Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Nagy dolgokat hoztunk össze a szezonban”

Milivoje Bozsovics szerint nekik voltak a legjobb szurkolóik.:

:

HIRDETÉS

Sikeres szezont tudhat maga mögött az OSE Lions centere, Milivoje Bozsovics. 11.32 lepattanót átlagolva mérkőzésenként az élvonal legjobban lepattanózó játékosa lett. Most az csapata honlapjának nyilatkozott:

Ebben a helyzetben, amikor az emberek világszerte küzdenek a vírussal, elég nehéz a kosárlabdáról beszélni. Nagyon sajnáljuk, hogy a bajnokság befejezésre került, mivel nagy dolgokat hoztunk össze a szezonban, jó hangulat uralkodott a csapatnál és nekünk voltak a liga legjobb szurkolói. Összegezve, a klub összes dolgozója, játékosa, és a vezetőség is mindent megtett, hogy ez az idény sikeres legyen. Most sajnos csak remélni tudjuk, hogy a helyzet amilyen gyorsan csak lehet jobbra fordul és ismét a kosárlabdára összpontosíthatunk, folytathatjuk onnan, ahol abbahagytuk. Sok időt töltök itthon a lányommal, elég nehéz egy gyereknek a négy fal között maradnia, szóval én és a feleségem próbálunk mindent megtenni, hogy lefoglaljuk. Kívánom, hogy mindenki maradjon egészséges és amint lehet visszatérhessünk a normális életünkhöz!

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Emőkefanlddmoldi56 Recent comment authors
Emőkefan
Olvasó

Igy igaz! Oroszlányban volt a legjobb szurkolás. A többi csarnokok közül az oroszlányi csarnok a béke szigete!Sok idegenbeli mérkőzésre kisértem el a csapatomat, de ilyen jól sehol sem éreztem magamat. Családias hangulat, sehol egy obszcén bekiabálás. Ahogy követtem a csonka bajnokságot soha nem volt gond a vendég szurkolókkal, kivéve – nem véletlenül -a soproni csűrhével.

ldd
Olvasó

Gratula az Oroszlány törzs szurkolói csapatnak!

Nehéz idényben kezdtetek, még nehezebben folytatjátok.

Jó szerencsét!

moldi56
Olvasó

“nekünk voltak a liga legjobb szurkolói.Egy-két évvel ezelőtt nekünk szolnokiaknak voltak a legjobb szurkolóink,nem megbántva a körmendieket,mert nekik is nagyon jó szurkolóik vannak és most is azok.Viszont Bozsovicsnak igaza van,valóban szenzációsak voltak az oroszlányiak,nem mellesleg szimpatikusak voltak,nem foglalkoztak az ellenféllel.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook