Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Naturtex-SZTE-Szedeák

Kemény csata várható.

MVM-OSE Lions - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 19. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 20:00
V.: Benczur T., dr. Mészáros B., Makrai M. (Fekete L.)

OSE: Ihring - Tóth - Parrish - Minchev - Burns.

Szeged: Persons - Cook - Szatmári - Bognár - Alston.

A holnapi nap folyamán csap össze az MVM-OSE Lions és a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata. Az oroszlányiak az előző fordulóban hazai pályán léptek parkettára, amely mérkőzésen a kecskemétieket győzték le, így jelenleg a tizenegyedik helyet foglalják el a tabellán. A szegediek a legutóbbi mérkőzésüket a ZTE-vel játszották hazai pályán és győztek is, így 8-10-es mutatóval rendelkeznek.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Szerintem a Szeged egy jó csapat, amelynek keretét minőségi játékosok adják, akik jól kihasználják a tulajdonságaikat a támadásaik során. Az elmúlt héten egy új játékossal bővült a keretük, akit már Kaposvárról ismerünk és szerintem új lehetőségeket fog nyitni a számukra. Sajnálatos módon sérülésekkel küszködünk és csak holnap lesz tiszta számomra is, hogy ki fog rendelkezésemre állni. Szerintem ez a találkozó mindkét csapat számára fontos, így egy kemény csatára számítok mindkét oldalon.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Egy újabb fontos mérkőzés előtt állunk, melyet az Oroszlánnyal fogunk játszani. Nagy rotációval dolgoznak és mindenki tudja a csapatban a helyét, illetve mindenki hozzá tud tenni a mérkőzéseken a céljuk eléréséhez, így nagyon fontos lesz, hogy jól reagáljunk a játékokra. Fontos még a mérkőzésen, hogy jól védekezzünk és hogy kontrolláljuk a lepattanókat, továbbá szeretnénk meglepetést okozni a találkozón. A héten kicsit betegeskedett Mayer Ákos, de úgy gondolom, hogy ő is rendelkezésemre fog állni, így teljes kerettel tudunk nekivágni a holnapi mérkőzésnek.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Oroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Fontos meccs a középház szempontjából. Remélem, hogy a Kecsó elleni győzelem nem csak fellángolás volt.
Hajrá, Bányász!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés