Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Egis Körmend

Hazai pályán javítana az Oroszlány, egymás után másodszor nyerne idegenben a Körmend.

MVM-OSE Lions - Egis Körmend

Bajnokság, 2. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Balog Gy., Győrfy R. (Hartyáni Zs.)

Oroszlány: Ihring - Miliszavljevics - Carev - Minchev - Molnár M.

Körmend: Stokes - White - Martinez - Szavics - Krivacsevics.

Az MVM-OSE Lions és az Egis Körmend is idegenbeli, kiélezett találkozót játszott az első fordulóban, de míg az oroszlányiak kikaptak, addig Ferencz Csabáék győztesen hagyták el a pályát.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Az biztos, hogy egy újabb kemény meccs vár ránk. Csalódottak vagyunk a soproni meccs miatt, de a következő feladatra kell most már koncentrálnunk. A Körmend nehéz találkozón verte meg a Zalaegerszeget idegenben, úgyhogy jobb pozícióban vannak, mint mi. Ez lesz a szezon első hazai mérkőzése számunkra, a szurkolóink előtt meg kell próbálnunk sokkal jobban játszani, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Sajnos – és ez nem csak ránk vonatkozik, hanem az összes többi csapatra – nem volt sok időnk felkészülni, hiszen a szerdai mérkőzés után most szombaton kell pályára lépnünk. A zalaegerszegi győzelmünk nagyon fontos volt, főleg pszichológiai okokból, sok önbizalmat adott nekünk az a meccs. Egymás után két kemény idegenbeli mérkőzést játszunk, tudjuk, hogy az oroszlányi pályát az egyik legnehezebb bevenni a ligában. Ez nem véletlen, minden évben kevés meccset veszítenek el hazai környezetben. Az is nehezíti a dolgunkat, hogy az OSE elveszítette az első találkozóját a szezonban, otthon biztos, hogy javítani szeretnének majd. Mi felkészültünk a lehető legjobban, mentálisan és taktikailag is. Tudjuk, hogy kemény összecsapás vár ránk, de megmutattuk a felkészülési meccsek alatt és Zalaegerszegen is, hogy képesek vagyunk az idegenbeli sikerekre. Megpróbálunk egymás után kétszer is nyerni az otthonunktól távol.

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MarillionOroszlanyi BanyaszCsakÉnKendeffy Botondlalus Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Oroszlány a béke szigete…ott nem számít hogy ki milyen szúrkolói színekkel megy oda…űnnepeljetek! Győzzőn az éppen jobb!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ez mindig ünnepnap, ma is.
Hajrá, OSE!
❤️??

lalus
Olvasó

Hangulatával az év meccse. Bármi is lessz az eredmény.

Dennis
Olvasó

Tudom, hogy ebben a fordulóban lesz egy Alba-Falco, ZTE-Kaposvár és egy Paks-Szolnok is, de az igazi fesztivál hangulat Oroszlányon lesz.
A körmendi barátainkkal együtt katlanná varázsoljuk a Krajnyik Akác csarnokot.
Ték-ték-ték, piros feketék!
❤?

Kendeffy Botond
Olvasó

Ok legyen jó hangulat, és győzzön az MTE!

CsakÉn
Olvasó

A hangulat garantált!!!! Csak az OSE 🙂 . Gyertek sokan!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés