Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Kaposvári KK

Sorsdöntő is lehet ez a találkozó.

MVM-OSE Lions - Kaposvári KK

Bajnokság, 16. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Benczur Tamás, Török Róbert, Sörlei Attila (Forrai Sámuel)

Oroszlány: Ihring - Carev - Miliszavljevics - Minchev - Burns.

Kaposvár: Hilliard - Plézer - Price - Csorvási - Martin.

A bajnokság 16. fordulójában játszik egymással az MVM-OSE Lions és a Kaposvári KK csapata. Az oroszlányi együttes legutóbb az Egis Körmendtől kapott ki – amivel zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el – míg a Kaposvár hazai pályán nyert a ZTE ellen, ami sorozatban a második győzelme volt.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Először is boldog és sikerekben gazdag új évet szeretnék kívánni mindenkinek! Egy rendkívül fontos mérkőzés elé nézünk, ezért megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a Kaposvár ellen. Ez a találkozó olyan szempontból is jelentős, hogy már januárban eldőlhet a csapat sorsa, a KKK elleni meccs pedig az első megmérettetés lesz. Jó formában van az ellenfél, két fordulót is nyertek, illetve egy új játékost is igazoltak. Nehéz mérkőzésre számítok – biztos vagyok benne, hogy szoros lesz a vége – de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Oroszlányba megyünk következőnek, ahol ismételten egy nagyon jó csapat ellen kell játszanunk. Az OSE szép, szervezett kosárlabdát játszik, agresszív mind támadásban, mind pedig védekezésben. Most egy vesztes szériából jönnek, ez viszont közel sem tükrözi igazi tudásukat. Biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk – első mérkőzésen Kaposváron ki is kaptunk ellenük -, de szeretnénk folytatni azt a jó játékot, legfőképpen jó védekezést, amit az elmúlt két meccsen kezdtünk játszani. Azt szeretném, ha a csapat a maximumot hozná ki magából, és bár a szünet óta nem tudtunk teljes kerettel kiállni a találkozók során, most reményeim szerint mindenki bevethető lesz.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BezseCibuláre Bucimbungared-black01Oroszlanyi BanyaszKapos Kk fan Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Az alcím igencsak hatásvadász. Semmilyen sorsdöntés nem lesz. Egy fontos meccs lesz a sok fontos meccs közül , “barátok közt “. Örülök hogy az OSE itt van az A-ban. Jó a csapat , Jó az edző, Jó a csarnok és szuper a közönség!!! Bár mindenhol igy lenne. Hajrá kapos

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

“Hajrá egyik, győzzön a másik!” Ott leszünk és szurkolunk!! Örülök, hogy ismét talizhatunk oroszlányi barátainkkal! Győzni szeretnénk, de minimum jó meccset látni és egy jót koccintani a tesóinkkal! Most bármi legyen is a végeredmény, nem fogok a kardomba dőlni… MINDENT BELE a pályán és azon kívül is! CSAK A KKK/OSE !!!

red-black01
Olvasó

Az Oroszlány idegenben kapott ki legutóbb, de végülis mindegy?
(esetleg a Körmend hazai pályáján, de az azért szokatlan megfogalmazás lenne)

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Baromi fontos meccs lesz mindkét csapat számára.
Várjuk szeretettel kaposvári barátainkat!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Sajnos nem érek holnap oda ,tv előtt szurkolok!
Oroszlány – Kaposvár sálálálálá ?❤️?
Aki megy jó utat jó szurkolást és csak a barátság !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés