Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagy fordítás után, szoros meccsen nyert a Szolnok Sopronban

Elképesztő izgalmak között nyert az Olaj.

Sopron KC - Szolnoki Olajbányász 76-78 (32-15, 13-18, 14-23, 17-22)

Bajnokság, 15. forduló
Sopron, NOVOMATIC Aréna
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Kapitány Gellért, Farkas Gábor (Páli dr. Kálmán)

Sopron: Joseph 14/6, Supola 4, Valerio Bodon 20/12, Barnett 17/3, J. Durham 17. Csere: Csendes -, Sitku -, Molnár M. 4, Takács -.

Szolnok: Durham 10, Gilszki 3/3, Barnes 23/15, Szubotics 9/3, Williamson 8/3. Csere: Rudner 9/9, Pongó 6/3, Révész 8, Griffin 2.

A tabella alapján a 15. forduló rangadójának mindenképp a Szolnok soproni vendégjátéka számított. Az Olaj a második helyről várta a fordulót 12-2-es mérleggel, míg az SKC a negyedikről, 10-4-es mutatóval. Már a bemelegítésnél kiderült, hogy Andre Jones nem tudja vállalni a játékot.

A mérkőzés Joseph floaterével indult, majd Durham dobta át Williamsont egy tempóval. Szubotics már 1 perc 14 másodperc után begyűjtött két faultot, Gasper Potocnik pedig időt kért, Barnett a szabálytalanságért megítélt két büntetőt bedobta. Gilszki maradt üresen kint, megszerezve a vendégek első pontjait, Supola nehéz fadeaway dobása után, Juwan Durham zsákolt, Joseph alley-oopját Barnett húzta be (12-3). Valerio-Bodon a sarokból szórt be egy triplát, Joseph betörése után már 14 ponttal húzott el a Sopron, így az Olaj kénytelen volt kikérni második idejét is. A játékmegszakítás után Durham dobott középről egy középtávolit, Barnett fordulásból tett hozzá még kettőt a hazai előnyhöz. Juwan Durham ziccerével ez már 20 pont volt, majd hatpercnyi szolnoki kosárcsend után Jabril Durham tört be szépen, Joseph tripláját, Williamson dobta vissza (26-8). Molnár passza találta teljesen üresen Barnettet, aki hatalmasat zsákolt, Barnesnak egy közelivel sikerült feliratkozni az eredményjelzőre. A születésnapos Molnár dolgozott szépen a festékben, Jabril Durham törte fel a hazai védelmet egy ziccerrel. Barnes hármasával zárkózott a Szolnok, Barnett egy gyorsindítást fejezett be zsákolással. 32-15

A második negyed kicsit lassabban indult mint az első, Pongó szép passzcsel után vágta be a hármast, Molnár dobott egy horgot, a túloldalon azonban szabálytalansága ellenére is értékesítette a ziccert Griffin, a plusz egy azonban kimaradt. Joseph-floater után Csendes ellen fújtak sportszerűtlent, Pongó kettőből egy büntetőt dobott be, egy alapvonali bejátszás után Révész maradt teljesen üresen (36-23). Egy nagyszerűen lejátszott gyorsindításból Pongó dobott egy ziccert – a gólpasszt Jabril Durham jegyezte -, Kosztasz Flevarakisz időt is kért. Rudner triplája révén hosszú idő után 10 alá is benézett az Olaj, a Sopron 7 és fél perc alatt összesen 4 pontot szerzett. Valerio-Bodon 2+1-e így kellett a hazaiaknak mint egy falat kenyér, sőt Durham is bemutatott egy ilyen akciót, ezzel 14-re növelve a differenciát. Valerio-Bodon egy pontot a vonalon hagyott, Révész nehéz dobást értékesített fordulásból, az SKC fiatalja most tökéletesen célzott mindkét alkalommal. A félidőt Barnes dudaszós hármasa zárta, így a félidőre 12 pontos előnnyel vonulhatott a Sopron. 45-33

Barnett dobott elképesztően nehéz középtávolit, Williamson bejátszását Barnes váltotta két pontra, Barnes hármasával újra 10 alá került a Szolnok. Supola 2 másodperccel a támadóidő lejárta előtt dobott ziccert, Rudner hármassal válaszolt, Barnes befejezett egy gyorsindítást, így már csak hat volt közte, a hazaiak ismét az időkérés mellett döntöttek (49-43). Williamson mindkét büntetőjét a helyére küldte, Rudner keze pedig nem hűlt ki, Juwan Durham sarkazott ki szépen egy ziccert, majd dobta át Szuboticsot. A Szolnok játéka megakadt, Valerio-Boden hármasa után Gasper Potocnik időt kért (56-50). Jabril Durham verte meg Csendest, Révész pöcizte vissza Szubotics rossz dobását, Barnes büntetőivel 0-0 után ismét döntetlent mutatott az eredményjelző. A harmadik negyedet Jospeh triplája zárta, így három pont megmaradt a hazai előnyből. 59-56

A záró etap Szubotics kosarával indult, Barnes triplájával pedig a mérkőzés folyamán először átvette az Olaj a vezetést, Szubotics labdaszerzése és ziccere után érkezett a hazai időkérés (59-63). Barnett pontjaival szakította meg a vendég futást a Sopron, Valerio-Boden a sarokból volt eredményes, Barnes rögtön visszadobta a triplát. Szubotics szórt be egy nehéz tempót, Durham elképesztő gólpasszát Williamson tette fel a palánk alól (64-70). Joseph kosara nagyon kellett az SKC-nak, a túloldalon azoban faultolta Durhamet, aki mindkét büntetőt bedobta. Juwan Durham verte meg Szuboticsot, aki egy távoli triplával javított azonnal. Valerio-Boden saroktriplájával zárkózott 4-re a hazai gárda, majd a magyar fiatal egy visszalépős középtávolit is elsüllyesztett, így a szolnokiak időt kértek 1 perc 29 másodperccel a vége előtt (73-75). Durham döntő pillanatban lopott labdát Joseph-től, ziccerével ismét 4 volt közte, Juwan Durham lépéshibája a Szolnok kezébe került a mérkőzés sorsa, viszont négyből három büntetőt elrontottak, így Joseph dobhatott kettőt a vonalról, viszont nem sikerült egyenlítenie, így a Szolnok behúzta a mérkőzést, amivel továbbra is tapadnak a Falcóra. 76-78

95 hozzászólás

95
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
33 Comment threads
62 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
41 Comment authors
RózsabimbóMilo4eventeVB365StockaloneBencur2021 Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Én ma megnéztem az ismétlést. A hazai edző a szolnoki Durhammel vitatkozott össze, nem sokkal a vége előtt. És a végén is rá panaszkodott-játékosoknál-sporiknál-edzőknél…..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ahogy olvasom a hsz-eket, akkor azt látom, hogy szinte senki bírózik. Egy-egy kivétellel. Akkor ezek után valaki eltudja nekem mondani, hogy mi volt a soproni edző mutatványa, hisztije a meccs végi kézfogásoknál?

fanaticfantastic
Olvasó

Megviselte a már győztesnek hitt meccs ,elbukása. Szerintem mással nem tudta ,hirtelen még magának sem megmagyarázni,csak a bírózással. Azóta,megnézte a meccset,bíztosan. Voltak tévedések,természetesen. Csak,ide is oda is.
Van egy pszcihológiája annak,hogy vezet….és jön a Szolnok. Időt kér. Jön a Szolnok. Megint időt kér. A Szolnok jön. Már nincs időkérés . A Szolnok vezet… Tehetetlenség. Érthető ez. Ugyanez volt fordítva az első negyedben.

4eventeVB365
Olvasó

Nem volt ma egy értelmes elérhető jatekos a szolnoki fiatalok közül ? Borzalom volt Giliszkát nézni , miatta végig emberhátrányban volt az Olaj az első félidőben , védekezése az nulla , második negyedben már uresen hagytak a soproniak is , tudták , hogy felesleges rá az ember ..

Milo
Olvasó

Sajnos kivételesen nem. Pallai sérült, Lukácsnak a manduláját műtötték. Az U20 húzóemberei közül, aki be van nevezve a felnőtt keretbe is:
-Sebők 2 hónapja nem játszik lábujjtörés miatt
-Vincze Roli 2 hete sérült
-Tóth Jozsó is sérült

Maradt Gilszki meg Bobo, Boboval sajnos nem vagyunk előrébb, így maradt az egy szem Gilszki.

Egyébként az U20 a 3 kezdője és egyben legjobb dobója nélkül is csak 3 ponttal kapott ki tegnap a korosztályos válogatottakkal teletűzdelt Sopron ellen a végjátékban hathatós bírói segítséggel.

Stockalone
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak, nagyot küzdöttek csapatként!
Visszavonom a pár hete tett kijelentésemet, miszerint Falco – Alba döntő a sanszos. Ez a Szolnok simán jobb mint az Alba.
Hajrá Falco! 💛🖤

Skcforever
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak, nagy hátrányból felálltak, megnyerték, nincs mit szépíteni. Ma is megmutatkozott, miért nem leszünk éremesélyes csapat, +21ről így elbukni… Szurkolókat is lehetne szidni mindkét oldalon, nálunk most épp megjelent a B-közép, Szolnokról megint nem jöttek, ez van, viszont attól még nagyon jó volt a hangulat. Játékvezetés se volt mindig a helyzet magaslatán, szerencsére ez nem befolyásolt semmit semelyik oldalra se. Megyünk tovább, marad a cél legjobb 4. Skc!!

Bencur2021
Olvasó

2 légiósotok sérült volt azt azért ne felejtsd el.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Olajból is, 3-an sérültek voltak. Az u23-on buktunk 17-et, Griffin meg nem Gavin

zetomee
Olvasó

Így kicsit lehiggadva először is szeretnék gratulálni a győztes szolnoki csapatnak. Mindig azt mondtam, soha sem jó ha egy csapat 15-20 ponttal vezet az első negyedben, pláne nem ha az a soproni csapatunk. Talán 14-ben Sabival volt olyan Olaj elleni meccs amikor 28-8 volt az első negyed, majd zakó a vége. Mindenki elfáradt a végére, de hogy Subotic 8 percben megkapja a 3 hibáját és utána már szinte semmit nem csinálunk rajta, vagy hogy ismét nem tudunk oldalról bedobni, vagy Supi félpálya előtt felveszi a labdát majd becsapdázott játékosnak passzol, talán nem is volt támadó lepattanónk, Jóskát 3-4x megeszik labdafelhozatalnál… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Izgalmas meccs volt

Heindrich
Olvasó

Köszönöm az M4-nek , hogy volt egy hangsáv ami Jenő mentes. Szerintem volt valahol egy ember aki +20-nál egy szép összeget rátett az Olaj győzelmére 🙂 Nagyon jó meccs volt, nem is értem hogyan hoztuk. Talán az Sopron jobban megérezte Jones hiányát mint mi a 3 sérült alapemberünket.

moldi56
Olvasó

Hát komolyan mondom ritka egy ellenszenves szpíker ez a Knézy.Teljesen el volt ájulva a Sopron 1.negyedétől,agyba-főbe dicsérte a Sopront,annak játékosait,mintha mi ott sem lettünk volna.Mondjuk az 1.negyedben valóban csak kerestük önmagunkat,de aki ismeri az Olajt az tudja nagyon jól,hogy bennünket még -21-nél sem lehet leírni.A Jenő már nem egy Olaj meccset közvetített,tudhatta volna mi CSAPAT vagyunk és megoldjuk.Eddig pártoltam őt,nem értettem miért bíráljákk,de mostmár megértettem.

moldi56
Olvasó

Korábban sokan kritizálták Barnest,hogy nem találja a helyét a csapatban,kilóg a sorból.Most méltó választ adott aki kételkedett benne.Subotic helyett aki faultproblémákkal sokáig padozott ő hozta nekünk a meccset extra dobásaival.CSAK AZ OLAJ!

zlatan74b
Olvasó

Pontosan így láttam én is, viszont nem értem az okát, hisz anno a mi játékosunk volt.

fanaticfantastic
Olvasó

Mert mindíg azzal vádolták a szombathelyiek,stb..,hogy nekünk nyal… Be akarja bizonyítani,hogy nem,ezért néha túltolja. Szerintem,ennyi.

Rózsabimbó
Olvasó

Tehát Jenő egy buta, statisztika imádó buta pöcs!
Hallgathatatlan!
Példa, Jenő: Tudjuk, ha nála van a labda /mindegy kinél/, rádobja és általában nem hibázik, de ha mégis hibás lesz a dobása, még mindig elfogadható marad a statisztikája, mert négy rádobásból, azért az jó teljesítménynek számít, ha kettő bemegy.
Közben pedig rendkívül izgalmas a meccs, gyilkolja egymást a két csapat a pályán. Jenő: Na nézzünk egy kis statisztikát és hosszasan értékeli az előtte lévő statisztikai lapon látottakat.

moldi56
Olvasó

Emlékszem rá,Ivkovicsék nem nagyon fogadták el,Alexével is balhézott.El is ment később,ahogy jött.

magister_officiorum
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak, hogy 2 kulcsjátékosunk nélkül is ilyen szépen helytálltunk egy ilyen hektikus Szolnok ellen.

MINDAZONÁLTAL 21 pontos előnyt hazai pályán leadni, felelőtlenül – kulcsszituációkban – rossz megoldásokat választani , és így fontos labdákat eladni – ilyen remek hazai közönség előtt – nem lett volna szabad!

A Jóisten a végén visszaadta a kezünkbe a saját sorsunkat, de sajnos az irányítónk megint bebizonyította azt, hogy teljesen gyenge mentálisan.

Hajrá Sopron , hajrá SKC!

CsakaSopron
Olvasó

Soproniként sajnálom hogy a jobb csapat nyert😅. Ne legyünk most elszállva, ez a Szolnok ma jobb volt. Az első negyedben amíg volt szufla és birtuk, addig kapartunk, és még a dobások is beestek, és ahogy fogyott az energia, fogyott a tudomány is, főleg 1-2 poszton. A végén hogy ennyite izgalmas lett, Valerionak köszönhetjük, extra volt ma is, de a csoda nem jött össze, pedig kaptunk rá két lehetőséget. Joseph az első negyedben extra aztán a végén már ő is a seggén vette a levegőt, mondjuk játszott is 37-38 percet. Hiányzó és fájó a meccs közben kihagyott büntetők. Illetve Joseph hiába… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Nektek is a legjobbakat a továbbiakban!

moldi56
Olvasó

Rendkívül sportszerű hozzászólás.Köszönjük.

Borics Attila
Olvasó

Gratulálok a szolnoknak, VBV meg bravuros teljesítményt hozott.

SKChamp
Olvasó

Szerintem büszkèk lehetünk a csapatra, 2 lègios nelkul sikerult majdnem megverni a Szolnokot. Durham bizonyitott, Joseph meg teljesen egyertelmuen elfaradt sajnos, mindig neki kellett betörni, probalkozni es ezt nem lehet vegig. Nekem Barnett a csalodas, nem latszik rajta a motivacio.
Szolnok nem volt tul meggyözö.. 1-2 jo legios de nem egy verhetetlen csapat, a “nagy olajtabor” ujra kitett magaert.. ja nem, valahogy iden sem jottek..
Jôvö heten kivancsi vagyok Falco ellen, bar ami fontosabb hogy a serultek felepuljenek, tud valaki valamit roluk?

zlatan74b
Olvasó

Senki nem mondta, hogy verhetetlen az Olaj. Titeket azért legyőzött.

SKChamp
Olvasó

Ez igy van, ti nyertetek, arra utaltam hogy pl ha a kupaban vagy rajatszasban osszekerulunk akkor nem lesz eselytelen az SKC es ennek kofejezetten orulok.

moldi56
Olvasó

Méghozzá oda-vissza.Az első meccs 90-57 lett. 33 pont.Akkor a görög nem balhézott.

Knézy Ernő
Olvasó

Sztem egyértelmű , hogy melyik tábor ment ebben a szezonban több helyre.😉
1.félidőben Gilszki játszott 20 percet,hidd el teljesen más lett volna Lukáccsal,Pallaival..

SKChamp
Olvasó

Amugy ez tenyleg szomoru hogy szegeny sracot nem lehetett lecserelni amikor latszott hogy nem megy neki es latszott hogy mindket oldalon minusz. Azert ez a szolnoki U20rol sokat elmond.. ami igy is az orszag 4-5 legjobb U20a kozott van..

Olajheart2
Olvasó

Sérültek akiket lehetett volna becserélni.

milanka487
Olvasó

Akkor tőled is megkérdezem:
A nagy Soproni tábor Szolnokon hol volt???
A mai meccsen meg a Szolnokiak buzizását többet lehetett hallani mint a saját csapatotok éltetését!
Büszkék lehettek magatokra!

SKChamp
Olvasó

Kifejezetten jo hangulat volt, remelem az erzekeny lelkedet nem törte ossze 1-2 buzizas, mert amugy meg nem igaz hogy abbol lett volna tobb..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gavin+Pallai+Lukács nélkül. Nem voltunk meggyőzőek (szerintef). A 6/6-os Sopron ellen -21-ről nyertünk idegenben, egy nem az élete teljesítményét nyújtó Subotic-al. Mit csináljunk még?

olajolaj33
Olvasó

Ti mennyien jöttetek Szolnokra?
Mi még mindíg többen mentünk mint Ti!
Divat szurkolók🤣🤣🤣
Csak egyet tudtok mocskolni minket!
Egész meccsen buzi Szolnok volt!
A csapatot kellett volna buzdítani nem minket szidni!
Csűrhe🤣

moldi56
Olvasó

Nyugat-Magyarország.Már meg sem lepődök.Sokszor úgy kezelnek bennünket mint a leprásokat.

moldi56
Olvasó

Nézd meg és elemezd ki több Olaj meccset és rájössz,hogy mi CSAPAT vagyunk,csapatként funkcionálunk és így nyerjük a meccseinket.Mindenkinek meg van a helye a csapatban,mindenki hozzáteszi a saját részét.Itt van például ez a Gilszki gyerek,sokan ránéznek és lefitymálják,mit akar ez?Aztán mindig beletesz a közösbe,néha 1 triplát,de több olyan meccs volt amikot gólpasszokat adott.Vagy Révész.Volt több csapatnál,sehol nem alkotott maradandót.Itt sem kezdő,de nélküle nem biztos hogy nyernénk.Jól szokott beszállni,lelkesedése meg valami fantasztikus.Nem biztos,hogy mi leszünk a bajnokok (bár szeretném)de ez a csapat megérdemli a szeretetet.CSAK AZ OLAJ!

Barro
Olvasó

Remélem ha teljes lesz a csapat Barnesra sokkal többet fogunk játszani. hihetetlen keze van egy-két meccsen már megmutatta de ennyire nem kellett szednie még a seggét. Révész meg egy csupa szív játékos, olyan energiát ad a csapatnak. Rudi meg ebben az évben már mutatja hogy felnőttként is meghatározó játékos lesz belőle, érdemes volt kivárni. Teljes csapattal jó lesz ez.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Révész az a típus, akit a szurkolók imádnak.

fanaticfantastic
Olvasó

Még egy dolog: Jenőt,általában megvédem itt. Ma viszont,amikor amúgy is szomorúan néztem az első negyed sz.. játékát ,részünkről. Hát q idegesítő volt a “károgása” mellé. Elnézést,Jenő. Tudom,hogy valamiről kell beszélned de megérthetsz. Abban a lelkiállapotban nagyon bosszantó voltál,nekem. Béke!

HaleLuka
Olvasó

Azért utána jött a szokásos Szolnok szopkodása😀

fanaticfantastic
Olvasó

Egy meccset néztünk?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Volt mire

Olajheart2
Olvasó

Hol???:))))

moldi56
Olvasó

Erről beszéltem én is.Teljesen elélvezett a Sopron 1.negyedben nyújtott játékától.Pedig ismerhetné az Olajt.Nem egy meccset fordítottunk már meg nagy hátrányból.

Pojaca
Olvasó

Először is gratulálok az Olajnak, megérdemelten nyertek! 20 pontos előnyt adtunk le, az Olaj védekezése akkorát javult a második félidőben, hogy az valami elképesztő! A végét jobban bírták, kiütközött Jones hiánya nálunk nagyon a végén. VBV óriásit játszott, gratula neki és az egész csapatnak az első félidei játékért, de ekkora előnyt nem szabadott volna leadni. Ismét megmutatta a Szolnok, hogy milyen erős csapat, érezni lehetett a végén már, hogy nem fogják kiengedni a kezükből a győzelmet. Bár ha Joseph a végén nem adja el, lehetett volna hosszabbítás.
Ui: Hol volt az Olaj tábor????

milanka487
Olvasó

Szolnokon hol volt a nagy Soproni tábor?

Knézy Ernő
Olvasó

10 -en eljöttek Boxolni,gondolom a cél most sem volt más🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Kosármeccs volt. Hé!

Ö.H.
Olvasó

Mielőtt írsz tajekozódj! Várj segítek 2017 szolnoki csúszda utca csarnokon kívül! Aztán 6 éve nem láttunk a vendègben pár nyugdijason kívül senkit! Gondolom amiatt a fránya rezsi miatt spórolni kell! Sopron messze van 😉😉😉

Rózsabimbó
Olvasó

Az Olaj tábor ‘távol’ volt.
Az elődöntőn, vagy a döntőn ott leszünk! Hajrá Ti is!

Keller Ákos Cicája
Olvasó

Gratulálunk Olaj,Körmendről😉

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük!

Rouge
Olvasó

GRATULA a fiúknak, ez nagy győzelem volt!

Az U23 szabály miatt Pallai és Lukács révén
az első félidőben gyakorlatilag mindenkivel szemben előnyben voltunk….
most viszont mindenkivel szemben hátrányban vagyunk,
Gilszki mind védekezésben, mint támadásban óriási lyuk.

Örülök Barnes jó játékának, Subotic padoztatása miatt végre a saját posztján játszhatott.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

És sok sikert jövő szombaton a Sopronnak!

KD
Olvasó

Hát ha nyerne a Sopron jövö szombaton, akkor elismerem a spanyol földrajztudásodat.

fanaticfantastic
Olvasó

Itt van KD! Bár,szolnoki meccs volt. Semmi meglepő. Rajongónk.

nemKalman
Olvasó

Büdös szürke majmok, csak pont annyira toltátok az olajat, hogy eldőljön a meccs. 👏👏👏

fanaticfantastic
Olvasó

A bírók ledolgoztak 21 pontot. Most,hogy mondod,ez eszembe sem jutott.

Józsipapa
Olvasó

szerencsétlen…..
azt gondolta a Sopron,hogy zsebben a győzelem……

moldi56
Olvasó

Kedves BB1.akárhogy meresztem a szemem Rudner nincs beírva az összeállításban.Tudom hogy padról szállt be,de azért ő döntő tényező volt.Pótolja már valaki!

Kovacs
Olvasó

Hát ezt jól elbaszta a sopron.
( azért ha a soproni sportszerűtlen hiba után Rudnerét is fújhatták volna annak….)

SopronKCfan
Olvasó

Sajnos nem ezen múlt…

Kovacs
Olvasó

Nem azt írtam, hogy ezen múlott, ezt a Sopron baszta el.
Csak megjegyeztem, hogy illett volna befújni.

Milivoj
Olvasó

A Honvéd ellen -16-ról, most -21-ről jöttünk vissza, de mindig nem fog sikerülni…, azt viszont látni kell, – bármennyire szimpatikus Erik – hogy az első félidőben négy az öt elleni játékot játszottuk, ami rendesen viszi az energiát…, Barnes viszont a hátára vette a csapatot és a többiek mérsékelt teljesítménye ellenére is diadalmaskodott az Olaj szív! ❤🖤

Olajheart2
Olvasó

Ugyanezt érzem, kedvelem Eriket, de a mai meccsen óriási lyuk volt az első félidő.. Mindent bele Erik, tudsz te ennél többet! Az első negyed szégyenteljes volt! Lyukas garast nem adtam a győzelemre! Óriásit küzdött a Csapat nem adta fel! Értékes győzelem! Olaj!!

Milivoj
Olvasó

Tud többet, de Potocnik “keménysége” sok az ő érzékeny lelkivilágának, nincs önbizalma, hiába az üres hármasok, megremeg a keze…, lélekben (is) kell acélosodnia, akkor lehet belőle stabil A csoportos játékos

Olajheart2
Olvasó

Minden szavaddal egyetértek. Nincs önbizalma, és nem ismerve őt érezek rajta igen egyfajta érzékenységet! Reméljük sikerül neki lélekben acélosodnia, jó gyerek!

Milivoj
Olvasó

3 évvel fiatalabb Rudinál, 3 éve még Rudinak is tele volt a gatya, mostanra meg a magasan a legjobb százalékkal (51%) triplázik és – ahogy ma is – képes kulcsszituációkban is hidegvérrel beverni…, Eriktől is ezt a fejlődési ívet várjuk, mert képes rá

Olajheart2
Olvasó

Így van!!!!! Csak az OLAJ!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Tapad az Olaj a Szolnokra, csak úgy szakportálosan.

kekfr@nkos
Olvasó

Rudner 9/9 kimaradt!

Tehát helyesen:
Szolnok: Durham 10, Gilszki 3/3, Barnes 23/15, Szubotics 9/3, Williamson 8/3. Csere: Pongó 6/3, Révész 8, Griffin 2, Rudner 9/9.

Józsipapa
Olvasó

Rudner 1 triplát hagyott ki…
(3/4)

milanka487
Olvasó

Grat a csapatnak, nagy győzelem volt!
Ez volt az egyik meccs amitől nagyon féltem a szezon második fele előtt, a másik a ZTE elleni idegenbeli meccs lesz (Alba,Falco is nyilvan de azok nem mondhatóak kötelezőnek)

Modus operandi
Olvasó

Gratulálok a csapatnak! Ez férfi munka volt!
HAJRÁ OLAJ!!

Wilson
Olvasó

Valószínűleg a forduló legnagyobb kreténe címért Joseph ma harcba száll a végén eladott labdájával valamint a kihagyott büntetőjével. A szándékosan kihagyott büntetője meg igazi csemege volt, hangosan felröhögtem, hogy egy élvonalbeli játékosnak, hogy lehet ennyi esze, hogy így végzi el. 😀 Ettől függetlenül jól elcseszte a Sopron, eleve azt se értem a kritikus helyzetben miért nem Valerio-Bodon kezében volt a labda aki egész meccsen jól játszott, erre egy ilyen nímand Joseph elszarja az egészet, persze amelyik csapat 21 pontos hátrányt lead az meg is érdemli, hogy kikapjon, valószínűleg ha Shine vagy Jones játszik ma a Sopron örülhetne. A másik kretén… Olvass tovább »

nazol
Olvasó

Előtte szopóra tettem ezt a meccset, de végül szívroham lett belőle…
Gratulálok a fiúknak, volt tartásuk!
Hajrá Olaj!

Savaria
Olvasó

Az elmúlt évekhez hasonló szolnoki alapszakasz…
Egészen hihetetlen, hogy mindig az aktuális ellenfelüknél hiányzik 1-2 kulcsjátékos. Nyilván ha náluk van hiányzó, akkor igazolnak helyette 5./6. légióst.
Viszont látva a jelenlegi szolnoki csapatot és figyelembe véve az elmúlt évek rájátszásait, a hasonló sorozatosan bemákolt alapszakasz meccseknek nincs jelentősége.

Artois
Olvasó

Egyem a szived, te sem elol alltal a sorban mikor az eszt osztogattak.
-21-rol felallni, nehezen irhato a szerencse szamlajara. Legkozelebb nezd is meg a meccset, ne csak a statra hagyatkozz.😉

fanaticfantastic
Olvasó

Ne feledd,hogy nálunk is volt bőven,meghatározó hiányzó. Bár,szombathelyitől nem vártam mást. Mákunk volt. Ha ugyenezt a Falco tette volna ma amit mi akkor hatalmasat küzdöttek,gondolom. Mi még soha nem győztünk,mert megérdemeltük. Menj te a p…ba!

Savaria
Olvasó

Ha tudnátok szöveget értelmezni, akkor rájönnétek, hogy a kommentem nem a mai meccsről szólt, de igazából nem is vártam mást tőletek. Az elmúlt évekről volt szó, az ellenfeleknél jelentkező hiányzókról, gyenge játékkal bemákolt mérkőzésekről, valamint arról hogy ez semmit nem ér a playoffban.
Parttalan vitába nem megyek bele, ilyen szellemi képességű személyekkel.

fanaticfantastic
Olvasó

Te nem tudsz szöveget értelmezni.Ráadásul,megint ide jössz és minősíteni szándékozod ,általad ismeretlen emberek,szellemi képességét. Mondom. Nektek a mi sikereink mindíg csak mák sikerek. Nem érdekel! Húzzál már haza a f..ba! Van neked komoly csapatod. Csá!

Ewing
Olvasó

Mondd, a ‘19-es Falco-Olaj elődöntőt hová sorolod? Tudod, ahol a Vojával kiegészült olajos ifi volt az ellenfél…ha az nincs, most egy csillaggal kevesebb…😉

Milivoj
Olvasó

Sárga g@ci!

Olajheart2
Olvasó

Na akkor mehetsz is innen, hiszen a falco győzelmét semmi nem veszélyezteti, ennyi alamizsna nekünk is jár, meg a többi csapatnak egy – két értékes győzelem mielőtt a falco megnyeri a bajnokságot….

fanaticfantastic
Olvasó

A meccs 3 negyedig,gyakorlatilag Subotic nélkül zajlott. A 21-es szabály sem velünk volt,mivel sérültek a meghatározók ebben a kategóriában. Bíztam,hogy a második félidőben helyre áll a kép. Úgy is lett. Amint kizárólag a felnőttek játszottak. A Sopron szépen kihasználta az első negyedben a bizonytalanságunkat. Gratulálok is hozzá! Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Az Olajnak pedig gratula! Volt tartásunk! Akartuk! NAGYON!
Ez egy hatalmas győzelem volt!

HAJRÁ OLAJ!

Knézy Ernő
Olvasó

Akkor most ki a B.zi ?😎
Szép volt,fiúk!❤️🖤

SopronKCfan
Olvasó

Érthetetlen leolvadás. Meglátszott Jones hiánya. Joseph meg… egyszer jó meccse van, aztán elad minden labdát, elborul az agya.
Akikre ma sem lehetett panasz az Barnett és Valerio.

Xero
Olvasó

Te jó ég.. 😅 ritka ostoba csapat ez a Sopron.. 🤦🏻
A Szolnoknak gratulálok! Annak ellenére nem adták fel és visszahozták a meccset, hogy magukhoz képest sz*rul játszottak…

SopronKCfan
Olvasó

Nem a csapat ostoba, hanem egyes játékosok döntései.

Józsipapa
Olvasó

azt írd már meg légyszíves,
hogy miért kellett buzizni..???

SopronKCfan
Olvasó

Elhiheted, hogy nem én voltam, sőt én szoktam a legjobban kiakadni, ha ez megy.

Artois
Olvasó

Mert a soproni foci ultrak kitevedtek évi 1 db kosar meccsukre.
Majd ha mar nem megy a csapatnak ujra eltunnek, mint altalaban.😄

Ö.H.
Olvasó

6 éve el vagytok tűnve Sopron közeléből 😉😉😉😉

Xero
Olvasó

Hát szerintem az a csapat, amelyik egymás után 3-4x besz*pja, hogy becsapdázzák a labdád felhozó játékost, az nem egy ember hibája.. (se a labdát felhozó nem készül arra, hogy továbbpasszoljon, se valaki másnak nem jut eszébe mozogni a labdáért.. se azt edző nem hívja fel erre a figyelmet(?) az nagyon szomorú..) és ez csak 1 példa volt..

Rózsabimbó
Olvasó

Hát, ez a szerinted “ritka, ostoba” soproni csapat, gatyába rázza szombaton a sárgaságtól elvakult, öntelt, hulladék csapatodat, zozostól, mindenestől együtt.

Xero
Olvasó

Na most aztán jól megmondtad! 😀 ilyen érvekkel nehéz vitatkozni.. A saját csapatomról is ez lenne a véleményem, ha ezt eljátszanàk..😅
Egyébként értékeljük a törődésedet, hogy még egy olyan dologról is csak a Falco jut eszedbe, aminek még érintőlegesen sem volt semmi köze hozzá! Ez egy kicsit beteg.. 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés