Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagy bejelentést tett a ZTE Bencze Tamásról

Különös feltételt szabott a vezetőség.:

:

A Zalakerámia ZTE KK csapatának decemberben sikerült megegyeznie Andrij Agafonovval a következő szezonra. Az ukrán légiós mellé hétfőn csatlakozott Bencze Tamás vezetőedző is, aki hosszabbított.

– Az elmúlt esztendők azt igazolják, hogy remek munkát végez Bencze Tamás és a szakmai stáb. Bronzérem, ötödik hely és az idei szezon jó eredményei is a közös folytatást sugallták. Tamással két éves szerződést kötöttünk, így 2021 nyaráig irányíthatja a csapatot.

Egyetlen kikötésünk volt, hogy a bajnokikon, a kispadon kettő, 21 év alatti, saját nevelésű játékosnak kell helyet foglalni – tájékoztatta a klub honlapját Stárics Kornél ügyvezető.

Bencze Tamás is megszólalt a szignó után:

– Az idei négy légiós mellett a magyarokat játszatjuk, még akkor is, ha ebben az évben ez egy kicsit drasztikusan sikerült, nyilván az akaratunkon kívül, mint ahogy ezt terveztük.

Ez egy olyan vonal, ami közelebb áll a szurkolókhoz. A klub és mi azt is szem előtt tartjuk, hogy a szurkolók azonosulni tudjanak a csapattal, hiszen annak könnyebb szurkolni, akihez közelebb állsz. Azt elmondhatom, hogy már most volt több megkeresésem, lehetőségem, de én nem szándékoztam minden áron elmenni, mert egyrészt zalai vagyok, másrészről, amit az elmúlt három és fél évben letettünk az asztalra, az mindenképpen jó és pozitív irány. Remélem, ez a jövőben is így marad! A klub is hasonlóképpen ítélte meg és értékelte a dolgokat és ezért nem volt különösképpen nehéz a megállapodás.

Fotó: Zsu

57 hozzászólás

57
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
42 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
nyolcmegnyolcbakibaCsezarroViggianomakelovenotwar69 Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Rosszul gondolom, hogy ez most is minden csapatnál így van?
Tehát bele lett téve a szerződésbe valami, ami mindig is így volt. Én még beletenném, hogy a meccseket kötelező legyen labdával játszani.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Parasztvakítás, porhintés ez, drága gyermekeim.
Lesz majd 4, de inkább 5 légiós (bajnoki cím eléréshez inkább 5), egykét középszerű magyar játékos, aztán annak, hogy nyolcadikként, kilencedikként, tizedikként, stb. ki melegíti a padot, kábé annyi a jelentősége, mint hogy vittél-e magaddal fürdőruhát a Holdra.

zterulez
Olvasó

Még a Szolnok sem rotál folyamatosan 9-10 játékost. A jelentősége náluk inkább az edzéseknek van, illetve, hogy a “nagy csapattal” készülhet. Aztán ha tényleg jó játékos, akkor ki fogja harcolni magának a játékperceket is idővel. Többen írták lejjebb a B csoportot, mint jó alternatívát a fiatal játékosok fejlesztésére. Ezzel sajnos nem értek egyet, mivel elég sok B csoportos meccset látok élőben. A B csoport és az A csoport között DÖBBENETESEN NAGY a színvonalkülönbség. Lsd. TF esete. Kb. senkit sem tudnak pályán tartani a B csoportot megnyerő játékosaik közül. Emiatt a B csoport inkább játékostemető, mint játékosfejlesztő. Egész egyszerűen nincs elég… Olvass tovább »

bakiba
Vendég
bakiba

Amit a B csoportról írsz az butaság.Gyakorlatilag az első 3 csapat a B-ből simán 8ban lenne az A-ban, ha ott is csak 1 légiós lenne. Mondom: simán!

zterulez
Olvasó

Ahhoz első körben fel kellene jutniuk az A csoportba.

bakiba
Vendég
bakiba

Ez így van. De ez milyen összefüggésben van azzal, hogy a magyar magjuk milyen erős? Bármelyik is jut fel, azonnal 4-5 légiós jön

zterulez
Olvasó

Olyan összefüggésben, hogy azok a csapatok, akikről te azt állítod itt, hogy az A csoportban “mondom simán” 8-ban lennének stb stb… Szóval ezek a csapatok egyelőre fel sem jutnak az A csoportba, illetve amelyik feljutott látjuk hogyan teljesít. A “mi lenne ha” kezdetű agymenéseket pedig szerintem inkább hagyjuk. Nem azt állítom, hogy nincs a B csoportban olyan magyar, aki megállná a helyét az A csoportban is, mert szerintem ilyen több is van. Én arra próbálok rávilágítani, hogy az általános színvonalkülönbség hatalmas, ebben a közegben nem lehet felkészülni az A csoportra. Velkey Jánost leszámítva nem is jut eszembe más hirtelen, akinek… Olvass tovább »

Setback
Vendég
Setback

Furcsa, hogy így lenézed a B csoportos magyarokat. Ha jól emlékszem pont a ZTE magyar magját alázta meg oda-vissza a Veszprém.:) Ha ennyire nagy lenne a különbség, akkor miért nem vertétek meg őket 30-40 ponttal?

zterulez
Olvasó

Az a baj, hogy olyanokkal kell erről beszélgetnem itt, akik életükben nem voltak B csoportos meccsen. Ha láttatok volna legalabb pár meccset, nem írkálnátok ide butaságokat.

Setback
Vendég
Setback

Már több hozzászólásomban is írtam, hogy B csoportos a csapatom. Mindig mindenben melléfogsz? Évente kb 40-50 meccsre járok. Te mennyit is nézel?

Setback
Vendég
Setback

És mielőtt felháborodnál ennek az 1/3-a más csapatok mérkőzései, mert 2 laki vagyok. Szóval, miért is nem verte el a Zte magyar magja a Veszprémet?:)

zterulez
Olvasó

Évek óta rendszeresen kijárok az egyik budapesti csapat hazai meccseire. Ez a csapat a zöld csoportban most is dobogón van. Nem nézem le a B csoportot, csupán látom a színvonalkülönséget, ill. nem látom, hogy onnan tömegesen jönnének fel az A csoportba magyar játékosok. Inkább azt látom, hogy azok a játékosok játszanak a B csoportban, akik az A csoportból vagy a koruk vagy a tehetségük miatt kihullottak. Ha konkrét példákat tudnátok mondani, hogy kik lettek A csoportos játékosok az elmúlt években a B csoporton keresztül, akkor azt mondanám, hogy igazatok van, de sajnos ilyet még mindig nem olvastam tőled sem. Viszont… Olvass tovább »

makelovenotwar69
Olvasó

Még ha a marketingszagú is kicsit ez a hír, ebben az évben a ZTE ilyen szempontból (is) meglepetés és megérdemli a tiszteletet! De a megoldás a problémára nem itt kezdődik… Általános iskola, tömegsport, jó szemű tesitanárok, középiskolai bajnokság, fizikai és mentális felkészítés (nem elcseszni a kedvét és az izomzatát), és ESÉLY 18-19 évesen már NB1/B csapatban játszani, ahonnan a jók 20-21 évesen már A csoportosak lehetnének. Itt persze adminisztratív módon lehetne meccskényszer, de csak ha jó az utánpótlás, hiszen azért egy profi klub mégis eredményt akar. Na, így elsőre hány dolog hiányzik a fentiekből? Egyébként meg nem kell feltalálni nagy… Olvass tovább »

Viggiano
Olvasó

Egyetértek veled, de egy fontos dolgot kihagytál! A gyerek hozzáállása, mert legtöbbször már ott bukik az egész! Néha látok edzéseket a serdülő korosztályból és elkeserítő az, hogy egyrészt futni alig bírnak, másrészt a gyakorlást sem olyan intenzíven űzik, ziccerek elszórakozása, feladatok “ahogy esik úgy puffan” megoldása! Persze tudom, ezért vannak az edzők, de amíg a játékos azzal van elfoglalva 10-12 évesen, hogy milyen király csukában meg felszerelésben, milyen Nba-ben látott mozdulatokat “tud”, addig nem fog fejlődni! Arról már nem is beszélve, hogy az A csoportba azért tehetségen és tudáson az esetek 95%-ban más is kell…

efeli96
Olvasó

Teljesen jó irány a 21, sőt, én kicsit soknak is gondolom. Azonban inkább a pályán kellene kötelezően lennie mindig egy ilyen korosztályú játékosnak minden csapatnál. Ha megnézzük, hogy egy Adria Ligában szereplő Zvezda vagy Mega Bemax csapatában 20-21 évesen húzóembernek számít néhány játékos, akkor egyértelművé válik, hogy ez a követendő példa. Ezeket a gyerekeket sokszor 17-18 évesen már elkezdik beépíteni a csapatokba, míg nálunk a 22-23 éves is tehetségnek van elkönyvelve, aki a pad végén ül. Ebből a szempontból sokkal jobb alternatíva lehet a B-csoport a fiatal játékosok számára. Érdemes megnézni például a Honvédnál történő szakmai munkát.A 17-18-19 éves Valerio-Martinez-Mucza… Olvass tovább »

Csezarro
Olvasó

Azert azt ne gondolja senki, hogy egy edzö olyan hülye, hogyha lenne epkezlab fiatal jatekosa, akkor nem jatszatna csak azert, mert fiatal. Hogy lehet az, hogy Vojvoda es Benke is mar fiatalon odakerült, es lehetett rajtuk latni, hogy letesznek az asztalra valamit? Tehetseg+akarat+szorgalom. Ezt nem lehet potolni meccsrutinnal. Nezzük csak meg Kis Attila Raul esetet. Ezert nem is tartom produktivnak egy kvota bevezeteset se, mert a pozitiv diszkriminacio kontraproduktiv. Meg lehet nezni, mi törtent a focistaknal, ahol volt/van (NB2-be most is van) fiatal kvota. Taknyos suhancok, aki egy egyenest tudnak a labdaba rugni, mar sorbanallnak a milliokert, mert ugyis kell… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Efeli mennyi B csoportos meccset néztél meg az elmúlt 12 hónapban?

efeli96
Olvasó

Elég sokat, a szezon kezdete óta ha időm engedi a hazai MAFC és Honvéd meccsekre ki szoktam menni, úgyhogy olyan 7-8 körüli számot mondanék.

Sejtem, hogy mire akarsz utalni ezzel, a B-csoport hátrányaként annyit tudok felhozni, hogy a 4-6 jobb csapatot (Veszprén,OSE,MAFC,Nyíregy, esetleg még Vasas,Honvéd,BKG) leszámítva a többiek ellen nem tudnak igazi téttel bíró meccseket játszani. Azonban ha a B-csoportos 20-25 perc és az A-csoportos padozás (talán ez alól egyedül a ZTE jelent kivételt) közül kellene választani, akkor még mindig az előbbit gondolom célravezetőnek.

donnarumma
Olvasó

Azért a kikötést lehet inkabb Baszkinak kellett volna tennie..mert Szöszi nem lesz fiatalabb, 4 légiós meg komoly feladatok elérésére nem elég!Persze, ha a felsőház már elég akkor meglehet így is…
2 fő 21 évest meg nem nehez leültetni,sehol nem játszanak 11 es rotációval…

royalka
Olvasó

Szöszi egyidős Agafonovval(1986), és ezenkívül még van 1-2 jó évük. Utána már valóban el kell gondolkodni a folytatásról.

donnarumma
Olvasó

Ha egy légiós lesérül, lehet helyette hozni másikat(szerencsével jobbat is) de, ha a legjobb magyaroddal tortenik vmi azt nem tudod pótolni…33 évesen már konnyebben jonnek a serulesek..(ne legyen!)

royalka
Olvasó

Igen, ebben igazad van valóban.

zterulez
Olvasó

Ezt a magyar mag dolgot épp jó helyen mondod…
Reméljük mire Szöszi kiesik vagy eligazol lesz helyette egy Durázi vagy Bagó magas poszton. Doktor border-line válogatott potenciál, nagyon kivételes meglátásokkal a pályán, Gulyás plafonja is magas, a védőjátéka már most is megállja a helyét az A csoportban, Papp is egy használható role- player már most is, ráadásul Doktornak és Pappnak van egy elég jó kinti dobása is. A Zete plafonja az elkövetkezendő 2-3 évben egészen magas.

derryl
Olvasó

Hű de meglepődtem, a cím után nem erre számítottam! Az anyját! Ez igen!

J.R.Benitez
Olvasó

Padon ülni bárki tud. Egy dolog számit. Az éles szituban pályán töltött percek. Nem minusz vagy plusz 30-nál. Az semmi. Egál meccsen forró hangulatban, főleg idegenben. Más. Divat lett fiatalokat csapatba követelni. Kérem szépen vivja ki magának!!! Dögöljön meg minden edzésen! Ő érkezzen először, ő távozzon utoljára! Dolgozzon harcoljon! Aki megérdemli az meg is kapta a lehetőséget már fiatalon is. Aki meg nem, ne magyarázkodjon. A magyarázkodó fiatalokat úgyis beárazzák máshol is. Tenni kell érte! Most az egész elenyésző kivételes esettől eltekintettem, bocsánat ezért! Falco! (Most már jó lenne olvasni valamit válogatottról is!)

derryl
Olvasó

Na végre, évek óta ezt szajkózom én is!

donnarumma
Olvasó

Jogos

Cool Gadget
Olvasó

Demagóg szöveg ez a vívja ki magának. Nincs gyermeked a magyar utánpótlásban. Itt van pl. Kiss Raul esete. Mennyire szakadt, szakad meg és mennyi lehetőséget kapott? A nála tehetségesebbek meg nézték a padról. Le is léptek. Ivko is megmondta, hogy a magyar játékosok fizikailag jócskán le vannak maradva a kortársaikhoz képest. És nem azért, mert nem csinálnák amit kérnek tőlük. Hiába vagy tehetséges, 20 kiló izomhátránnyal védekezni nem tudsz. Senkinek nem érdeke fiatalokat nevelni. Miért vállalná a kockázatot? Azt az évi egy tehetséget meg összehozzák az elhivatottabb Kis Raulokból. Vojának is hogy indult a karrierje? Ki volt az edzője? Ez… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Van amiben igazat adok. De ha egy szimpla átlagos 18 éves srác tud kondizni hogy a strandon meg a diszkóban istenkirály legyen, akkor egy élvonalbeli kosaras kölöknek ki tiltja meg? Szorgalom, alázat, akarat…. Pl Németh Ákos. Hiper tehetség? Dehogy. De akar kosaras lenni! Tesz érte! Meg is lesz az eredménye drukkolok neki! Hódi Patrik. Nem olyan fiatal már. Egy edző sem játszatja. Tehetségtelen lenne? Dehogy. Csak Ákos ellentéte. Langyos viz is jó neki. Itt a baj szerintem.

Cool Gadget
Olvasó

Ebben egyetértünk. CSak arra szerettem volna rávilágítani, hogy sok szorgalmas gyerek van, akik egyéb okok miatt nem jutnak a tűz közelébe. A kondira visszatérve, a 18 éves kigyúrt gyerekek nem futnak naponta 2X másfél órát. Mert így nehéz izmot építeni. Ide kellene a szakmai tudás ami azért nincs, mert igény sincs rá. Nem követelik meg az utánpótlástól a megfelelő kondicionális állapotot. Fofo a nyáron mondta a tv ben, hogy a 18 éveseink a kosárlabda nemzetek 16 éveseinek a szintjén állnak fizikailag.

zterulez
Olvasó

Az 5 légiósos rendszer eleve nem kedvez a fiataloknak. Nincs építkezés, hanem minden csapat leigazol 5 külföldit, akiket össze-vissza csereberélnek egészen február végéig, ahol aztán kb. oroszrulett, hogy melyik csapat hogyan szerepel. Az a pár elitebb légiós és magyar válogatott kerettag pedig a 4-5 kontender csapatban játszik, általában ezek a csapatok jutnak a legjobb 4-be.

Setback
Vendég
Setback

Szerintem a 21 kicsit kevés. Edzésen legyenek ott. A 23 alatti legyen a padon az reálisabb.

KF1962
Olvasó

Nálunk akkor van sötét,amikor ti itt vagytok!

Leklibajsza
Olvasó

Amúgy ebben lehet valami.

Leklibajsza
Olvasó

Idén ki a két saját nevelésű fiatal?

Kinter for president
Olvasó

Farkas Attila, Kovács Kristóf, Kis Raul.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Magasságos egek! 🙁

zterulez
Olvasó

Remélem ez azt is jelenti, hogy folytatódik a megkezdett munka és végre biztosítják neki az erőforrásokat egy bajnokesélyes kerethez. Megérdemelné, ahogy az egerszegi közönség is elvégre 2010 nem most volt…

blueball
Olvasó

Egyetértek. Az én elvárásom – a realitások talaján maradva – hogy éremesélyes kerethez biztosítsák az erőforrásokat. Abból aztán kisülhet – némi szerencsével – bármi. Nem tudom ki hogy látja, én Thompsont is megpróbálnám idekötni mielőbb legalább még egy évre. Csak a ZETE!

zterulez
Olvasó

Akkor már inkább Ware-t,ő sokkal értékesebb fogás lenne. Thompsonnal több gond is van, pl. inkonzisztens támadó és védőjáték, zéró passzjáték. Egy bajnokesélyes csapatban esetleg 4.-5. opció lehetne.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Én Fehérváriként is nagyon becsülöm ezt a fickót!Nagyon sokat jelent neki Egerszeg most is a kupadöntőn egy időkérésnél volt egy ilyen mondata ,hogy “Ne vigyenek minket el az érzelmeink”.Nyilván ezt az amerikaik fel sem fogják de jó látni ,hogy valakinek ennyire fontos az otthona.

falco2008
Vendég
falco2008

Jólvan, a ZTE nem lesz faktor a következő 2 évben 🙂

zterulez
Olvasó

Engedd el tesó. Még esélyed lehet egy teljes és boldog életre!

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Azért még ez a faktor is helyre tett Titeket Egerszegen! 😀
Kevesebb légiós, kevesebb válogatott, sokkal-sokkal kevesebb lóvé és mégis!
Mindezek mellé még azt a békát is nyelhetitek, h a mi vitrinükben 8 arany ékeskedik(4-4),Nektek meg csak az ezüst… 😀

falco2008
Vendég
falco2008

Látni azt a sötétben? :O

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

És nem csak ezt, hanem ahogyan a nyomrult Tolatás Fc is a helyére kerül! 😀
Irigykedj csak cinege, van mire! 😀

falco2008
Vendég
falco2008

Ez még mindig egy kosaras portál, de nyugodtan szotyizz foci meccsen ha neked az való.

EricCartmanZTE
Vendég
EricCartmanZTE

Ám legyen! 8-1 😉

donnarumma
Olvasó

Te Eric,amikor bajnokok lettetek nem nálatok volt sokkal több pénz?;-)/tudjuk ez csak fordítva számít/

-A Hali NB1 es a ZTE NB2…-osztálykülönbség
-A Falco a kupában megint elöttetek végzett
-A bajnokságban elóttetek állunk
-Egymás elleniben is jobbak vagyunk
Ez a jelen és ez 4:0 ide..
Nem rátok nem vagyunk irigyek,mert nincs mire

heraklith
Olvasó

Lehet, hogy akkor nálunk volt több pénz, viszont mi bajnokok is lettünk. Ti tavaly sem lettetek bajnokok és idén sem lesztek. Ez azért egy elég lényeges különbség.

donnarumma
Olvasó

igen, mert pl. a szolnoknál még több van(nem csak ezen múlik)
..”idén sem lesztek”..Ti sem lettetek volna, ha akkor ez a Szolnok van..ennek kb.ennyi az értelme
Eddig 4 szezonban volt kimondott cél a bajnoki cím!ebből lett 1 első és 2 második hely..nem olyan rossz az( 1x voltunk mi a legesélyesebb és “leggazdagabb csapat” azt az évet meg is nyertük..)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Potyakapus barátom! 1. Kit érdekel a “magyarfoci”, aranyoskám? 2. ha már előhoztad: a ZTE épp feljut, a nagyHali meg óriásit égve, új stadionostul, Hende Bucistul, Illés Akadémiástul, gatyahúzogatós KirályGáborostul zuhan a másodosztályba … azaz ki TUD esni ebből az “Nb1”-ből… Én nem vergődnék a helyedben, hanem vagy letojnám az egészet vagy szégyenkeznék. 3. A ZTE a fociban is volt bajnok, a nagyHali még véletlenül sem. – ha már foci 4. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy megelőztétek a kupában a ZTE-t. A kupagyőzelem, az számít. És nektek abból nincs. Bajnoki címből meg egy…. ZTE-nek 4… 5. Kazlauskas, Csirics, Lacika-Pacika, Doyne… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

(ásítás)..holnap kedd
1, egyre kevesebb embert szerencsére
2, nem én hoztam elő:D
3, kit érdekel a “magyarfoci”, aranyoskám?
4, engem pl. érdekel..az meg a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy neked mi az ami számít.
5, szövegértelmezés? pont azt mondtam, hogy akkor mi voltunk a leggazdagabbak:D
6, Hogy jön ide a Körmend?…ejnye de butus vagy már megint
7, Nem, csak összehasonlítás arra a felvetésre, hogy irigyek vagyunk a ZTE-re..

Összesítve: nálad a butaság párosult a lelkesedéssel(meg te a lóval)..se szövegértés,se logika…..No lássuk ezt megérted-e?:
-Ne válaszolj!!!! 😀

Heindrich
Olvasó

Respect

Kinter for president
Olvasó

Eddig is megvolt a két saját nevelés a padon, nem? Sőt, ez szerintem mindenhol megvan. Érdekesen hangzó feltétel.

sargafekete
Olvasó

A szurkolók érzelmei felé jól hangzó kamu feltétel! A 12-es keretből sehol nem forgatnak 8-9 játékosnál többet. Saját nevelésű játékosból meg jó ha 5 évente van egy olyan, aki pár percre legalább alkalmas a pályára lépésre.

Kinter for president
Olvasó

Egyetértek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés