Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

MVM-OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét csapat lezárná rossz sorozatát.

MVM-OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 7. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Makrai Márton, Pozsonyi László (Hartyáni Zsolt)

Oroszlány: Riddley - Szabadfi - Gholston - Thomas - Polutak.

Kecskemét: Sinik - Bouges - Ivkovic - Dramicsanin - Karahodzsics.

A hetedik fordulóban, az Oroszlány a Kecskemétet fogadja. Mindkét csapatnak nagy szüksége van a győzelemre, az OSE előző két mérkőzését vesztette el, a KTE a legutóbbi ötöt.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Tisztában vagyunk azzal, hogy egy jó és rutinos csapattal találkozunk. Aki a Kecskemét mérlegéből indul ki nagyot hibázik, egyszerűen csak szerencsétlen volt a startjuk. Nagyon hasonló kerettel tavaly simán vertek minket, nem szabad ezt elfelejtenünk! Nincs könnyű mérkőzés ebben a ligában, koncentráltan kell kosárlabdáznunk, kemény védekezéssel és türelmes, okos támadójátékkal, ahhoz, hogy legyen esélyünk megnyerni az összecsapást.

Forray Gábor, Duna-Aszfalt-DTKH Kecskemét: Idén is igazán erős csapatot raktak össze Oroszlányban, jár a gratuláció a menedzsmentnek. Öt minőségi légiósuk van, és megtartották Rujákot és Illést, akik nagy rutinnal bírnak. Gáspár személyében pedig tovább bővült a magyar mag. A két hátvéd, Riddley és Gholston szabják meg az OSE stílusát, mellettük Thomas egy igazán atletikus, veszélyes, több poszton is bevethető kosárlabdázó. Center poszton a bosnyák Polutakra is oda kell figyelnünk. Összességében tehát egy komplett csapathoz látogatunk, akik többféle szerkezetben tudnak játszani. Bravúr kategória lenne egy idegenbeli siker számunkra, de a célunk nem lehet más, szeretnénk újra megízlelni a győzelmet. Abban a pozícióban vagyunk, hogy most minden meccset meg kell valahogyan nyerni. A csapaton nem érződik az elmúlt hetek sikertelensége, mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken. Tudjuk, hogy az oroszlányi csarnokban mindig parázs a hangulat, de szeretnénk borítani a papírformát. Bízom a csapatomban, és a szurkolóinkban is! – zárta gondolatait.

 

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MendezEllenívejjhaBorn2Ball Recent comment authors
Born2Ball
Olvasó

Írnék ide is szakértői véleményt, de ez a meccs még engem sem érdekel! 🙁

ejjha
Olvasó

Ejjha! De még mindig többeket érdekel ez a meccs, mint a te vinnyogásod.:)

Ellenív
Olvasó

Mikor állitotta rólad valaki hogy (szakértő) vagy!!!!!!?????
Ott leszünk szurkolunk!Hajrá Ose!Hajrá Bányász!

Born2Ball
Olvasó

Az évek során hatalmas szaktudásra tettem szert, így több sportágban -köztük a kosárlabdában- is szakértőként hivatkozhatok magamra!

Mendez
Olvasó

“Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak pedig tele vannak kételyekkel.”
Bertrand Russel

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés