkora büdzsé a Falconál.
Szerintem nem is ez a kérdés, hanem az hogy a Perl-Váradi páros meddig marad otthon.
Amíg ez a két játékos ott van, addig 5 légióssal plusz 1 magyarral meghatározó lesz a Falco.

SárgaPárna
Olvasó

Okorn zseniálisan lefurulyáztatta az olasz sztáredzőt, hogy időt kért, majd nem támadtuk le a végét…
Pedig Jenő kedvence úgy rajzolta a védekezést füstölt a tábla. Remélem, már tudja, hol a helye…

MAFCdrukker
Olvasó

Nem hiszem, hogy abból kellene megítélni egy új edzőt, hogy első meccsén a címvédő otthonában mit játszik a csapata. Ti annál jobbak vagytok, hogy a ZTE számára mérceként szolgáljatok. Majd a szezon végére eldől, hol a helye. Szerintem egy PO-ba jutás már bravúr lenne a Zetétől.

Rouge
Olvasó

Jó csapat ez a Falco, nem véletlen,
hogy eddig csak mi cumiztattuk le őket
az arénában.

Pbask
Olvasó

Ti legalább védekeztetek, kikaptunk,de absolute megérdemeltétek a győzelmet..

Rougenoil
Olvasó

Titeket pedig ez a bombaerős zete

donnarumma
Olvasó

Ne cigánykodj már megint😂

Mendez
Olvasó

Ettől a fogalmatlan sötét brigádtól lecumizni…hát minden elismerésem bucka.

Marillion
Olvasó

Újfent az a Szolnoki győzelem teljesen megérdemelt volt…gratuláltam is! Nem is tudom hogy sikerült Egerszegen kikapnotok?! Hozzátéve viszont hogy ezzel az Olasz edzővel ha partnerek lesznek a játékosai akkor sokkal ütősebb,stabilabb lesz a Zte is!

JR.Benitez
Olvasó

Ütősebb😂😂😂

Pbask
Olvasó

Marillion ez nagyon találó jelző volt.xDDD

WSreborn
Olvasó

Azt azért tegyük hozzá, hogy jókor mentünk Szombathelyre, ettől függetlenül én erre koccintottam nem az új évre 😂😂😂

ZTE Jenci
Olvasó

Nem tudom mi történt a 2. negyedben. Ki kell elemezni aztán figyelni, hogy többet ne fagyjon le így a csapat. Hiába kaptunk ki, nekem nagyon tetszett ez a mérkőzés! Végre olyat láttam a pályán amit régóta várunk!!! Falt: 30/11 ezek után a Vasi csapat meg sem szólalhat, az meg ami élőben hallatszott a sárgák kispadjáról, hááááááát. Perl, Váradi nana!
Sok sikert az új edzőnknek!
Szép volt fiuk!
Hajrá ZTE!

Heindrich
Olvasó

Nincs akit külön kiemelnék. Az edzővel együtt undorító volt a falkó. A bírókról inkább nem is essen szó.

donnarumma
Olvasó

Falco
Szívesen

Ewing
Olvasó

Falco, falcos, szolnoki, szombathelyi, olasz.
Szívesen.

Godemperor
Olvasó

Pontosabban falcós.
Szívesen.

Mendez
Olvasó

Azt elhiszem.
Elhittétek, hogy ha titeket lecumiztatott a zete, akkor lesz esélyük a Falco ellen. 🙂

Marillion
Olvasó

Én minden csapat nevét Nagy betűvel kezdem…mégha a legnagyobb riválisunk is! Ez úgyérzem megjár mindenkinek!

Pbask
Olvasó

Félre értés ne essék, én próbálok konzekvens lenni, ha nyerünk akkor is, ha kikapunk dettó.
Ezt a bírók baszták el, teljesen elvesztették a fonalat Okorn reklamálása utána,össze-vissza fujtak oda-vissza, amiből kickbox meccs kerekedett lassan,mert ezáltal a játékosok is felkúrták az agyukat mindkét oldalt.
Földházi még mindig alkalmatlan..

Marillion
Olvasó

Elvesztettem a fonalat segítsetek ki…az Okorn min baszta fel az agyát? A Perl Zozóra sem ismertem rá…azzal a stilussal…a győzelem lehet örülni…de próbáljunk meg tisztábban játszani…nem kell kitenni az evezőket…semmi nem indokolta…Ákos nagyon kellett a csapatunkba a palánk alá! Grat és szép volt Ákos!

Rougenoil
Olvasó

Szép volt Ákos!

Boban
Olvasó

Most már akkor mégsem autista meg b.zi? 🙂 Két gerinces magyar játékos van a Falcoban, Keller és Perl, igaz, ma Perl se volt túl szimpi. A többit sztárocskát hagyjuk. Okorn orvosi eset. Ettől függetlenül megérdemelt hazai siker született. Sajnos Ákos leigazolásával szerintem sokat lépett előre a Falco egyértelmű bajnoki esélyessé.

Rougenoil
Olvasó

Én sosem mondtam sem ezt, sem azt. Innentől kezdve nem érdekel amit leírtál.

Marillion
Olvasó

Azért nem száljunk már el 1 irányba hogy csak Okorn…mert a másik Gasper is úgyan ezt a stilust mutatta már és tőbbször is (előtte Körmenden) csak most meg épp Szolnokon és tévés meccs volt az is nem is olyan régen!

Zsarkov
Olvasó

Csak az a különbség, hogy őt kiállították, Ökör meg büntetlenül ajvékol, mint egy hisztis kurva

WSreborn
Olvasó

Igazad van, de a mi Gasperünk meg is kapta érte a jogos kiállítást, ami után állt is a szőnyeg szélén a vezetőség előtt…..

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Kritikán aluli fújás volt. Okorn nagyon gusztustalan egy edző és egy két játékos még át is veszi ezt a viselkedest.Amugy Grat a Falconak jobb csapat sajnos sokkal.

SárgaPárna
Olvasó

Valaki nem tudja, hogy Jenő már a mai mérkőzés után lefurulyázta a ZTE edzőjét, vagy majd egyszer leutazik hozzá Zalába?

Notorius Naftalinus
Olvasó

Gyuri bácsinak nem ragad még össze a torka? Biztos első sorban van torkos csütörtökön

Marton András
Olvasó

Nem kell sokat utaznia a drága Jenőnek, csak Sz(ar)helyről kell átjönni miután jó mélyen lesz.pta a Zolikát meg Váradi Benikét…

Notorius Naftalinus
Olvasó

A VÁLOGAOTT CSAPAT nyert a Zete ellen

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Csak a cucika hiányzott a kispadról.

laci78
Olvasó

Szánalmas ez az össze vásárolt brigád…
Hisztizik mindenki a pályán és a pályán kívül is…
Amit az utolsó öt percben műveltek az egyszerűen undorító volt…
Szánalmas egy banda…🙃🙃

Pbask
Olvasó

Gondolom magatokról beszéltek, nem ment a játék,hát ütés-vágás jobban ment.. 🙂

Mendez
Olvasó

A csicskaribanc hisztizett a sötéteknél senki más.

Tomi
Olvasó

Igaz hogy unszimpatikus nagyon, de Perlről ilyet akkor sem írnék a helyedben. Annyira nem szar játékos.

Viggiano
Olvasó

Az első félidőben teljesen könnyedén játszott a Falco, elkapott egy olyan ritmust ami vitte magával az egészet! Sajnáltam szegény Zte-t, csak asszisztálni tudtak ehhez! A második félidőben azt éreztem, hogy megzavarodott mindkét csapat a fújásoktól, össze-vissza fújtak, semmilyen következetesség nem volt! Okorn-nak mi baja volt? Tudom, hogy durván beleéli magát a meccsekbe s viszi a hév, de néha rémisztő tud lenni, mint akinek teljesen elborul valami…

LaBe
Olvasó

Jobb helyeken ezért a hisztiért kiállították volna…..

kentin
Olvasó

Ki gondolta volna, hogy a szombathelyi színészek közül Ákos lesz az üdítő kivétel? 😀

Ztekk013
Olvasó

Sajnos kb ennyi pont van a két csapat között de megint megkapta az óriási haza pályát retkes falco….. de hozzáteszem nem a birok miatt kaptunk ki de nagy részünk volt benn ismét…..undorito szarhely….

Bozic
Olvasó

Aztán csodálkoztok, ha sötétezünk te faszfej.

SárgaPárna
Olvasó

Sajnos, mármint nektek, hogy nem ennyi pont van a két csapat között, hanem mondjuk 40, nem ugyanaz a kávéház.

Rougenoil
Olvasó

Láttad a meccset? Amíg nem dőlt el, addig osztálykülönbség volt a csapatok között…

JR.Benitez
Olvasó

Én le tudom irni csapatod nevét :ZTE. Tessék ez nem olyan nehéz ám. Talán majd ha egyszer fel fogsz nőni, sikerül. Talán…. Esetleg….

Mendez
Olvasó

Sötétség, ott vagytok ahol a helyetek!

2lee14
Olvasó

Stílus maga az ember!

BL menetelés
Olvasó

A retkes te vagy sötétzalai

MagyarFerenc
Vendég
MagyarFerenc

Te barom állat

BL menetelés
Olvasó

A retkes te vagy sötétzalai!

Marillion
Olvasó

Az igaz hogy ma volt egypár nem szimpatikus megnyilvánulás részünkről és olyan/októl akiktől abszolut nem vártam,… ha jól láttam megint Zala megyéből kezdtek előszőr szitkozódni…és nem fordítva! Csak igy lehet elviselni a vereséget? Mintha a Falco tehetne arról hogy beragadt a Zte…azon belül meg a két légiósa!

JR.Benitez
Olvasó

Szépen aludtunk rajta egyet…. Kabaré volt a javából. Ákos jól szállt be, senki nem sérült meg. Többi lényegtelen.

Tomi
Olvasó

Hát igen, szerncse hogy egy ZTE játékos sem sérült meg. Nem a falcon múlt. Ökörnek meg csak egy pofont kell adni, aztán megtalálja a helyét.

JR.Benitez
Olvasó

Tomika légy szives nézd vissza. Butus Delas végén mit vert oda mikor már Zozó mutatta hogy semmit nem akar 15 seccel a vége előtt. Ezt ki kérte vajon tőle?

Mendez
Olvasó

Szegény sötétek nekiálltak verekedni a végén, ez sem jött be nekik.
Most meg próbálnak itt hisztizni mint a fürdős kurvák.
Ez sötét zala.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés