Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Nagy-Bujdosó Nóra visszavonul

Már “úton van” a klasszis kosaras második babája.:

:

Visszavonul az elmúlt évek egyik legjobb magyar női kosárlabdázója, Nagy-Bujdosó Nóra – jelentette be utolsó klubja, az NKE-FCSM Csata honlapján.

– A koromból adódik a döntés, annak ellenére, hogy sokan azt mondják akár 40 éves korig is lehet játszani, igaz, ők nem feltétlenül anyukák már – indokolta a döntést Nagy-Bujdosó Nóra. – Úgy éreztem, hogy fizikálisan ez az év még benne van, szeretném ennek a fiatal csapatnak átadni azt, amit még én tanultam Iványi Dalmától és Béres Timitől. Most annak jött el az ideje, hogy elkezdjem a civil életet, mert minél később kezded el azt az életet, annál nehezebb lesz oda beilleszkedni.

Nagy-Bujdosó azt is elmondta, van- olyan dolog, amit szeretett volna elérni, de nem jött össze.

– Amit bánok, hogy kétszer is játszottam Euroliga Final Fourban, de érmet nem sikerült szerezni, két negyedik helyem van, ott kicsit hiányérzetem van, sajnos az nem jött össze. Rossz döntésem talán egy van. Az első ceglédi évem után nem szabadott volna maradnom, mert elértük a csúcsot és akkor el kellett volna menjek más csapatba. Ezt az egy döntést bánom, azon kívül semmi mást.

Végül a családról is szót ejtett.

– A férjemnek nagyon sokat köszönhetek. Én 17 éves voltam, mikor mi összejöttünk, sose mondta azt, hogy ne menjek el vidékre, hogy ne menjek el külföldre, mindig szabad utat adott, hogy csináljam a kosárlabdát, mert tudta, hogy ebben vagyok a legjobb. Amikor megszületett a gyermekünk, akkor azért változtak a dolgok, mert amikor egy lány anyává válik, akkor onnantól a gyerek a legfontosabb. Minden váltásomat alaposan átbeszéltük mindig, a gyermekünk születése után pedig szempont volt, hogy Pest közelébe legyünk, a vidéki csapataimhoz is mindig ingáztam már ekkor. Akinek még sokat köszönhetek, az édesapám. Ő segített abban, hogy kosárlabdázzak.

Mindig is több gyermeket szerettem volna, a második pedig most úton van a családba. Emellett van egy távlati célú tervünk a férjemmel, de az egyelőre maradjon titok.

fotó: hunbasket.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Megmondo Recent comment authors
Megmondo
Olvasó

Sok bolsogságot a civil életben!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés