Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK

Az oroszlányiak és a ZTE is győzelemre készül.

  •   

MVM-OSE Lions - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 4. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Kapitány G., Ádám J., Frányó P. (Gorka Sz. Zs.)

OSE: Ihring - Miliszavljevics - Carev - Minchev - Dorogi.

ZTE: Wilson - Németh Á. - Polster - Barnett - Harris.

A bajnokság negyedik fordulójában mérkőzik meg egymással az MVM-OSE Lions és a Zalakerámia ZTE KK csapata. A hazai együttes legutóbb a Kaposvár otthonába látogatott, ahol megszerezték első győzelmüket, a zalaegerszegiek pedig Kecskemétre utaztak, és 3 pontos vereséget szenvedtek.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Mint mindenki másnak, nekünk is elég kevés az időnk felkészülni a mostani mérkőzésére. Molnár Márton továbbra is sérüléssel küzd, valószínűleg az ő játékára szerdán sem számíthatok. Rajta kívül viszont mindenki bevethető és maximális koncentráltsággal készül. A ZTE gyors játékot játszik, erre fel kell készülnünk. Mi az előző találkozón nyerni tudtunk a Kaposvár ellen, remélem ez magabiztosságot ad, ami elég lesz ahhoz, hogy megállítsuk a Zalaegerszeget.

Teo Cizmic, Zalakerámia ZTE KK: Jelenleg minden játékosom bevethető. A két csapatot eddigi teljesítménye nagyon hasonlít egymásra, ami az eddigi produkciót illeti. A ZTE és az OSE csapata is három olyan mérkőzésen van túl, melyeken alacsony pontszámú eredmények születtek, és – az esetek többségében – vereséggel végződtek. A holnapi nap folyamán is hasonló találkozóra számítok, de szeretném, ha mi jönnénk ki győztesen. Nem lesz egyszerű dolgunk, az apróságokra kell odafigyelnünk. Itt gondolok az eladott labdákra, vagy, hogy pontosabban kell játszanunk a játékainkat. Összességében egy jó mérkőzésre számítok.

 

  •   
HIRDETÉS
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Kosárfan66Borbély LajosKék-Fehércsakazetezsoti Recent comment authors
Kosárfan66
Olvasó

Nagyon nehéz lesz nyerni Oroszlányban, de remélem sikerül! Hajrá ZTE!

Kék-Fehér
Olvasó

Nehéz lesz Oroszlányban nyerni. Jó utat a csapatot elkísérőknek! Hajrá ZTE!

zsoti
Olvasó

nyugodt lehet az OSE a győzelemben.ilyen csapatot nem nehéz legyőzni mint a mostani ZTE!többet játszanak a fiatalok mint a légiósok.teo átesett a ló túloldalára!sajnos.hajrá ZTE!

csakazete
Olvasó

Ahhoz hogy a jövő épülhessen a fiatalokra, ahhoz éppen erre van szükség… Idén türelem és jövőre egy minőségi magyarokkal teli csapat… Falco is így indult anno…. Én emlékszem amikor Zozo és Beni először játszottak relatíve sokat…. Hát ott sem a sikerek voltak a jellemző eredmények…

Borbély Lajos
Olvasó

Na igen, de egy lényeges különbség azért van. Ha a ZTE-nél (vagy máshol) feltűnne egy olyan magyar játékos, akiből stabil, pl. 20-30 perces első osztályú játékos lehetne, azonnal megjelenik a színen a szomszédból Gyuri bácsi és így vagy úgy jövőre már 60km-el arrébb pattogtat a fiú. Így aztán teljesen értelmetlen feláldozni a csapatot arra, hogy pl. Némethből (vagy bárki másból) első osztályú játékost faragjon az edző. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt 10 évben nemigen sikerült itt egyetlen egy stabil NB1-es játékost sem kinevelni. Amíg ez a “sok légiósos” rendszer marad, mi a fenéért törjék magukat a klubvezetők, hogy… Olvass tovább »

Bogyó
Olvasó

Minden6ó!
Kezd szánalmas lenni a siránkozásod, a negatív beszólásaid!!
Van egy száma Kasza Tibinek :
Költözz el…….Unalmas vagy nagyon😄😄😄

csakazete
Olvasó

Ő egy kibaszott nagy VICC… Az egyik bohóc 😂🤡💩

andrás
Olvasó

Hatalmas X

Minden6ó
Olvasó

Teljesen mindegy, hogy ha kikap a csapat majd szó esik egy podcastbe a Zalai dombságról,Göcseji dödölléről piaci hurkáról, meg a pesti gyütment akinek töri a lábát a gumicsizma.Apropó U20… Artúr ezt is lerendezte mint elődei, hogy fiatalok egy mondatba.Siralmas akár csak a félmilliárdos csapat!Semmi sem változott!

vasipasi
Olvasó

Aki itt kikap, annak nagyon alább kell hagynia az eredeti terveiből.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Nem így látom. Egyrészről ez még mindig csak a negyedik forduló lesz a huszonhatból, másrészről meg nagyon sűrű lesz a mezőny az 5-10 hely között. Baromi izgalmas bajnokságot remélek.

mrfox
Olvasó

Egyrészt igazad van. Másrészt ahogy írtad sűrű a mezőny, hatalmas körbeverések lesznek szerintem.
Erősek vagytok hazai pályán meg hát van szurkolás ami persze nem uccso szempont. 😀
Ettől független szerintem holnap kikapunk tőletek. (A legrosszabbat várom, de a legjobbat remélem.)
Hajrá ZTE!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés