Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions: Együtt az élvonalban

Közlemény.:

:

Az MVM-OSE Lions közleménye: 

A teraszok.hu (Gege Hungary Kft.) már a kezdetektől az NB1/A-s csapatunk egyik kiemelt támogatója. Cégüket ugyanaz a fejlődni vágyás és elhivatottság jellemzi, mint klubunkat. Nagyra értékeljük és ezúton köszönjük, hogy szponzorként hozzájárulnak az MVM-OSE Lions legfelsőbb bajnoki osztályban való szerepléséhez.

Örömmel látjuk, hogy a teraszok.hu nem csak az üzleti élet profi szereplőjeként jelenik meg, hanem évek óta felelősséggel segíti a magyar sportot és szívén viseli az oroszlányi kosárlabda fejlődését.

Fontos számunkra, hogy teljes mértékben azonosulni tudnak az általunk képviselt értékekkel, céljainkkal. Nekik is köszönhető, hogy 2019-ben elértük hőn áhított álmunkat és közel 30 év után újra az élvonalbeli csapatok közé juthattunk. Megyünk tovább, és azon dolgozunk, hogy az áttörés tartós eredményeképp a legjobbak között folytathassuk a küzdelmet, megőrizve a tüzet városunk sportéletében és fenntartva a csapatunkba vetett bizalmat.

Az elmúlt évek során szponzoraink támogatása kiemelten fontossá vált. Jó érzéssel tölt el minket, hogy sikereink mások számára is nagy jelentőséggel bírnak, és a jövőt közösen építhetjük tovább!

Hajrá MVM-OSE Lions!

Az OSE Lions névadó támogatója az MVM.

MVM – Energiát adunk a teljesítményhez

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszHubie Brown Recent comment authors
Hubie Brown
Olvasó

“Fontos szövetségese van a klubnak.”

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Apróság, engedd el! 😀
Magához a hírhez: nagyon jó azt látni, hogy a helyi vállalkozások is szívügynek tekintik az egyesület támogatását. Örülök neki, hogy róluk is esik szó, nemcsak a névadó szponzorról. A tavalyi szezon túlélése nagyrészben a “kicsiknek” volt köszönhető, sokat köszönhetünk nekik.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés