Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

MVM-OSE Lions – Budapesti Honvéd SE

Oroszlányban javítana a Honvéd.

MVM-OSE Lions - Budapesti Honvéd SE

Alsoázi rájátszás, 8. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Tőzsér Dénes Kelemen, Lengyel Ádám József, Szilágyi Bálint (Nagy János)

Oroszlány: Dimitrijevics - Szabadfi - Barnjak - Calloway - Werner.

Budapesti Honvéd: Mijovics - Tanoh Dez - Sherman - Peringer - Crawley.

A magyar bajnokság alsóházi rájátszásának 8. fordulójában a Honvéd az Oroszlány csapatához látogat. Az idei szezon során a felek háromszor is megmérkőztek már egymással, s ebből kétszer a pesti együttes örülhetett. Az OSE a Play-Out előző fordulójában a Kaposvárt verte, így a Honvéd ellen folytatná győzelemi szériáját, míg a vendégek a Paks otthonában szenvedtek vereséget, azaz idegenben javítanának.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Az utóbbi időben ellenfelünk remek kosárlabdát játszik. Az OSE csapatában szinte az összes pozícióban van olyan játékos, aki veszélyes és akár a mérkőzést is eldöntheti. Emellett védekezésben is nagyon agresszívak, illetve változatosak – sokat váltogatnak az ember elleni- és a zónavédekezés között. Erre készülünk tehát, erre fektettük és fogjuk fektetni a hangsúlyt, koncentráltnak és keménynek kell lennünk, legfőképpen a palánk alatt, lepattanózásban, ami szintén kulcsfontosságú lesz a mérkőzés során. Ha ezeket sikerül teljesíteni, akkor van esélyünk megnyerni a meccset.”

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Az OSE remekül szerepel a Play-Outban, ha jól számoltam hat győzelemmel rendelkeznek, és azt az egy vereségeket is hosszabbításban szenvedték el. Top csapatról beszélünk tehát, ez nem is kérdés, mellyel hazai pályán kell megküzdenünk, saját közönségük előtt. Nem lesz egyszerű, hiszen számukra mindig is szurkolóik a hatodik ember a pályán. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok tehát, de tisztességgel felkészültünk az Oroszlányból. Az ellenük játszott hazai mérkőzésünket nézve, voltak nagyon jó periódusaink, de a végén meg tudott minket torpantani az ellenfél, most ezt szeretnénk elkerülni és egy jó meccset játszani.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rámen11-12 Recent comment authors
Rámen11-12
Olvasó

Simon Petrovék komolyan vették a play-outot. Le a kalappal!
OSE győzelmet várok ma este.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés