Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

MVM-OSE Lions – Atomerőmű SE

Idegenben folytatná jó sorozatát az ASE.

MVM-OSE Lions - Atomerőmű SE

Alsóházi rájátszás, 3. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok, szombat 18:00
Játékvezetők: Nagy Viktor, Fodor Attila, Sörlei Attila (Nagy János)

Oroszlány: Riddley - Balsay - Gholston - Thomas - Polutak.

Paks: Ihring - Clarance - Géringer - Wooten - Knowles.

Az alsóházi rájátszás harmadik fordulójában, az Oroszlány a Paksot fogadja. Az OSE egy győzelemmel és egy vereséggel áll a playoutban, míg az ASE két sikeres mérkőzést vívott meg.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: A Paks nagyon jól kezdte az alsóházi rájátszást, látszik, hogy remek ritmusban vannak és minőségi, fizikális kerettel rendelkeznek. Mi az elmúlt két mérkőzéssel ellentétben agresszív védekezést és csapatkosárlabdát kell bemutatnunk, ebben hiányérzetem van, szeretnénk visszakerülni arra az útra, ahol az alapszakasz utolsó részén jártunk, csak így lehet esélyünk. Számítunk a szurkolóink támogatására, nagyon sok energiát adnak nekünk.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Két nagyon fontos győzelmet szereztünk meg a playoutban, ennek köszönhetően kevesebb a nyomás rajtunk, a játékosok felszabadultabban játszhatnak. Remélhetőleg teljes kerettel tudunk nekivágni ennek a mérkőzésnek, mert akkor erősebbek vagyunk. Nehéz mérkőzés vár ránk, az Oroszlány minőségi kerettel rendelkezik, gyorsindításos szituációkban nagyon veszélyesek. A kulcs az lesz, hogy öt az öt elleni támadásokra kényszerítsük őket, kontrollálnunk kell a támadójátékunkat.

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés