Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Sopron KC

A vendégeknél Bors Miklós meccsel.

MVM-OSE Lions - Sopron KC

Bajnokság, 14. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Benczur T., Török R., Söjtöry T. (Dernei G.)

Oroszlány: Ihring - Carev - Miliszavljevics - Minchev - Burns.

Sopron: Halász - Myers - Ford - Sitku - Montgomery.

A válogatott szünet előtti utolsó találkozót az MVM-OSE Lions és az edzőváltáson áteső Sopron KC játssza a férfi élvonalban.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Mivel a soproniak tegnap cseréltek edzőt, ezért mi az eddig rendszerükre készülünk, nem hiszem, hogy túl sok változtatást eszközölnének pár nap alatt. Az biztos, hogy extra motivációval fognak pályára lépni, a játékosok megakarják majd mutatni a következő trénernek, hogy mire is képesek. Minőségi kerete van a Sopronnak, de sérülésekkel bajlódtak. Számunkra ez egy nagyon fontos meccs, mert az ottani mérkőzésünkön kikaptunk és nem szeretnénk 0-2-vel állni velük szemben a szezon végeztével. Mindent meg kell tennünk azért, hogy nyerjünk otthon. Lesz pár hiányzónk, majd holnap meglátjuk, hogy ki tudja vállalni a játékot.

Bors Miklós, Sopron KC: A vasárnapi találkozó után két és fél napunk volt felkészülni az Oroszlányra. Mindenképpen át kellett beszélni a saját taktikánkat, le kellett tisztázni egy-két alapszabályt, ami esetleg nem volt tiszta a játékosoknak. Ezt főként a védekezésre értem, de a támadásunkban is lesz egy pici változtatás, én úgy gondolom, hogy ez szükséges volt. Valamint nem tudok elképzelni felkészülést az ellenfél feltérképezése nélkül, de mivel szűkös volt az idő, ezért főként a kulcsjátékosaikra fogunk koncentrálni. Tudjuk, hogy kiket hogyan lehet nehéz helyzetbe hozni, ez lesz igazából a célunk. Mindemellett természetesen frissen is kellett tartani a lábakat, hogy egy jó meccset tudjunk játszani szerdán. Továbbra is vannak problémáink, nem tudott mindenki az edzéseken részt venni, holnap délelőtt fog kiderülni, hogy ki tudja vállalni a játékot, de nagyjából úgy fog kinézni a keret, mint vasárnap és majd meglátjuk, hogy valaki vissza tud-e szállni.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszGecse J. MáriónemKalmanSopronKCfanKapos Kk fan Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

A 2 legutóbb kiállított játékos, Ruják és Minchev játszhat?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Jó kérdés…ha van automatikus egymeccses eltiltás, akkor az erre, a tavaszról előrehozott meccsre vonatkozik, vagy a soron következő őszire? Él még egyáltalán az automatikus eltiltás? Mikor van fegyelemi bizottsági ülés, ahol a bünti mértékéről döntenek? 1 nappal a meccs előtt ezek szerintem nem mellékes kérdések.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Közben megnéztem. Csak az azonnali kiállítás jelent eltiltást a következő meccsre. A 2 sportszerűtlen, vagy 2 technikai, vagy ezek kombinációja nem.

nemKalman
Olvasó

Hajrá Bors Miki!✌️SKC‼️

SopronKCfan
Olvasó

Szerintem most meglepit okozunk. Nem nyertünk még Oroszlányban, itt az ideje!
Hajrá SKC!!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Utcára nyílik a kocsma ajtó kihallatszik belőle , …….Oroszlány …. Oroszlány …. Oroszlány …!!!
Hajrá OSE !!!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Barom minuszosokkkkk

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés