Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – HÜBNER Nyíregyháza BS

A középházba való bekerülés szempontjából fontos találkozó következik.

MVM-OSE Lions - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 23. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: dr. Mészáros Balázs, Tóth Cecília, Györfy Rúben (dr. Gincsai János Péter)

Oroszlány: Ihring - Carev - Mesicek - Burns - Molnár.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

A 23. fordulót az MVM-OSE Lions és a HÜBNER Nyíregyháza BS találkozója zárja. Mindkét együttes vesztes mérkőzésből érkezik, ráadásul az oroszlányiaknál nem léphet pályára még az újonnan igazolt légiós, Omar Calhoun.

Sebastjan Kravoces, MVM-OSE Lions: Tegnap derült ki, hogy az új játékosunk még nem léphet pályára. A Nyíregyháza jó egyéni képességű játékosokkal rendelkezik, a bajnokság gólkirálya is náluk játszik. A csapat többi tagja a játék más elemeiben emelkedik ki, a fókusz a két kiemelkedő kosárlabdázójukon lesz, megpróbáljuk limitálni őket. Támadásban is jobban kell koncentrálnunk, mert igaz, hogy két erős csapattal játszottunk az elmúlt két meccsünkön, de annál tudunk jobban is teljesíteni, mint azt tettük ezeken a találkozókon. Calhoun játékán kívül mindenkire számíthatok.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Két rivális csapat találkozik, aki azért küzd, hogy a tizedik helyet megtudja szerezni, ezzel pedig tarthasson a középházba. Kulcsmeccs lesz, az Oroszlány is nyilván így tekint ez elé. Szombaton sajnos egy kiábrándító vereséget szenvedtünk itthon a ZTE ellen. Megpróbáltunk felkészülni a soron következő ellenfelünkre és minden erőnkkel azon leszünk, hogy behúzzuk ezt a mérkőzést. A csapat a körülményekhez képest jó állapotban van, nincs sérültünk.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kapos Kk fanejjhaVulcanopirosf Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Oroszlány !
Nagyon fontos mérkőzés szurkolunk,hogy sikerüljön ez a kiki meccset megnyerni !
Hajrá Kaposvár,Oroszlány sálálálálá

ejjha
Olvasó

Bocs a hazaiaktól,de ki fogtok kapni.A NYíregynél 3 játékos mindig jól játszik,míg az OSE játékosonként és csapatként is erősem hullámzóan,ráadásul most 1 mínusz légiós.Első félidő egál,másodikban pedig nyer a vendég.
Hozzáteszem más csapatoknál az eddigi cseréknél úgy láttam szinte kivétel nélkül minden új játékos bevethető lett a hét végére,most az OSE lassú volt vagy legalábbis nem tudta meggyorsítani az ügymenetet.

pirosf
Olvasó

Jenő,ez tegnap volt,nem? Vagy még mindig tart a meccs? 😀 😀 😀

Vulcano
Olvasó

Szerinte tegnap nyert a Sopron és a ZTE is😃…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés