Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

MVM-OSE Lions – HÜBNER Nyíregyháza BS

A sereghajtó Nyíregyháza látogat Oroszlányba.

MVM-OSE Lions - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 6. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00.
Jv.: Cziffra Csaba Zsolt, Ádám József, Balog György Attila (Forrai Sámuel)

Oroszlány: Ruják - Dimitrijevics - Barnjak - Carev - Krestinin.

Nyíregyháza: Perry - Kiss - Bazsó - Dolezaj - Henderson.

A nyeretlen Nyíregyháza, Oroszlányban szeretné megszerezni az első győzelmét. A Lions már otthon két nagyszerű győzelmet bezsebelt a Körmend és a Kaposvár ellen, erre készül a sereghajtó ellen is.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions:
Ahogy ebben a ligában az összes, ez is kemény mérkőzés lesz. Nem szabad lebecsülni a Nyíregyházát csak azért mert nyeretlen és utolsó, kis különbségű vereséget szenvedtek el, bizonyították, hogy egy jó csapat. Javulnunk kell védekezésben, főleg a festékben, el kell kerülnünk az üres dobóhelyzetek engedését és az eladott labdákat. Egyelőre otthon sokkal jobban muzsikál a csapatom, mindkét győzelem alkalmával 100 pont fölé jutottunk, remélem fenn tudjuk ezt holnap tartani.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Valóban azt gondolom játékunk folyamatosan javult, azt mutattuk már amit szeretnénk, a Paks ellen a végjátékban azonban sajnos kicsúszott a kezünkből a győzelem. Két arcú csapat az OSE, hazai pályán a Körmend és a Kaposvár ellen is 100+ pontot dobtak, míg idegenben nagyjából 60-at. A gyors játékukat meg kell fékeznünk, támadásban fegyelmezettnek kell lennünk, kevés eladott labda kulcskérdés lesz, ahogy védekezésben való visszarendeződés. Idegenben nehéz dolgunk lesz, de készen állunk a feladatra. Szeretnénk a saját játékunkat játszani és nem mi alkalmazkodni az Oroszlányhoz és megszerezni a gátszakító első sikert.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés