Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

MVM-OSE Lions – Budapesti Honvéd SE

Újabb kemény idegenbeli mérkőzés vár a fővárosiakra.

MVM-OSE Lions - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 4. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Győrffy Pál Attila, Makrai Márton, Sörlei Attila (dr. Gincsai János Péter)

Oroszlány: Riddley - Szabadfi - Gholston - Thomas - Polutak.

Budapesti Honvéd: Djokovics - Reizinger - Bazsó - Henry - Peringer.

A negyedik fordulóban a Budapesti Honvéd Oroszlányba látogat. A hazai OSE két győzelemmel és egy vereséggel várja az összecsapást,  míg a Honvéd két vereséggel és egy győzelemmel vág neki a szombati találkozónak.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Újabb kemény ellenfél következik, mely az elmúlt három fordulóban pontosan megmutatta, hogy milyen erőket képvisel – az utolsó mérkőzésükön még a győzelmet is sikerült megszereznie. Ezzel nekünk azonban nem szabad foglalkozni, arra kell koncentrálnunk, hogy a legjobb formánkat hozzuk és megvédjük a hazai pályát. Ami a játékosaimat illeti, Werner Viktoron kívül mindenki egészséges és bevetésre készen áll, Viktort azonban hosszabb időre, 6-8- hétre veszítettük el, ami igencsak sajnálatos, értelemszerűen tehát az ő játékára nem számíthatunk szombaton.”

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: “Nehéz mérkőzés előtt állunk, következő ellenfelünket pedig azt gondolom, hogy senkinek sem kell bemutatni. Az OSE legfőképpen hazai pályán egy nagyon kemény ellenfél, jó és rutinos játékosokkal rendelkezik, ez esetben pedig azt mondanám, hogy a papírforma is nekik kedvez. Mi viszont nem feltett kézzel érkezünk Oroszlányba, keményen edzettünk az elmúlt egy hétben, s bár bajlódunk pár nehézséggel, készen állunk a szombati megmérettetésre. Nem lesz egyszerű dolgunk, de szeretnénk szinten tartani azt a jó játékot, amit a Szedeák ellen elkezdtünk és ismét győztesként elhagyni a parkettet.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Born2BallKaposkosár KKKEllenívRedbleck88 Recent comment authors
Born2Ball
Olvasó

Ha az Ose több pontot szerez, mint a Honvéd, akkor ők nyernek!??
❤️?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá MVM OSE LIONS

Ellenív
Olvasó

Ott leszünk, szurkolunk!Hajrá Ose! Hajrá Bányász!

Redbleck88
Olvasó

Először is jobbulást kívánok Viktor nak! Sajnos ő nem része a szűk rotácionak így talán nem fogjuk annyira észre venni a hiányát!
Ez egy igen kemény mérkőzés lesz! A Honvéd tavalyi évben is a kétszer meg tudott minket verni! Igaz most sokkal erősebb csapatunk van bár ők is sokat erősödtek! Ha idén jobb eredményt szeretnénk elérni akkor ezeket a meccseket be kell húzni főleg itthon!
Hajrá OSE Hajrá Bányász ♥️??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés