Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Műsorváltozás: Az első fordulóban Zalaegerszegről közvetít az M4 Sport

A találkozó 17:30-kor kezdődik.

  •   :

:

A BB1.hu információi szerint az első fordulót illetően változás történt, a Zalakerámia ZTE KK és az Egis Körmend végül Zalaegerszegen csap össze. A 17:30-kor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

  •   
15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
RedbidRózsabimbóSzhelYcsakakörmendHubie Brown Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Csak a mindigo közvetítéseit szeretnénk.
Nyugi,azért teljesen hülye nem vagyok!

csakakörmend
Olvasó

Ezt hogy magyarázza a Bebes seggét nyaló társaság? Mtefan11-el értek egyet! MEDDIG FOGJUK EZT TŰRNI? Vagy tényleg még mindig aztgondoljátok, hogy minden rendben a csapat körül? Talán a Falco ellen már játszhatunk hazai pályán…ugyan annyira leszünk “otthon” a tornateremben, mint a sárgák, mármint a pálya, palánk stb belakottságát értve! Meg is érdemeljük, amiket kapunk hetek óta ezügyben!
Ócska amatőr filléres banda! Nézzetek tükörbe a városházán!
SZÉGYENTELJES, NEM A KLUBHOZ MÉLTÓ EZ AZ EGÉSZ!
Megérdemlitek, hogy rajtatok nevessen az ország! A dicső múlt mára egy kabaré lett, de az is más csapatok szurkolóinak. Aki mást ír hazudik!
#VÁLTOZÁSTKÖRMENDEN!

red-black01
Olvasó

A mérkőzést önmagában a parketta miatt egyébként le lehetne játszani.
Csak épp nézők nem lehetnének.
Vagy csak a B közép fenn, meg a VIP, az mondjuk érdekes megoldás lenne egy válaszolgatós buzdításnál 😂
Épp elég hátrányt hoztunk össze azzal hogy a hazai pályánk minimum játékos szempontból sehol nincs még.
Így sem voltam benne biztos hogy mi nyertünk volna, sőt!
Innen viszont bravúr kell, de legalább nem hazai pályán bukunk ha úgy lesz.

Holló
Olvasó

Szerintem ez nektek a legjobban alakult így…vannak sérültjeitek. Mócsán szerepeltetése és mínősége sorsdöntő lehet…rajtatok így semmi teher, a teher rajtunk lesz. Bennem van félsz…Göcsej kupán az edzőtök teljesen elengedte a meccset…minél kevesebbet lássunk belőletek. A tegnapi Szolnok meccs is az Olaj hiányzóival nem a legteljesebb…Az a baj teljes keretes csapat ellen nem játszottunk.

Baszketboll
Olvasó

Szerintem ez nem rossz nekünk. A Szeged elleni halasztás miatt az első hazaink az október 9-i Falco meccs. Addig legalább tudnak edzeni a srácok a csarnokban, és onnan indulhatnak a hazai meccsek.👍❤️

red-black01
Olvasó

Így van. Valami ilyenre gondoltam én is 😉

csakakörmend
Olvasó

De persze, sőt egyenesen így akartuk az elejétől!
NE LEGYÉL OSTOBA KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK!
LÁSS!

Baszketboll
Olvasó

Pont olyan ostoba vagy, mint mindazok, akik két táborra oszolva dícsérik, vagy éppen fikázzák a klubot éppen attól függően, hogy miről van szó.
Közben az ostobaságotok miatt észre sem veszitek, hogy bár ellentétben vagytok egymással, mégis karöltve húzzátok lefelé, és közösen segítetek tönkre tenni a klubbot.

Redbid
Olvasó

A csapat számomra is szent és sérthetetlen, ezért valami hasonló van bennem is, így maximálisan egyetértek azzal amit írtál!!

Akik csak egyik vagy másik oldalt látják, hajtják, azok nem veszik észre ezt, így nem azok a hülyék akik ezen az állandó kettéosztottságon, pártosságon felül tudnak emelkedni!
Az viszont még szomorúbb, el sem tudják képzelni, hogy van ilyen!!

Tomi
Olvasó

Remélem csak a parketta és nem dőlt össze az istálló.

Director
Olvasó

Ez most mennyire fix?Mert Zalaegerszegi oldalról semmilyen infó nincs!Vagy a kommunikációs igazgató Úr megint nem ér ránk😔

Hubie Brown
Olvasó

Még van 3 nap, hova siessen?

Holló
Olvasó

Ismételten köszönjük BB1! Már a körmendi oldal is lehozta, nálunk semmi…nagy csend. Mélységesen gratulálok az egerszegi pizzafutár kommunikének! “Nyílt, őszinte kommunikáció”…igen egy nagy nulla! Dávidka nagyon kevés vagy ide…SZTÁRics nem szégyenled magad, hogy ilyen nulla munkáért fizetést adsz valakinek?

Mtefan11
Olvasó

Körmendi szurkolótársaim! Akkor ez így még mindig normális? A vezetőségnek már szezon előtt sikerült kimaxolni az amatőrség fogalmát. Mi lesz így velünk majd szezon közben…

SzhelY
Olvasó

Miért te mitcsinálnál menny oda kopogtass be és vázold a jövőképet ,hogy igy meg iúgy és mond el honnan szereznél pénzt ?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés