Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Kometa Kaposvári KK

Ellentétes formát mutatott a két csapat az alapszakasz végén.

MVM-OSE Lions - Kometa Kaposvári KK

Alsóházi rájátszás, 1. forduló
Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Makrai Márton, Török Daniella (Farkas Zoltán)

MVM-OSE Lions: Riddley - Balsay - Gholston - Stevenson - Polutak

Kometa Kaposvári KK: Krnjajski - Eaddy - Paár - Filipovity - Koprivica

Az alsóházi rájátszás első fordulójában az OSE a Kaposvárt fogadja. Az oroszlányi gárda nagyot harcolt az alapszakasz végén, így ők jó pozícióból várhatják a hátralévő mérkőzéseket. A Kaposvár sereghajtóként zárt a szezon első felét, nekik jól jött ez a kisebb szünet, hogy megszakítsák a rossz sorozatukat.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: “Szerintem egy teljesen új bajnokság kezdődik, hiszen minden mérkőzésnek nagy tétje van. Jó ritmusban zártuk az alapszakaszt és mindenféleképpen az a célunk, hogy ezt a formát fenntartsuk. Megmutattuk, hogy folyamatosan tudunk győzelmeket szerezni, és ezt szeretnénk átmenteni a playoutra is. Ehhez nagy szükségünk van továbbra is szurkolóinkra, akikkel az elmúlt hónapokban egy nagyon jó közösséget tudtunk alkotni.”

Dalibor Damjanovic, Kometa Kaposvári KK: “Az OSE nagyon jó ritmusban van most, és az utóbbi mérkőzéseken megmutatták a játékosok az egyéni erősségeiket. Főleg támadásban erős az oroszlányi csapat, hiszen átlagosan 100 pont körül dobnak 40 perc alatt. Ha szeretnénk meccsben maradni ellenük, akkor meg kell állítanunk a trancíziós játékaikat. Az OSE egy nagyon gyors gárda és jól játszanak hazai pályán. Igyekszem felkészíteni a csapatomat a lehető legjobban, de a múlt héten kisebb problémákkal küzdöttünk, nem volt elég játékosom ahhoz, hogy 5-5 ellen tudjunk játszani edzésen. Ezen a héten már a holnapi mérkőzésre készültünk, és bízom benne, hogy ez a befektetett munka elég lesz ahhoz, hogy egy jó meccset tudjunk játszani.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés