Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Szeretné borítani a papírformát a Kecskemét.

  •   

MVM-OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 18. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Cziffra Cs. Zs., Nagy V., Pozsonyi L. (Hartyáni Zs.)

OSE: Ihring - Tóth - Parrish - Minchev - Burns.

KTE: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Kucsera - Karahodzsics.

A bajnokság 18. fordulójában csap össze az MVM-OSE Lions és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapata. A hazai együttes legutóbb a ZTE-től kapott ki egy igen szoros találkozón, így jelenleg a tabella tizenkettedik helyét foglalja el, míg a vendégek szintén egy nagyon izgalmas kimenetelű mérkőzést játszottak a Péccsel, viszont ők nyerni tudtak a hosszabbítás során, így most 9-8-as mérleggel állnak.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: A Kecskemét egy nagyon tapasztalt csapat, amely mindkét térfélen fegyelmezett játékot mutat. Jó csapatjátékot képviselnek, ezáltal szervezett labdameneteket láthatunk tőlük a parkettán és jó dobókkal rendelkeznek. Természetesen egy nagyon komoly ellenféllel állunk szemben, de hazai pályán játszunk és mindenképpen győzni akarunk.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Nem téveszt meg bennünket az Oroszlány tabellán elfoglalt helyezése, hiszen továbbra is azt tartom, hogy egy nagyon erős csapat otthonába látogatunk. Nagyon hosszú rosterrel rendelkeznek, hiszen a légióskontingensben van egy bolgár válogatott, egy szlovák válogatott, illetve egy szlovén válogatott játékos, akit most igazoltak, és két jó képességű amerikai. Szerintem emellett a magyar magjuk nagyon jónak mondható, hiszen Ruják András és Molnár Márton mind válogatott kerettagok voltak, illetve nagy tapasztalattal rendelkeznek és még megemlíteném Garamvölgyi Ákost, aki hosszú évek óta már a magyar élvonalban játszik. Személy szerint én nagyon kedvelem a játékát, egy nagyon agresszív, hasznos játékosról beszélünk, egy jó kiegészítő emberről. Fiatal poszton is megvannak, hiszen keretükben van a sokszoros utánpótlás válogatott Tóth Bence, illetve Mucza Tamás, továbbá idén érkezett hozzájuk még Carev Alekszej is. Az gondolom, hogy egy komplett csapatról beszélünk, van nyolc felnőtt játékosuk és az U23-as szabálynak is megfelelő ifi játékosaik. Szerintem egyértelműen ők a mérkőzés esélyesei, azonban szeretnénk a papírformát borítani, hiszen mindenképpen megpróbálunk nyerni. Az egy dolog, hogy a csapatuk erős, de emellett nagyon jó hazai pályájával rendelkeznek, melyet még jobban erősítenek fantasztikus szurkolóik, akik rendre a csapat mellett állnak jóban-rosszban és idegenbe is szép számmal el szokták kísérni az együttest. A hazai találkozókon igazi katlant varázsolnak és rendkívül szimpatikusan buzdítják csapatukat, úgyhogy egy nagyon komoly erőpróba előtt állunk, de azt gondolom, hogy készen állunk és megteszünk mindent, hogy a mi szurkolóinkat megörvendeztessük.

  •   
HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Cibuláre BucimbungalalusDomi Recent comment authors
Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Mindent bele srácok, győzni kell!! Mi is remélem apait-anyait beleadunk ma Szexárdon 🙂 az ASE ellen! HAJRÁ KKK/OSE !!!

Domi
Olvasó

Minden tiszteletem a Kecskemété,de ezt a meccset nyernünk kell! Hajrá Oroszlány!

lalus
Olvasó

Bizony…meg kell nyerni…Hajrá OSE

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés