Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Kometa Kaposvári KK

A nagy formában lévő Kaposvár látogat Oroszlányba.

MVM-OSE Lions - Kometa Kaposvári KK

Bajnokság, 4. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Jv.: dr. Mészáros Balázs, Nagy Viktor, Pozsonyi László (Dernei Gábor)

Oroszlány: Ruják - Dimitrijevics - Barnjak - Carev - Krestinin.

Kaposvár: Aris - Puska - Griffin - Gabric - Hughes.

Egy bravúr győzelem után két nehezen emészthető vereséget szenvedett az Oroszlány a bajnokságban. Most hazai pályán javítana a Lions, az ellen a Kaposvárral szemben, amely fordított utat járt be, az első fordulóban alul maradt a Szolnok ellen, azóta viszont két nagyszerű győzelmet aratott a Falco és az ASE ellen.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Még mindig csak a szezon elején járunk, próbálunk hétről-hétre egyre jobban összeszokni és fejlődni. Szeretném ha a játékosaimban tudatosulna, hogy ők még mindig az a csapat, amelyik remek játékkal legyőzte a jó erőkből álló Körmendet. A támadójátékunk nagyon akadozott az Alba és a Honvéd ellen, higgadtabbak kell lennünk és jobb helyzeteket kell kreálnunk, hogy sikeresebbek lehessünk.  Védekezésben keményebbnek kell lennünk, a Kaposvár eredményeire felkapja az ember a fejét, el kell vennünk a könnyű kosarakat és az üres triplákat, az ASE ellen is zseniálisan céloztak kintről. Calloway sajnos nem áll rendelkezésemre, ennek ellenére természetesen mindent megteszünk a győzelemért.”

Ivan Rudez, Kometa Kaposvári KK: Az Oroszlány eddig két arcát mutatta a bajnokságban, nem szabad csak az elmúlt két hétből kiindulnunk. Fel kell készülnünk egy nagyon kemény és fizikális csatára, a Körmend ellen megmutatták, hogy ha jó napjuk van bárkire veszélyesek lehetnek. Nekünk jól sikerült a legutóbbi két mérkőzés, de továbbra is javulnunk kell védekezésben, hogy eredményesek maradjunk. Különös figyelmet kell fordítanunk Dimitrijevicsre és Barnjakra, ők olyan képességű játékosok, akik bármikor megtudják változtatni egy mérkőzés ritmusát. Egyenlőre nem tudom, hogy teljes lesz-e a keretünk, néhányan kisebb sérüléssel bajlódnak.”

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HajraKaposAllenIversonKaposkosár KKK Recent comment authors
HajraKapos
Olvasó

Én is sajnálom (őszintén), ami most Oroszlányba történik, legfőképpen a szurkolókat, mert Ők nem ezt érdemlik. DE azért remélem nem ellenünk lesz a feltámadás, mert minden idegenbeli győzelemre nagy szükségünk van. Hajrá Kaposvár, kitartás OSE!

AllenIverson
Olvasó

Most nagy esélyt látok arra hogy legyőzzük az OSE-t.Sajnos ők nagyon nagy hullámvölgybe vannak,minket pedig hajt a magabiztosság a Paks és a Szombathely legyőzése után!
Remélem nem sértek meg senki Oroszlányit,de holnap nagy csodának tartanám ha nyernének ellenünk.
Sokan mennek kaposvárról,nekik jó utat és jó szurkolást.Nekem ismét kimarad 🙁 Bánatos munkanap
Hajrá Kaposvár!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Kaposvár Oroszlány sálálálálá !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés