Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nagy bejelentés Debrecenben, Tóth Ádám hosszútávra aláírt

Elkötelezte magát a center.:

:

A mai napon szerződést hosszabbított kiváló szezont futó centerével, Tóth Ádámmal a DEAC férfi kosárlabdacsapata. A megállapodás értelmében a korábbi válogatott, kétszeres magyar bajnok magasember újabb két évig a cívisvárosiak játékosa lesz.

Szerda délután Lóczy Lászlóné Kovács Marianna ügyvezető és Becsky István szakosztályvezető társaságában Tóth Ádám aláírta új, két évre szóló kontraktusát. A hosszabbítás teljes mértékben indokolt, mivel a Dusán becenévre hallgató, 206 centiméterre nőtt kosaras a tavalyi után az idei szezonban is csapata vezére tudott lenni. Ádám 12,9 pontot és 4,7 lepattanót átlagolt eddig a 2020-21-es bajnoki kiírás során, 19,4-es meccsenkénti teljesítményindexe pedig jelenleg a harmadik legmagasabb érték a debreceniek között. Számai mellett személyiségére és rutinjára is óriási szükség van a hajdúságiak öltözőjében – ezt emelte ki Becsky István szakosztályvezető is.

– A kettővel ezelőtti átigazolási időszak egyik legfontosabb célkitűzése az volt, hogy megszerezzünk egy olyan magyar klasszist, aki a pályán és azon kívül is képviselni tudja együttesünk értékeit, és akire a fiatalok példaképként tekinthetnek. Így jött a képbe Tóth Ádám, aki maximálisan beigazolta elvárásainkat, hétről-hétre kiemelkedő teljesítményt nyújt, emellett pedig társai is felnéznek rá, hallgatnak szavára. Úgy érezzük, hogy Ő is otthonra lelt városunkban, jól érzi itt magát, így könnyedén megegyeztünk a közös folytatásról. Azon fogunk dolgozni, hogy klubunk pályája a következő két évben is felfelé íveljen, és minél nagyobb sikereket érhessünk el együtt – nyilatkozta a sportvezető.

Tóth Ádám kiemelte, hogy két éve azért választotta a DEAC-ot, mert megadták számára a lehetőséget, hogy kezdő center és alapember lehessen. -Úgy érzem jó úton járunk, ha még többet és keményebben dolgozunk, akkor nagyobb célokat is kitűzhetünk majd magunk elé. Nagyon jól érezzük magunkat a családommal, a klub körül tevékenykedő összes ember a maximumot adja azért, hogy minden játékos boldog legyen. Úgy érzem a csapat, most nagyon egyben van, igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból, várjuk már nagyon, hogy a szurkolóink előtt bizonyíthassunk -vélekedett a szerződéshosszabbításról a magasember.

41 hozzászólás

41
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
32 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
RedbidWSrebornMarillionnyolcmegnyolcHeindrich Recent comment authors
Rolex
Olvasó

Moldipapa -100!
Mi újság Vojcival,tudsz róla valamit?

moldi56
Olvasó

Szia! Mit kellene róla tudnom?
A seggtörlős hozzászólásod tetszett.Bravó!

Heindrich
Olvasó

A legjobb MAGYAR center!

Beniben
Olvasó

Csodás! Ádinak a legjobbakat kívánom szívből!
A ZTE vezérkarnak pedig nem írom le amit kívánok!
Dilettánsok!

Milenko
Olvasó

Szerinted nem keresték meg?
A DEAC-nak lényeges több pénze van, nekünk meg még edzőnk sem.
Ezzel nem igazán lehet versenyezni.

Beniben
Olvasó

Aham ertem…
Nekünk csak “felesleges” 40-50 millánk volt szezon közben a minősíthetetlen, edző és játékoscserék következményeként!
A kutya nem akar idejönni, kabaré szintre emelték a klub respektjét! Sportdiplomácia meg hosszú évek óta nulla!!!

kapaca
Olvasó

Így van! Én is gratulálok Ádámnak! Nem azt nyilatkozta, hogy a pénz volt a fő szempont a döntésében. Amíg ez a teljesen alkalmatlan, felelősséget, saját hibáit beismerni képtelen, szakmailag teljesen értelmezhetetlen döntések sorozatát felhalmozó, ennek ellenére a szurkolókat semmibe vevő, sértődötten kommunikáló, saját “sikereiket” azonnal kiposztoló “vezetőség” tevékenykedik ne is reménykedjünk abban, hogy használható magyar játékos és/vagy edző ide igazol. Vajon miért utasította vissza Luca előtt minden magyar edző a kispadot? Miért nem sikerült megegyezni a szakmai igazgatónak/sportvezetóknek szántakkal? Sajnálatos, hogy a tulajdonos ezt nem látja, vagy nem tesz ellene semmit se. A ZTE KK jelene siralmas, de így a… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Hm…érdekes dolgok játszódhatnak le Tóth Ádám lelkivilágában.Ha jól emlékszem 2016 őszén jött Szolnokra és azt nyílatkozta hogy élete legjobb döntését hozta,amikor ideigazolt.És valóban,az Olajban lett belőle egy magyar viszonylatban kiváló center.Mi is Olaj szurkolók megszerettük,ezért nem értettük miért is ment el és pont Debrecenbe,3 év után.Jelzésértékű volt amikor a szezon vége felé a csapat körbe ment pacsizni a nézőkkel egy kislány szelfizni akart Ádámmal,de az eltolta magától és sírva ment tovább.Ledöbbentünk és már akkor tudtuk,hogy el fog menni.Az okokat nem firtatom,nyílván mindenki azt mond amit akar. Ádám! te egy kiváló bajnokcsapatot hagytál el,egy bizonytalan jövőjű Debrecenért,ahol soha nem volt gyökere… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Küldték…, nem ment volna el, de Akekszicsnek (Ivkonak) nem kellett…

moldi56
Olvasó

Akkor viszont még szomorúbb a helyzet.Miért avatkozott ebbe is Ivkó,amikor nem számol Ádámmal?

moldi56
Olvasó

Alekszics esetében pedig a fagyi visszanyalt.

Vulcano
Olvasó

Miért kell megint ez a passzív agresszív hangnem? Mkért nem lehet simán sok sikert kívánni? Minden egyes eligazolásnál ezt eljátszátok. Hol Vojovoda, hol Benke, hol Tóth, hol Milo. Nem unod még? Nem akarok itt nagyon példálózni, de mikor először játszott nálunk Govens ellenfélként, akkor az egész csarnok megtapsolta és még ajándékot is vittek neki a szurkolók. De persze ott van mondjuk Tóth Norbi is. Vagy tényleg ekkora szentségtörés eligazolni az Olajból? Nálatok egy életre szólnak a szerződések, vagy mi? Tóth Ádámnak annyi bűne van, hogy nem akart Szolnokon játszani, erre te egybő sértegeted.

moldi56
Olvasó

Én nem mondtam róla semmi sértőt.

moldi56
Olvasó

Hogy jön ide Tóth Norbi? 2 vagy 3 hónapot volt Szolnokon?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Vagy Szabó ‘Szöszi’ Zsoltnak is virágokat dobáltak a Falkó B-középből, ugyebár.

Marillion
Olvasó

Szöszi viselkedése….miután elment Szombathelyről….megváltozott….

Marillion
Olvasó

Kiegészitelek…ha nem tévedek? Sorolom…Szombathelyről bárki is igazolt el (akár rivális csapathoz is) az ha ellenfélként jött is vissza mindig vastapsot kapott és vele a nevét is skandálta a nézőtér! Én még emlékszem hogy PL. Antonio Alexe (isten nyugosztalja) esetében is hamar elfogadtuk mikor hozzánk igazolt….pedig akkoriban Szolnokon közönségkedvenc is volt! De mondhatnék még jó pár játékost is! Bátran ki merem jelenteni hogy Szombathely és a Falco csarnoka közőnsége ezekből a szempontokból nézve böven a leg sportszerűbb! És itt van csattanónak Milosevics alig tudott nálunk alkotni…de szerintem majdnem minden falco szúrkoló sajnálta hogy ennyi jutott nekünk belölle….Pedig a Szolnokiak bálványa volt!… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Kit szidtunk Benkén kívül???? Ti mint sportszerű szurkolók? Szurkolói rigmus 5%, cigányozás 95%. Plusz éremátadás közben is cigányozás aminél mocskos suttyóbb dolog nincs is.
Ne játszátok már meg magatokat!!!
Ilyenkor látszik hogy milyen egyformák vagytok….

Milo
Olvasó

Ismét a szurkolói naivitás beszél belőled Moldi. Ádit sajnos küldték, ő maradt volna. Ennek a “bizonytalan jövőjű” Debrecennek, biztosabb a jövője mint nekünk. Magasabb költségvetés szempontjából legalábbis. Csak hát, jó dolog, ha magas a költségvetés, de azt tudni is kell jól elkölteni. Gondolok itt főleg Moody és Guyton masszív túlfizetésére.

moldi56
Olvasó

Hát lehet hogy abban tévedek Milo,hogy bizonytalannak minősítettem a Debrecen helyzetét.Volt ott már korábban Tegáz,majd később Vadkakasok,most meg a Deac.Majd az idő eldönti.Amúgy nincs nekem semmi bajom Debrecennel,szép város,az ország második városa.

Vadkakas
Olvasó

Miért? Mennyit keres Moody és Guyton? Mihez képest vannak túlfizetve?
Rosszindulat nélkül kérdezem. Vhol megjelent, hogy mennyi a magyar ffi kosárlabda szereplőinek a fizetése?

Vadkakas
Olvasó

Abban igazad van, hogy Debrecenben fiatalabb a profi kosárlabda, mint Szolnokon. De kosárlabda mindig is létezett, viszont mivel a foci és a kézilabda élvezett mindig is elsőbbséget nagyon kevés pénzbeli támogatás jött.
Most csörög a kassza és remélem nem Vadkakasok életű lesz a fellángolás.
A hagyomány és hosszú évek sikere megsüvegelendő, de nem élhetünk a múltban.

Tóth Ádámra visszatérve: ha te szrul éreznéd magad a munkahelyeden és kapsz egy állásajánlatot ahol kiemelt, főszereplő lehetsz pláne jobb pénzért hogy döntesz?

Hajrá DEAC!

Mendez
Olvasó

Ti szerencsétlen buckások!
Fikáztok olyan játékosokat akik bajnoki címeket nyertetek nektek.
Semmi szolnoki kötődésük nem volt de a legjobb magyar játékosok voltak, mangalica odavitte nektek.
Mert a szolnoki kosárlabda az életben nem nevelt egyetlen egy épkézláb magyar játékost sem.
Mindig is az importból éltetek.
És van pofátok ilyet leírni, hogy titeket elhagyni csak akkor szabad, ha küldenek?
Ez az évszázad beszólása, ez az évszázad vicce.

WSreborn
Olvasó

Te tepedelem féreg vagy a többi sàrgával együtt. Hazug szar.

andrás
Olvasó

Sosem gondoltam hogy a Falconak fogok valaha is szurkolni, de ha a döntőben a Szolnokkal állnak szemben, akkor idén így lesz. Még egy ilyen arrogáns szurkolói banda nincs, minden hősötöket leköpköditek mert el mert menni máshová, mintha Szolnok a minőségi élet szinonimája lenne, ahová Jordan is csak csodálkozni jár.
Vojvoda, Benke, Tóth, Miló – ők még nekem is hősök, pedig soha nem voltam szolnoki..
Kár.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ezek szerint, amit egy táborból, egy szurkoló állít az az egész csapatra nézve elítélendő. Amit egy egész tábor csinál (pld: cigányozás a bajnoki cím megszerz3sekor)belefér. Jó szurkolást!

moldi56
Olvasó

Még utoljára írok,utána befejeztem.Nem tudom egyébként melyik csapatnak szurkolsz,de az tény hogy a Szolnoki Olajbányász egy minőségi klub 8 bajnoki címmel és 8 kupaarannyal.A Bp.Honvéd után az Olaj következik az örök rangsorban-tudtommal.Nálunk a szurkolásnak is tradíciója van,ugyanúgy mint Körmenden,vagy (most már)Szombathelyen.Én készakarva nem sértettem meg senkit,ha tudom hogy ez lesz,akkor nem írtam volna semmit.Sajnálom.Ritkán fogtok a nevemmel találkozni.

Sedmakfun
Olvasó

Azt azért ne feledjük, hogy a 70-es évek óta önerejéből, és nem a szövetség csapataként a Körmend,ZTE,Kaposvár és a 91-es Szolnok lett bajnok…. Ezért ez az örökrangsor nem kicsit csalóka….

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ez kicsit érdekes okfejtés.
Pld
A PO-ba sem várt Olaj(2007-08), mitől volt a szövetség csapata.
Vagy,
Amikor az Olaj volt a szövetség csapata és Az Alba megverte, akkor ők miért voltak azok…

WSreborn
Olvasó

2007es Olaj? A 8 közé is alig várták a szövetség pedig a gazdag Alba-Ase párost tolta. Tehát ez a csapat is minimum odaillik.

Marillion
Olvasó

Gyere csak nyugodtan közénk…én nem bántom ok nélkül a csapatodat…és viszont…jól elleszünk itt úgy mint eddig! A felsorolásodat pedig megtapsolom ami jár az jár! Ettől független hogy nem kedvelik egymást a szúrkolótáborok!

WSreborn
Olvasó

Senkit nem érdekel, hogy kinek szurkolsz a döntőben. De jobb lenne ha a sajàt csapatoddal foglalkoznál, az hol is van????

Redbid
Olvasó

Jéé, egy újabb eldobhatós nick 🙂 De azért, ha netán mégis komolyan gondolnád amit írsz, hogy ne könyvelj el ilyen felületesen dolgokat, ide másolok neked néhány szalonképes filkós kommentet Benkéről amikor még lebegett, hogy mi is lesz vele. Na meg, hogy ne legyen “mégse olyan könnyű döntened”! 🙂 🙂 🙂 JR.Benitez Ha elmegy, köszönünk mindent Szilárd! Őszintén bevallom, én tőle többre számítottam. Lehet elfogult vagyok, de szerintem Zozó és Beni vezér. Ő nem. …………. Pbask Kö$zönjük $zili. Azért remélem valahol tud maradni egy évnél tovább is,ráadá$ul magas $zinten akar ját$zani, de sose mer húzóember lenni,mindig megbújik a $ztárok mögött,most például… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

??????a sportszerű Falco szurkolók

Rolex
Olvasó

Moldi…
Asszem a -68magáért beszél.
Csak beigazolódik amit egyszer írtam.
Te szerelmes vagy Vojvodába,mert még Ádám szerződéshosszabításánál is őt emlegeted…

moldi56
Olvasó

Tévedsz! Nem vagyok szerelmes Vojvodába,te csak ezt túlliheged.Innentől ritkán találkozol a nevemmel,majd védd meg a szolnoki szurkolókat,ha elkezdenek buckázni bennünket.

Blizzard
Olvasó

Ádámnak örülök, de nagyon amatőr fénykép.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Stár(cs) ics,ka takarodj!!!!!

Sedmakfun
Olvasó

Gratulálok a ZTE vezetésének…. 🙁 Dusánt meg megértem. Sok sikert neki.

Vadkakas
Olvasó

Nagyon jó hír! Csak így tovább Ádám. Ivko ☏ ? 😀 😀

Nyilván nem kívánságműsor, de Drenovac-ról is jöhetne egy ilyen hír.

Hajrá DEAC!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Na, akkor nyihaha !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés