Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Oroszlányban tehet nagy lépést a rájátszásért a KTE.

MVM-OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 24. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert (Fekete László)

Oroszlány: Dimitrijevics - Barnjak - Carev - Calloway - Krestinin.

Kecskemét: Townes - Ivkovics - Klobucar - Dramicsanin - Karahodzsics.

A 24. fordulóban a hazai pályán mindig veszélyes Oroszlány fogadja azt a Kecskemétet, amelyik nagy versenyfutásban van a rájátszásért. A két csapat elsőkörös mérkőzésén a KTE otthon nyert 89-76-ra.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Annak ellenére, hogy már nincs matematikai esélyünk rájátszásba jutni ez egy fontos mérkőzés nekünk, nem mindegy milyen pozícióban zárjuk az alapszakaszt. Ki kell javítani azokat a hibákat amiket Pakson elkövettünk, de nem lesz egyszerű a KTE ellen, a legrutinosabb csapat a ligában. Agresszív gyors játékra lesz szükség a sikerhez, amiért mindent meg fogunk tenni.

 

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Merőben más mérkőzés lesz a mostani, mint amit Kecskeméten játszottunk, és meg is nyertünk. Az Oroszlány hazai pályán rendkívül veszélyes, köszönhető ez annak is, hogy fanatikus szurkolóik ünnepként kezelnek minden kosármeccset, és oroszlánbarlanggá varázsolják a csarnokot. Ugyan az már biztos, hogy nem jutnak a rájátszásba, viszont ne felejtsük el, hogy még lesz számukra playout, amit egyáltalán nem mindegy, honnan kezdenek meg. Elsősorban a Dimitrijevic – Barnjak hátvédpáros szabja meg a játékukat. Agresszívan támadják gyűrűt, bátran vállalkoznak dobásra. A tranzícióik is veszélyesek, sokszor megbontják a játékot, és azonnal egy-egyeznek. Az lesz a kulcs a részünkről, hogyan tudunk visszarendeződni, az in-outokat levédeni, és a távoli dobásaikat limitálni. Maximális koncentrációra lesz szükségünk, használni kell a zárásokat, és gyorsan kell forgatni a labdát, jó dobásszelekciót kialakítva. Nehéz megmérettetés előtt állunk, ám a győzelem lebeg egyértelműen a szemünk előtt.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés