Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK

Idegenben is hozná a kötelezőt a ZTE.

MVM-OSE Lions - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 25. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Söjtöry Tamás Ferenc, Szilágyi Bálint (Téczely Tamás)

OSE: Dimitrijevics - Barnjak - Szabadfi - Calloway - Krestinin.

ZTE: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

A bajnokság 25. fordulójában a 11. Oroszlány a Zalaegerszeg csapatát fogadja. Míg a vendégek továbbra is nagy versenyben vannak a Fehérvárral a harmadik helyért, az OSE együttesének, a rájátszást tekintve ez a találkozó már nem bír nagy jelentőséggel. A két csapat elsőkörös mérkőzésén a ZTE otthon nyert 82-60-ra.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Az utolsó fordulókban sok nehézséggel küzdöttünk, nem a legjobb formánkat mutattuk a mérkőzéseken. Most is egy remek csapat érkezik hozzánk, a tabellán is jó pozícióban vannak, nekünk viszont a hazai pályában rejlik az igazi erőnk, így tehát szeretnénk meglepetést okozni és egy bravúr győzelmet aratni a Zalaegerszeg ellen. Teljes a keret, nincs hiányzónk és mindenki bevetésre készen áll.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “Ismét egy fontos találkozó következik. Nagyon közel már az alapszakasz vége és ezek az utolsó mérkőzések akár sorsdöntők is lehetnek. Ennek szellemében folytattuk a felkészülést az OSE csapata ellen, akikről tudjuk, hogy hazai pályán teljesen más erőket képviselnek, mint idegenben. Hazai pályán sikerült őket magabiztosan verni, most viszont egy sokkal fizikálisabb mérkőzésre számítok. Továbbra is fontos számunkra, hogy egy újabb győzelmet tudjunk szerezni, hiszen minden pont számít a helyezések szempontjából. Nem lesz egyszerű dolgunk, de ha koncentráltak és agresszívak vagyunk, akkor nem lesz gond.”

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
nyolcmegnyolcheraklithzterulezbbzteztefun Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Miért lenne ez a Zetének kötelező? Főleg idegenben? Az egy dolog hogy a Zete idén előbbre van a tabellán, de a két csapat játékerejében nincs lényeges különbség. A Zete idén jobban összeállt, de ettől még távol áll ez a kötelezőtől.
Persze fontos lenne nyerni, hátha botlik az Alba is…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Heraklufi!! Végre egy tény! A Zte előbb van a tabellán! Bravó! Fog ez menni.

heraklith
Olvasó

Akarod “mondani” előbbre van, igaz? Te is belejössz majd 😉

zterulez
Olvasó

Elsősorban amiatt izgulok, hogy ne sérüljön meg senki. A győzelem fontos lenne, de nem mindenáron. Hajrá ZTE!

bbzte
Olvasó

Hajrá ZTE!

ztefun
Olvasó

Köszönjük, hogy 1 nap késéssel sikerült csak a ZTE szurkolókat tájékoztatni a jegyvásárlásról! Az OSE kedden reggel 9 órakor már kitette a saját faceoldalára az eseményt , és a jegyvásárlási lehetőséget ( a vendégszurkolóknak is) A ZTE facebook oldalán csak szerda délelőtt lett kitéve erről infó, de akkor márcsak kb.10 jegy maradt. Nem mindenki ér rá egész héten az ellenfél honlapját figyelni, így jópáran lemaradunk ezmiatt a meccsről. A fantasztikus idény mellett sajnos a tájékoztatás továbbra is – a tavalyi évhez hasonlóan- a klub leggyengébb szegmense.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés